Quote:
Originally Posted by roky28
stie cineva un baiat bun aici la satu mare care ar putea sa ma ajute la un schimb de motor la un bmw pisica la mine acasa,cineva care a mai facut si stie cum se face exact.contra cost bineinteles
|
Daca vrei sa accepti sfatul meu cauta-l pe Domi din Oradea daca vrei o treaba 100% facuta bine fara sa ai ulterior dureri de cap. Daca vrei ceva mai comod poti apela si la Oliver. Sfaturile astea nu le dau in necunostinta de cauza, crede-ma, dar tu fa cum vrei. Oricum nu vei gasi pe cineva priceput care sa si faca treaba buna mai ales la tine acasa iar daca vei cauta alte variante va fi putin riscant. Nu zic imposibil, adica poate iti face si altcineva treaba buna dar asta deja e ca si aruncarea cu zarurile si-apoi vezi ce iese...
P.S. Mai stiu pe cineva in SM cunoscut in domeniu care se ocupa mai ales cu BMW dar daca duci masina la el risti sa ramai fara masina cateva luni si apoi sa revii in fiecare saptamana pentru "corectii" iar dupa ce te saturi oricum ajungi la un mecanic adevarat pentru a fi odata facuta treaba bine. Crede-ma, eu si inca vre-o 5 persoane am patit-o la fel.