23-12-09, 09:34
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Re: discutii Satu Mare
Quote:
Originally Posted by speed80
M-am amuzat teribil : “daca esti tare sa vii la linia de start nu in spatele tastaturii” , v-ati trezit peste noapte mari piloti de raliu... In afara faptului ca aceasta “competitie” poate fi un hobby sau o satisfacite personala credeti ca demonstrati cuiva ceva? In grupul vostru de prieteni poate sunteti idolatrizati de pusti, ca in rest ma indoiesc. Sunt de parere ca acest rally sprint a fost oragnizat cu scopul de a da ocazia in primul rand conducatorilor auto amatori de a-si arata indemanarea, sau dupa caz teribilismul, intr-un mediu organizat . Pentru piloti exista altfel de competitii. Insa, voi sunteti de parere ca la aceste curse de indemanare aratati care e mai mascul, care e tata zmeilor, pacat. In afara de voi nu e nimeni curios catusi de putin. Ii barfiti pe cei cu o situatie materiala net superioara voua. “In centru numai baieti cu bmw-uri, mercedesuri si bentley-uri pe cand noi (cu exceptia a 3-4 persoane)avem masini de 2-3000 de euro”. Normal, sunt acrii strugurii. Stati linistiti ca daca si parintii vostri ar fi avut o situatie materiala corespunzatoare v-ati fi plimbat si voi in masini de zeci de mii de euro, nu de 2-3 mii. Dar ce sa faci? Nu a fost sa fie...
Nu va place sa aiba altcineva o parere diferita ca gata, sariti toti ca din gaura de sarpe. Cum e cineva in contradictoriu cu voi, gata, stregem posturi, ii aratam noi lui, noi facem legea aici. Penibil. Cum zicea spark: noi ne cam cunoastem pe aici si tu esti cam nou. Pai va cam cunoasteti, sunteti o mana de oameni care isi refuleaza frustrarile in coltisoru asta de forum si cam atat. V-ati legat si de cei ce si-au “infiintat” logan club in sm, daca ei atat isi perimit sa ia o masina in rate si au o pasiune oarecum fortata pt aceasta maraca e treaba lor, nu trebuie luati la misto. Mie personal mi se par masini proaste insa nu fac haz pe seama proprietarilor. Dar de unde nu-i nici D-zeu nu cere.
Inavati fratilor sa scrieti corect gramatical ca nu suntem nici pe mess nici pe mIrc. Poate mai citestc si altii sectiunea sm si ar fi pacat sa le lasati un gust amar in privinta asta.
Puteti sa stergeti postul (normal), eu oricum nu voi mai citi sectiunea sm asa ca nu va mai solicitati materia cenusie sa imi lasati reply-uri care mai de care mai inteligente, ca o faceti degeaba...
Sarbatori fericite!
|
Bine ca esti tu destept
|
|
|
23-12-09, 10:26
|
|
Stage 3
|
domnule speed80 nu stiu cat esti tu de destept sau ce avere ai dar nici nu ma intereseaza. aici nu e vorba de invidie pe aia cu masini de zeci de mii poate ca si noi ne permitem masini skumpe dar nu ne pasioneaza ,ideea e ka unii dintre ei se gasesk sa komenteze ka nu se face nimik in orasul asta etc etc si pana la urma tot nu te inteleg avocatul cui esti? tu am impresia ka ai alte hobyuri cu totul opuse automobilismului ca nu ai vb asa si nu ai rade de noi ka suntem mari piloti ,analfabeti ,zmei etc dute frate croseteaza ,aduna timbre sau gasesti tu ceva care sa ti convina si poate ajungi tu mare idol in sm.Scuza mi ortografia ka nu prea am fost la skoala dar totusi daka tot nu ti convine de ce se intampla aici pe forum si ce organizam noi in sm lasane frate si fa altceva mai bun. Oricum tre sa fii tare bun la toate de vorbesti asa de noi si te amuzi asa tare . SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!
|
|
|
23-12-09, 10:48
|
|
Stage 5
|
Am propus si mai inainte ca nu are rost sa ne ciondanim fara motiv. Hai sa vorbim deschis. Cativa dintre noi (de aici de pe forum si nu numai) au participat la Rally-Sprint 2009. Unii dintre noi au mai participat si la alte competitii automobilistice atat in 2009 cat si in trecut. Acestia pot afirma ca o competitie atrage ceva mai mult decat senzatia de "zmeu" : pregatirile de dinaintea cursei, intalnirea amicala la fata locului cu adversarii si cu organizatorii, senzatia aia pe care o ai cand iti pui casca si esti gata de start, sa nu mai vorbim de momentul in care esti la start si a inceput numaratoarea inversa, lupta cu secundele, cheful de dupa concurs etc... Am fost impresionat anul acesta cand am vazut un baiat de 16 ani concurand cu un Golf I si mergea bine baiatul. Pentru anul competitional 2010 tatal acestuia a cumparat o honda civic La fel de impresionat am fost si cand am vazut ca la categoria mica a luat cupa Dacia 1310 si am auzit ca pt. 2010 proprietarul a adus imbunatatiri majore motorului. Am ramas uimit cand am vazut si participanti din Cluj, Baia Mare si nu numai... oameni care au fost prezenti la fiecare etapa. Cand unii se pregatesc de sarbatori si isi relaxeaza muschii la sfarsit de an, altii isi pregatesc masinile pentru etapele de anul viitor. In concluzie, 2010 se anunta a fi un an competitional cu surprize, se anunta o "batalie" mai mare decat cea din 2009, mai multi concurenti etc...
Sintetizand toate discutiile recente, nu are importanta daca ai Logan sau Ferrari, daca ai bani sau nu, daca taticul are bani sau tu i-ai facut... Daca esti pasionat de masini, locul tau e acolo, ca spectator sau concurent
Nimeni nu a luat peste picior trupa cu Loganurile doar ca unul dintre membri a fost si in trupa de organizare a unor evenimente ca AutoTuningShow 1 (2007), AutoTuningShow 2 (2008 ) si dupa ce a vazut cu cata sudoare se organizeaza astfel de evenimente care au atras mii de spectatori (sa nu mai vorbim de Drag Racing 2009 ) vine si arata ca mare miscare in Satu Mare o intalnire amicala formata din cativa posesori de masini de aceeasi marca. Daca respectivul nu era de fata la organizari, poate ca nici nu s-ar fi suparat nimeni pe el. Nimeni nu are treaba nici cu cei care au masini puternice de la taticu' sau din forte proprii dar s-a dorit a se arata ca cei ce scrasnesc rotile prin oras, daca tot au aceasta pasiune in vene, mai bine sa participe la o competitie organizata intr-un cadru legal ca deja este unde ! Repet, toata lumea e bine-venita la concursuri, indiferent ca vine ca si concurent sau ca si spectator. Mai bine sa vina intr-un cerc amical organizat unde nu rade nimeni de el daca nu-i iese driftul iat daca-i iese sa fie aplaudat decat sa aiba parte de evenimente neplacute pe drumurile publice iar daca ii iese driftul sa nu vada nimeni...
Last edited by szambi77; 23-12-09 at 10:56.
|
|
|
23-12-09, 13:38
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [KIA]
|
Va rog semnati petitia de la semnatura mea...
Salvati o rasa, Va multumesc
|
|
|
23-12-09, 18:42
|
|
Stage 3
|
DA .! SRBATORI FERICITE !!! si veniti la kolindat ka am un vin...... )
|
|
|
23-12-09, 19:00
|
|
Stage 3
|
SARBATORI FERICITE TUTUROR ! ! !
|
|
|
23-12-09, 19:22
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Sarbatori Fericite sa aveti cu totii !!!
|
|
|
23-12-09, 19:31
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!
|
|
|
23-12-09, 22:22
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team]
|
Sarbatori fericite sa aveti toti alaturi de familie si de cei dragi.Florin ce vin ai swiski ...
|
|
|
23-12-09, 22:23
|
|
Stage 5
|
Cu "dedicaţie specială" pentru @speed80:
Cu ocazia Sfintelor Sărbători, Asociaţia AutoSportClub a oferit cadouri de Crăciun pentru 45 de copii sătmăreni
În colaborare cu Direcţia Generală Pentru Protectia Copilului si Asistenţă Socială (DGASPC), entuziaştii automobilismului au împărţit azi cadouri de Crăciun în trei centre de asistenţă de tip "familie". Centrele s-au ales din baza de date a DGASPC, la fel şi conţinutul pachetelor: multe dulciuri şi fructe, s-au ales după recomandarea specialiştilor. Conform celor văzute astăzi, putem declara că micii locuitori copilăresc în condiţii optime, centrele sunt bine dotate şi am fost convinşi şi de profesionalismul asistenţilor sociali. Însă, lipsa unei familii sau bucuria unui cadou nu poate fi substituită cu nimic...
La intrare:
Cadouri sub bradul de Crăciun:
Împreună cu copiii:
Ca mulţumire, am fost "colindaţi" cu cântece de Crăciun,
care au ajuns până la suflet...
Mulţumiri celor care au contribuit la strângerea fondurilor! (Bobo pls lista)
Vă doresc Sărbători Fericite!
|
|
|
24-12-09, 01:01
|
|
Stage 5
|
SĂRBĂTORI FERICITE !
|
|
|
24-12-09, 08:45
|
|
Stage 2
|
Doresc un Craciun fericit tuturor!!!Mosu sa va aduca turbo-uri,intercoolere,galerii de admisie si evacuare,injectoare marite,pistoane de compresie scazuta,boost controlere,si un cozonac.fara vin si alte alcoale )aaaaaaaa ,si un soft performant,cauciucuri alte bunatati... )
|
|
|
24-12-09, 15:47
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului va urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa va lumineze sufleul, sa va aduca fericire si liniste interioara voua si famililor voastre.
Sarbatori Fericite !
|
|
|
24-12-09, 22:50
|
|
Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
@speed80 sti ce diferenta e intre posesorii de Bentley-uri , CLS 63AMG cu manele si coji de seminte si cei cu masini de 2-3000? Primii(adica primii din propozitie, ce credeai?) fara bani si semnal la telefon nu sunt capabili sa supravietuiasca mai mult de o saptamana.Craciun fericit si lor!
|
25-12-09, 14:44
|
|
Stage 5
|
[QUOTE=gergo;2917704]Cu "dedicaţie specială" pentru @speed80:
Cu ocazia Sfintelor Sărbători, Asociaţia AutoSportClub a oferit cadouri de Crăciun pentru 45 de copii sătmăreni
În colaborare cu Direcţia Generală Pentru Protectia Copilului si Asistenţă Socială (DGASPC), entuziaştii automobilismului au împărţit azi cadouri de Crăciun în trei centre de asistenţă de tip "familie". Centrele s-au ales din baza de date a DGASPC, la fel şi conţinutul pachetelor: multe dulciuri şi fructe, s-au ales după recomandarea specialiştilor. Conform celor văzute astăzi, putem declara că micii locuitori copilăresc în condiţii optime, centrele sunt bine dotate şi am fost convinşi şi de profesionalismul asistenţilor sociali. Însă, lipsa unei familii sau bucuria unui cadou nu poate fi substituită cu nimic...
Lasa ba, ca voi sunteti analfabeti, ce impartiti cadouri? Ca nici pe forum nu stiti scrie.
Speed80, nu te cunosc, nu stiu stiu cine te cunoaste de pe forum, insa crede-ma, cand ai spus ca nu mai vizitezi aceasta sectiune ne-ai bagat tuturor mortul in casa. Sarbatori fericite tuturor!
Aaaa! Domnule Speed80, nu uita ca in orasul asta sunt oameni care au transpirat serios ca poata sa-si cumpere o masina scumpa. Cat despre cei cu masini de 2000-3000 EUR, le-au cumparat pe bani lor, n-a venit tata sa arunce cu banii. Fiecare a facut modificariile din proprii bani, renuntand la iesiri in oras cu prietenii si altele... In fine, nu mai continuu pe acest subiect, nu are rost...
"Torque" is how far you take the fence with you.
|
|
|
|
|