M-am gandit sa deschid acest thread pt cei care le au cu V-Tuningul.. poate mai facem un schimb de expreienta... un concurs ceva... sper sa fim cativa...
le fac in photoshop... majoritatea v-tunerilor folosesc photoshop cs.. poti invatza destul de usor lucrurile simple... cum ar fi schimbarea jentilor, a culorii, chestii de astea de pe http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm .. spor la treaba...
poi pe adresa de mai sus sunt numai tutoriale... programu` downloadeaza-l de pe dc++ sau de pe oDC... sau dak vrei nu intalnim undeva in orash maine sau poimaine shi ti`l dau...
oameni buni... puneti nishte poze cu masinile voastre.. din unghiuri kt de kt bune.. 3/4 fatza.. lateral shi o sa incerc kt de kt sa le modific.. da sa fie totusi rezolutii +1000 ... nu garantez mashini de Fast and Furious da o sa iasa ceva din ele..
ce idee buna alex2fast4u...incearca sa scoti ceva din masina mea poze gasesti la " masinile si uzerii nostrii" daca nu is din unghiuri bune o sa-ti trim prin mss. id mss....hochdorfer_csongor ...