c&c fac o treaba foarte buna si ii admir dar cred ca totusi cel mai bine ramane sa iti faci masina singur iar piesele sa le iei cum poti/de la cine poti .... cand o sa aveam salarii de 50 de mii de euro pe an atunci poate o sa merg si eu la c&c :P
C&C e o firma de importatori asambleori care dupa parerea mea nu are numik dea a face cu lansarea unor tuneri autohtoni. Consiliatii pe aia cu $$$$. Ca noi gandim si singuri!!!
FXN cer nenumarate scuze domniei voastre daca vam ofensat cu ceva si va sarut manusitele si va rog sa ma pardonati!!!
C&C e o firma de importatori asambleori care dupa parerea mea nu are numik dea a face cu lansarea unor tuneri autohtoni. Consiliatii pe aia cu $$$$. Ca noi gandim si singuri!!!
bah uite ca acum am vazut si eu mesajul asta ... \"mesajul\"
ce e cu caterinca asta pe capul tau frate? ai baut gaz?
ba smechere nonamee daca vrei tuning dute pe calea Sagului la..este um magazin cam pe la cimitir pe o strada in stanga un arab se ocupa....au magazin piese tunning si lipit de el au atelier de tuning(cum ar veni)deci tot al lor...nu trebuie sa mergi ;la C&C tuning intzelegi mha ?si itzi faci tot tot ce vrei acolo si nu numa de tuning...acolo isi face masina si Cristi din Tm cu Honda aia Neagra....ce masini ai ??
Exista multi oameni care au bani si multi care nu au.Multi care au masini mai noi si multi care au masini mai vechi.Pasiunea este aceeasi.Este singurul lucru care ne uneste.Daca ar exista mai mult respect intre oameni si nu ar exista etichetarile in functie de pozitia social-financiara toate ar fi mult mai usor de realizat si ar fi satisfacuta toata lumea.Insa atata timp cat exista interese ascunse de natura financiara sau de imagine nimic nu va avea succes.Poate nu toti avem norocul sa ne nastem intr-o familie instarita si poate multi muncesc si isi bat capul pentru a produce acei bani necesari achizitionarii unei masini si eventual modificarii ei si atata timp cat unii se cred zei si ''cauta cireasa ca sa o infiga in tort'' parerile noastre sunt pur si simplu in van.Iar cand domnul Sebastian sugereaza oamenilor sa nu mai vada suta de dolari precum cheia succesului este suficient ca sa-mi fac o parere despre dansul si imediat ma duce gandul la problema cu partea financiara si dispretul celor ''norocosi'' pentru oamenii de rand care incearca sa-si urmeze pasiunea.Deschideti ochii oameni buni si priviti printre randuri si o sa vedeti mult mai multe decat vi se arata.Imi cer scuze celor care vor fi ofensati sau lezati de cele spuse de mine.Multumesc!
Este fara rost mesajul daca nimeni nu a inteles nimic din el insa cei carora este adresat vor stii sa citeasca printre randuri.Multumesc pt apreciere TNOS.Sper ca esti unul dintre cei care au inteles mesajul.
Rabanne asta este asa va fi mereu !
Dispretul pt cei mai nevoiasi a fost si va ramane in totdeauna !
Si todeauna vor incerca sa ii marginalizeze ! Si chestia asta detest !
asta e rabanne, iontotdeauna a fost ahsa, unii nu vad omul dinauntru, doar mashina pe care o conduce... shi nu numai in domeniul automobilistic, in orice...