Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare

Reply

Thread Tools
Old 09-12-09, 19:17   #1981
raul_rebelul2005
No Limits racing team Member

Stage 5

raul_rebelul2005's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
Default Re: discutii Satu Mare

Nu a fost chiar pauza,a fost campionatul de Rally Sprint unde au participat multi impatimiti,acuma sigur nu o sa fie in fiecare weekend show,mai trebe odihnite masinile,daca nu schimb ambreiaju in fiecare luna
Old 09-12-09, 19:32   #1982
attilaboot

Stage 4

attilaboot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by zvivi View Post
trebuie sa spun ca sunt de acord cu tine aici... dar...in rest...? pauza...
e ca si cum o zi sau un weekend dintr-un an e 100% tuning show cu de toate...curse, expo, fete, concursuri etc etc etc...si in rest tot anul stam la semafoare si ne uitam la bord...

mi se pare prea putina miscare in orasul asta tinand cont de ce masini avem...
voi ce parere aveti ?...si aici pot sa mai incadrez si niste persoane care nu au mare lucru sub capota...dar au ambitie...
Nu te supara, tu ce masina ai? Numai de curiozitate intreb...
Si inca ceva, la ce masini te ai gindit cind ai scris: "tinand cont de ce masini avem" ???

Last edited by attilaboot; 09-12-09 at 19:37.
attilaboot is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 20:32   #1983
veveve

Stage 5

veveve's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
trebuie sa spun ca sunt de acord cu tine aici... dar...in rest...? pauza...
e ca si cum o zi sau un weekend dintr-un an e 100% tuning show cu de toate...curse, expo, fete, concursuri etc etc etc...si in rest tot anul stam la semafoare si ne uitam la bord...

mi se pare prea putina miscare in orasul asta tinand cont de ce masini avem...
voi ce parere aveti ?...si aici pot sa mai incadrez si niste persoane care nu au mare lucru sub capota...dar au ambitie...
Deci tinand cont de ce masini avem, spune-mi te rog ,cand ai vazut si cand o sa vezi urmatoarele masini : BMW e92 330xd ,Bmw e92 335i corveturi , viper, Bentley, audi S5 ,si toate masinile ce le consideri tu tari in Satu Mare ,la un Rally Sprint ??? POATE ii vezi eventual in parcare si stau pe margini si se uita si seara ii vezi in centru dandu-se mari ....hai sa fim si seriosi un pic si sa judecam inainte sa vorbim.S-A FORMAT O ECHIPA ANUL ACESTA, CARE A DAT SI O SA DEA SI MAI MULTE OCAZII PENTRU MISCAREA AUTO SATMAREANA deci sa nu vorbim aiurea.
Old 09-12-09, 21:40   #1984
gergo

Stage 5

@Zvivi, habar nu am ce maşină ai, dar nimeni nu te opreşte să te afirmi nici pe plan organizaţional, nici pe forum, nici pe stradă. RallySprint a fost aproape în fiecare lună, puteai să te înscrii. La accelerare pe aeroport, în iunie ai concurat?

@W35T: vremurile glorioase ale NLR, oare de ce s-a sfârşit acea epocă de glorie?
Vorbe, vorbe, vorbe, zero rezultate. Cei care au dorit să se afirme pe plan organizaţional, s-au alăturat echipei AutoSportClub, împreună cu ei au pus la cale: AutoTuningShow 1 şi 2, etape de îndemânare, rallysprint, Chevrolet DragRacing, şi în 2010 vom continua cu alte evenimente de rang naţional sau chiar internaţional.

"Era mult mai frumos pe vremuri, sub pod. Stăteam ore întregi, cine ce va modifica pe maşină, cine pe cine l-a depăşit la semafor, se vorbeau despre sute de cai putere. Program facultativ: câteva întoarceri cu frâna de mână, şi ne-am dus acasă. "
Acest text este doar un pamflet şi trebuie tratat ca atare
gergo is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 22:02   #1985
zvivi

Stage 1

atilaboot veveve si gergo...

am un 320d...amarat...
de masini m-am referit NU la m6, la corveturi si la alte asemanatoare... stiu ca avem cv ursi care, din cate iam vazut, pot face show...
crxuri, pisicutze golfuri...aveeeem...defapt ii stiti voi mai bine ca mine... si sunt conduse de baieti care vad acest topic si is printre noi. si DA consider ca au ce arata.
contraziceti-ma daca nu spun advarul...

apropo de rally...din pacate eu nu am posibilitatea sa ma inscriu intr-un asa eveniment cu un dieselu' meu...mai ales stoc..dar de aia fac apel la restul cu o ruga ca sa faca ceva.

sper ca am lamurit lumea si nu am suparat pe nimeni...

Last edited by zvivi; 09-12-09 at 22:07.
zvivi is offline   Reply With Quote
Old 10-12-09, 14:52   #1986
attilaboot

Stage 4

attilaboot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Intilnire LINGA pod:

https://www.youtube.com/watch?v=Sfi-bFUSMDY

attilaboot is offline   Reply With Quote
Old 11-12-09, 11:04   #1987
c00lzer0

Stage 3

c00lzer0's Avatar

astia is aia pro ? ce buni is, ii foarte tare sa stii face drift cu tractiune fata, ....that`s the shit

NOT
c00lzer0 is offline   Reply With Quote
Old 15-12-09, 23:40   #1988
zvivi

Stage 1

as avea nevoie de un sfat in legatura cu niste jenti petru masina mea

am gasit
http://www.ejante.ro/index.php?x=ara...id_c=25&rad=25

si am mai vazut si alte oferte asemanatoare...imi place modelul si pretul este tentant.

Insa am dubii...pretul este oarecum mic pentru ea...sa fie oare chinezarie ? Nu de alta doar ca am auzit variante in care si-au luat baieti replica si la 100km/h in sus la o groapa s-o facut praf janta...

As dori sfaturi si opinii...eventuale propuneri
Multumesc
zvivi is offline   Reply With Quote
Old 16-12-09, 09:52   #1989
szambi77

Stage 5

Quote:
as avea nevoie de un sfat in legatura cu niste jenti petru masina mea

am gasit
http://www.ejante.ro/index.php?x=ara...id_c=25&rad=25

si am mai vazut si alte oferte asemanatoare...imi place modelul si pretul este tentant.

Insa am dubii...pretul este oarecum mic pentru ea...sa fie oare chinezarie ? Nu de alta doar ca am auzit variante in care si-au luat baieti replica si la 100km/h in sus la o groapa s-o facut praf janta...

As dori sfaturi si opinii...eventuale propuneri
Multumesc
In acest domeniu, persoana potrivita care sa-ti dea sfaturi utile sau chiar sa te ajute cu achizitionarea, este Gergo.
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 19-12-09, 14:08   #1990
FantomaSM

Stage 2

FantomaSM's Avatar

Quote:
Originally Posted by gergo View Post
Părerea mea:
-Logan este o maşină de compromis, a familiştilor şi a habarniştilor, este o maşină care nu are nimic comun cu fenomenul tuning, nici cu performance. Este alegerea oamenilor care nu au avut curajul sau inteligenţa de a cumpăra un Honda CRX, un ursuleţ sau altceva, care să aibă măcar "vene" sportive.
-Faptul că aceşti copii îşi trăiesc senzaţia de tuning prin montarea becurilor roşii, şi altor prostii, să fie, e viaţa lor, e stilul lor, este o alegere personală, a way of life....
-Dacă această mişcare aduce ceva nou în viaţa automobilistică a sătmarului, ridică nivelul sportiv sau cultural, cum au fost şi vor fi evenimentele noastre, atunci este binevenită, şi copiilor le doresc, cum e obiceiul pe aici, "multă baftă"
logan.... este o masina a celor care si-au dat daciile de 30 ani la remat si prin programul rabla si-au cumparat logan si acummananca paine cu pateu si eugenie cu ceai ca sa aiba din ce plati ratele....

iar loganurile "tunate",acelas lucu,doar ca parinti raman pe regim si copii de alocatie gata isi tuneaza becurile....
FantomaSM is offline   Reply With Quote
Old 19-12-09, 22:06   #1991
SM 88 VOX

Stage 5

SM 88 VOX's Avatar

Quote:
Originally Posted by SM 88 VOX View Post
De ce mi s-a sters postul cu filmarea de la Praktiker de aseara?
Imi raspunde cineva?
MOD: De aceea fiindca nu dorim sa atragem atentia asupra noastra cu filmulete de genul...

Last edited by veveve; 20-12-09 at 02:01.
SM 88 VOX is offline   Reply With Quote
Old 20-12-09, 04:51   #1992
SM 88 VOX

Stage 5

SM 88 VOX's Avatar

Credeam ca aicea se poate posta liber, dar vad ca nu e asa, e ca si pe vremea lui Ceausescu pe aicea, posturi sterse fara motiv macar o explicatie ceva (trebuie sa pun mai multe intrebari ca sa astept un raspuns), altu posteaza clipuri de genu "DAI G...ziii" si ala e ok, hai ca nu are rost sa mai scriu, m-am lamurit si cu sectiunea asta. bafta

Last edited by SM 88 VOX; 20-12-09 at 04:54.
SM 88 VOX is offline   Reply With Quote
Old 20-12-09, 17:18   #1993
szambi77

Stage 5

Wink Re: discutii Satu Mare

Quote:
Originally Posted by SM 88 VOX View Post
Credeam ca aicea se poate posta liber, dar vad ca nu e asa, e ca si pe vremea lui Ceausescu pe aicea, posturi sterse fara motiv macar o explicatie ceva (trebuie sa pun mai multe intrebari ca sa astept un raspuns), altu posteaza clipuri de genu "DAI G...ziii" si ala e ok, hai ca nu are rost sa mai scriu, m-am lamurit si cu sectiunea asta. bafta
1) Faza cu "DAI G...ziii" a fost postata in ideea ca asa ceva nu se face
2) Nu stim daca pe vremea lui Ceausescu se stergeau posturile ca eram mici...
3) Nu stiu daca ne cunoastem face to face dar crede-ma ca nimeni nu are nimic cu tine. Din nota moderatorului reiese in mod evident faptul ca cei ce posteaza aici (vorbesc la modul general) nu doresc sa fie vizati de "cei ce urmaresc" aceste forumuri pentru "disctractii" de genul asta Astfel de cazuri au mai fost intalnite in Bucuresti, Brasov, Timisoara si Zalau (de astea sunt sigur) dar si in alte parti. Ideea era ca nu prin asta vrem sa iesim in evidenta ci printr-un Tuning Show, Drag Racing, Rally Sprint etc....
VOX-ule, eu mi-am expus parerea mea personala (fara suparare). Daca nu esti de acord cu mine sau daca majoritatea e de acord sa se posteze filmulete de genul.. cu nume, nr. inmatriculare, locatie etc... atunci eu sunt cel care va parasi acest forum
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 20-12-09, 19:55   #1994
speed80
Banned

Stage 1

Si tu cine esti?
In filmulet erau niste masini care faceau "patinaj" intr-un spatiu privat, nicidecum pe domeniu public asa ca nu vad de unde atata indignare din partea unora. Iar in legatura cu "cei ce urmaresc" forumul din sm devii paranoic si usor penibil. Daca vrei sa parasesti forumul esti liber sa o faci, nu impresionezi pe nimeni cu astfel de afirmatii...
speed80 is offline   Reply With Quote
Old 21-12-09, 00:18   #1995
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

speed80, daca il intrebai pe szambii cine e ? de ce nu ne spui si tu cine esti ? ..
nu de alta dar noi pe aici ne cam stim, iar tu esti cam nou venit. si el totusi a facut ceva pentru automobilismul satmarean intr-un mod sau altul si merita tot respectul ca om, si chiar de aceea nu cred ca ai avea dreptul sa faci astfel de afirmatii (cu toate ca e un forum public unde fiecare spune ce vrea) mai ales daca nu cunosti persoana.
Spark is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -