Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 22-01-04, 18:23   #16
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Io zic ca e bine dar vreau sa stiu care-i firma????
mpa is offline   Reply With Quote
Old 22-01-04, 20:07   #17
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"mpa\"
Io zic ca e bine dar vreau sa stiu care-i firma????
e intrebare asta sau ce?
daca ai citi tot topicul ai vede ca e vb ce c&c din tm
Gabi_323i is offline   Reply With Quote
Old 22-01-04, 21:11   #18
augustin

Stage 3

augustin's Avatar

c&c fac o treaba foarte buna si ii admir dar cred ca totusi cel mai bine ramane sa iti faci masina singur iar piesele sa le iei cum poti/de la cine poti .... cand o sa aveam salarii de 50 de mii de euro pe an atunci poate o sa merg si eu la c&c :P
Old 23-01-04, 17:07   #19
FOX

Stage 1

mie personal C&C,din cate am citit sunt cam bulangii preturi mari,prefer SPIDER TUNING
FOX is offline   Reply With Quote
Old 23-01-04, 17:15   #20
mpa
Registered

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

FXN cer nenumarate scuze domniei voastre daca vam ofensat cu ceva si va sarut manusitele si va rog sa ma pardonati!!!
C&C e o firma de importatori asambleori care dupa parerea mea nu are numik dea a face cu lansarea unor tuneri autohtoni. Consiliatii pe aia cu $$$$. Ca noi gandim si singuri!!!
mpa is offline   Reply With Quote
Old 02-03-04, 17:58   #21
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by \"FOX\"
mie personal C&C,din cate am citit sunt cam bulangii preturi mari,prefer SPIDER TUNING
yo am auzit ca e shi spider-ul cam scump... personal nu am fost sa vad decand s-a desfintzat sediul de vizavi de BCR...
tekno is offline   Reply With Quote
Old 10-03-04, 22:16   #22
golfgti16vmk2

Stage 1

golfgti16vmk2's Avatar

Default vw

idee este super din pct de vedere tehnic dar parerea mea este ca tuningul exterior tine de gustul fiecarui om ! respect
golfgti16vmk2 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-04, 22:25   #23
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"mpa\"
FXN cer nenumarate scuze domniei voastre daca vam ofensat cu ceva si va sarut manusitele si va rog sa ma pardonati!!!
C&C e o firma de importatori asambleori care dupa parerea mea nu are numik dea a face cu lansarea unor tuneri autohtoni. Consiliatii pe aia cu $$$$. Ca noi gandim si singuri!!!
bah uite ca acum am vazut si eu mesajul asta ... \"mesajul\"

ce e cu caterinca asta pe capul tau frate? ai baut gaz?
Gabi_323i is offline   Reply With Quote
Old 11-03-04, 21:25   #24
cioli17

Stage 5

cioli17's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

ba smechere nonamee daca vrei tuning dute pe calea Sagului la..este um magazin cam pe la cimitir pe o strada in stanga un arab se ocupa....au magazin piese tunning si lipit de el au atelier de tuning(cum ar veni)deci tot al lor...nu trebuie sa mergi ;la C&C tuning intzelegi mha ?si itzi faci tot tot ce vrei acolo si nu numa de tuning...acolo isi face masina si Cristi din Tm cu Honda aia Neagra....ce masini ai ??

ps daca ve-i mai intra vreodata ...
cioli17 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-04, 22:28   #25
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

lol, invita-l pe arab pe forum...
Old 12-03-04, 01:59   #26
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Exista multi oameni care au bani si multi care nu au.Multi care au masini mai noi si multi care au masini mai vechi.Pasiunea este aceeasi.Este singurul lucru care ne uneste.Daca ar exista mai mult respect intre oameni si nu ar exista etichetarile in functie de pozitia social-financiara toate ar fi mult mai usor de realizat si ar fi satisfacuta toata lumea.Insa atata timp cat exista interese ascunse de natura financiara sau de imagine nimic nu va avea succes.Poate nu toti avem norocul sa ne nastem intr-o familie instarita si poate multi muncesc si isi bat capul pentru a produce acei bani necesari achizitionarii unei masini si eventual modificarii ei si atata timp cat unii se cred zei si ''cauta cireasa ca sa o infiga in tort'' parerile noastre sunt pur si simplu in van.Iar cand domnul Sebastian sugereaza oamenilor sa nu mai vada suta de dolari precum cheia succesului este suficient ca sa-mi fac o parere despre dansul si imediat ma duce gandul la problema cu partea financiara si dispretul celor ''norocosi'' pentru oamenii de rand care incearca sa-si urmeze pasiunea.Deschideti ochii oameni buni si priviti printre randuri si o sa vedeti mult mai multe decat vi se arata.Imi cer scuze celor care vor fi ofensati sau lezati de cele spuse de mine.Multumesc!
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 12-03-04, 15:36   #27
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

poate e fara rost mesajul...dar BRAVO RABANNE!!!ESTI UN OM PE GUSTUL MEU!!!
TNos is offline   Reply With Quote
Old 14-03-04, 00:58   #28
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Este fara rost mesajul daca nimeni nu a inteles nimic din el insa cei carora este adresat vor stii sa citeasca printre randuri.Multumesc pt apreciere TNOS.Sper ca esti unul dintre cei care au inteles mesajul.
Rabanne is offline   Reply With Quote
Old 14-03-04, 02:47   #29
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

Rabanne asta este asa va fi mereu !
Dispretul pt cei mai nevoiasi a fost si va ramane in totdeauna !
Si todeauna vor incerca sa ii marginalizeze ! Si chestia asta detest !
Old 14-03-04, 10:28   #30
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

asta e rabanne, iontotdeauna a fost ahsa, unii nu vad omul dinauntru, doar mashina pe care o conduce... shi nu numai in domeniul automobilistic, in orice...
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -