Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 14-03-04, 23:51   #31
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Da , intr-adevar!Si tocmai pt ca sunt unul dintre cei cat de cat norocosi care a reusit sa treaca prin cateva ipostaze ale vietii cat sa aflu cum e si dincolo de baricada aleg sa fiu unul dintre cei care spun lucrurilor pe nume si sa refuz ipocrizia determinata de bani si interese de imagine.In mod deliberat am dus discutia in aceasta directie pt ca daca aparent nu are legatura cu topicul in realitate este strans legata si in seara asta am constatat evenimentul din 11 martie de la Madrid a fost doar ocazie pentru anumiti oameni pentru a-si etala \"calitatile\" sub umaginea unei false parade de comemorare a celor care au murit in atentat.Stau si ma intreb: ce legatura au cursele cu ce s-a intamplat?oare intr-adevar cei care au defilat stiu ce simt rudele acelor victime?oare intr-adevar le-a parut rau?Ma rog, problema lor.NU vreau sa fac parte din asa ceva!
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 16-03-04, 11:59   #32
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

rabanne,hai ca nu e asa...marsul s-a facut in cinstea lor...nu e vb de curse sau ce facem noi...dar intelegem suferinta lor si le suntem alaturi in spirit...a fost un gest frumos si de apreciat...nu e vb de ipocrizie sau altceva...dar trebuie sa fim alaturi de ei intr-un fel pt ca suntem oameni cu totii...
Old 18-03-04, 00:23   #33
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Ok TNOS !Este parerea ta proprie si personala si tu stii mai bine ce simti , insa daca intr-adevar a fost inteleasa atat de bine aceasta tragedie , acei care isi permit ,de ce nu au facut niste donatii pt cei indurerati?Cativa lei acolo luati de la benzina sau tzigari nu cred ca faceau gaura prea mare in buzunar.Daca s-ar fi organizat asa ceva eram printre primii care ar fi facut o asemenea donatie , in limita bugetului insa nu s-a facut . S-a preferat doar o parada ca lumea sa-si etaleze \"monstrii\" si cand vb acum nu ma refer la tine, sper sa nu te simti vizat pt ca nu e cazul!
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 18-03-04, 15:31   #34
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by \"Rabanne\"
Ok TNOS !Este parerea ta proprie si personala si tu stii mai bine ce simti , insa daca intr-adevar a fost inteleasa atat de bine aceasta tragedie , acei care isi permit ,de ce nu au facut niste donatii pt cei indurerati?Cativa lei acolo luati de la benzina sau tzigari nu cred ca faceau gaura prea mare in buzunar.Daca s-ar fi organizat asa ceva eram printre primii care ar fi facut o asemenea donatie , in limita bugetului insa nu s-a facut . S-a preferat doar o parada ca lumea sa-si etaleze \"monstrii\" si cand vb acum nu ma refer la tine, sper sa nu te simti vizat pt ca nu e cazul!
Dami voie sa nu fiu aici de acord cu tine rabanne !
Uite eu am fost cu o dacie micutzu a fost cu regata a fost r5 txa bine nu am loc sa ii insir pe toti !
Da nu cred c a fost pt etalare \"Monstrilor\" pt ca chiar nu vad unde sunt monstri !
Si oricum chestia sa facut ca sa aratam ca suntem oameni cu bun simt si nu \"golani\" asa cum ne caracterizeaza lumea !
Dpret golani de la curse!
Old 18-03-04, 19:42   #35
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

chestia cu donatiile ar fi fost o idee foarte buna...poate ne-a scapat sau poate e mai greu decat se pare....de ce...nu stiu...poate ar fi trebuit sa ne gandim si la asta...dar trebuia sa o spui si tu din timp...monstri????...eu unul nu ii vad deloc,si ma intalnesc cu ei de cateva ori pe saptamana... nu sunt monstri deloc...si in nici un caz nu acesta a fost scopul...iar, imi pare rau ca pana si unii dintre noi,inteleg gresit aceste gesturi si manifestari sincere si lipsite de scopuri ascunse...sunt tanar,am doar 21 de ani,cunosc aceste persoane,personal sau doar din vedere,de ceva ani...si sincer nici unul nu poseda monstrii...sunt cateva masini super puternice,care poate si-ar merita acest nume...dar din pacate pt noi...ponderea lor este foarte mica,relativ cu celelalte masini care din diferite motive nu au suferit prea multe modificari...in ultimul rand,am preferat sa fim langa ei doar in spirit si sa fie ceva venit din inima,decat sa facem alte gesturi,poate mai mari, mai grandioase,dar sa fie false....
TNos is offline   Reply With Quote
Old 18-03-04, 20:13   #36
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

Scuzati-ma ca intrerup..dar as vrea sa aflu ceva: Care e cea mai buna masina din romania (modificata bineinteles)la cati cai ajunge?
P.S: ce masina e regata?

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/58549-my-love-octavia-1-a.html (stare actuala : Stock)
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 18-03-04, 20:46   #37
BogdanCMS
Guest

Quote:
Originally Posted by \"Stuey\"
Scuzati-ma ca intrerup..dar as vrea sa aflu ceva: Care e cea mai buna masina din romania (modificata bineinteles)la cati cai ajunge?
P.S: ce masina e regata?
Pai Regata eu stiam ca e FIAT.
Cred ca cea mai tare mashina din Romania este Lamborghini Gallardo,l-am vazut o singura data in Buc, e cu nr de Buc.Cea mai bine modificata mi se pare CTL-ul,BMW-ul 325 cu compresor mecanic,am auzit ca are vreo 340-350cp.Mai auzisem eu si de un RS4 cica cu Supercharger,intr-o revista,proprietarul e din Romania,Timisoara,dar sta mult prin Germania.Mai sunt si M5-uri,Porsche,Ferrari,e greu de stabilit care e cea mai tare.
  Reply With Quote
Old 18-03-04, 21:22   #38
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

Sunt multe masini incepand de la ferrari terminand cu bmw !
Este foarte greu de zis zic eu care este cea mai tare !
Turbo110 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-04, 23:03   #39
Stuey

Stage 5

Stuey's Avatar

BogdanCSM...cred ca cel cu audi rs4 supercharger....este chiar catalin rs4 daca nu ma insel...Daca ar fi el...inseamna ca are o masina super...shi nu ne minte cand zice ca are si el tot felul de sisteme pe masina .Catalin...daca ne auzi si e vorba de tine sa nu te superi ca nu te vorbim de rau.Daca esti chiar tu cel care a aparut in revista aia ar trebui sa fii mandru...Shi sa il citez pe Tnos : \"Parerea mea proprie....\"
Stuey is offline   Reply With Quote
Old 19-03-04, 04:24   #40
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

bogdan..tu te referi sigur..la revista supercar..nu??rs4vsbmw m3 si porsche carrera daca nu mai nsel??si bate rs4 nui masina..mea, vorbesti sigur..de BYE... Supercharger ii turbo nu??
Old 19-03-04, 19:36   #41
BogdanCMS
Guest

Fratzie,nu mai stiu clar in ce revista era,tre' sa le iau pe toate la mana iar!Chestia e ca daca-mi aduc bine minte mashina nu avea nici un tunig exterior,era Combi(break),neagra,si cam atat.Numai motoru' era dopat rau,suta in 4,1sec,vit max 310km/h,cel putzin asha zicea acolo.
  Reply With Quote
Old 19-03-04, 20:53   #42
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

man..tu cred..cai citit aici pe forum..despre masina mea a fost un articol.. 100 o face in 4,1..pun niste poze.. cu masina mea..
poate iti amintesti
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bild_042_325.jpg
Views:	107
Size:	607.5 KB
ID:	4214   Click image for larger version

Name:	bild_045_159.jpg
Views:	103
Size:	742.0 KB
ID:	4215   Click image for larger version

Name:	bild_041_273.jpg
Views:	143
Size:	678.9 KB
ID:	4216  

catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 21-03-04, 11:43   #43
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Despre cea mai tare masina din Romania...

Nu stiu daca e cea mai tare, dar sigur candideaza la primele locuri...

Sierra lui Edi (BMWPower) cu motorul de 5 litri de pe seria 7, un V12 de 320 cp stock... Masina are si alte modificari !!! Daca cu 750 de 1900 kg fugea cu 275 vit maxima (nelimitata) atunci cu Sierra de 1300 kg...

Pozele le stiti... Sau daca nu le stiti, cautati-le la masini tari, topicul \"tot de pe la noi\".
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 22-03-04, 17:15   #44
BogdanCMS
Guest

Cataline,da fratzie,asta era.Ce bou sunt!!Am cauta ca idiotu' in toata colectzia,nu gaseam nimic...E asta e prostia se plateste...Mersi pt reamintire!
  Reply With Quote
Old 22-03-04, 19:55   #45
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

da..man ..cu placere..lasa..ca te fac o tura cu rs4..cand vin..
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -