am o intrebare pt toti. nu era mai bine daca n-e luam dizelar decit benzinar ? consum mic, forta la motor, cuplu mai lung. am auzit ca dizelurile dupa 2000 is mult mai bune si n-au probleme.
am o intrebare pt toti. nu era mai bine daca n-e luam dizelar decit benzinar ? consum mic, forta la motor. am auzit ca dizelurile dupa 2000 is mult mai bune si n-au probleme.
Intr-adevar dieselurile mai noi sunt si mult mai bune dar depinde de scopul la care vrei sa-l folosesti. Daca vrei masina de competitii nu te uiti la consum ci la performante sau cel putin cauti un compromis intre cele doua daca folosesti aceeasi masina si yilnic si la competitii. In alta ordine de idei, ai ramane surprins daca ai vedea unele masini de competitie cu motor diesel ce performante scot
categoric nu va fi usor,ideea e sa poti invarti cu mana,daca nu poti e belea,inseamna ca strang cuzinetii ca urmare a ovalizarii lagarelor.dupa rectificare arbore si schimbarea cuzinetilor ar trebui sa invarti destul de usor de volanta cu mana.