un lucru-i sigur : cand imi voi modifica urmatoarea masina SIGUR va voi cere ajutorul cu niste virtual-tuninguri !!! pana acum am crezut ca sunt in top cu imaginatia dar se pare ca sunt altii care poate-mi dau clasa
E si mai ok sa faci mai intai Vt inainte sa lucri pe masina..............macar asa poti incerca mai multe modele si sa vezi care ar arata mai ok.................Urmatoarea masina sa ne-o areti si noua sa vedem ce putem face cu ea
un lucru-i sigur : cand imi voi modifica urmatoarea masina SIGUR va voi cere ajutorul cu niste virtual-tuninguri !!! pana acum am crezut ca sunt in top cu imaginatia dar se pare ca sunt altii care poate-mi dau clasa
2 fast 4 U...bara fata e putin patratoasa in rest e super tare lancerul,bv tot asa.tu ai facut aerisirile si pragul sau leai luat de pe alta masina?
Aerisirile sunt a mele ....pragu e de pe o alta masina numa k eu am pus muffler-u acolo......spoileru stiu k ii cam patratos da nu tare am avut timp sa mai caut alte modele..
aaa... puneti poza asta la o rezolutie mai mare dak aveti.. sa lucram mai usor pe ea... acolo un 1024x768 sau 1600x1200 dak o aveti.. dak nu am eu aci una... spuneti dak va convine..