kalosul....astept sa iti faci poze mai mari astea is prea mici
am facut un kalos da varianta SE .....sa iti faci cam o idee.
Va astept parerile! are o gramada de greseli da noh
polo-u` aku e in constructie... intarzie mult pt k ii mica poza si nu tare gasesc chestii pt ea... da pana cel tarziu maine o sa fie gata... ieri ma plimbam cu masina cu un tip.. shi ti-am vazut golfu shi polo`u parcate in fata casei... mishto polo.. felicitari pt el..
mie imi place ca eleronul sa fie mai lat decat masina.. nush de ce.. da mie asha imi place... e adevarat k nu ii finisat.. da s-o luat curentu`.. shi tot ce am facut.. s-o sters.. varianta asta ii de azi noapte de pe la ora 2.. tot ce am finisat pe el.. s-o dus.. shi nu am mai avut rabdare.. asept sa vad ce zice juana_man ...
primul ar vrea sa fie cel cu VT.. iar celelalte doua.. le-am pus in caz k furi vreo idee pt polo`u tau.. e ceva masina facuta in afara... singuru` lucru japan style la polo e vinylu` de la veilside.. :P