Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 01-11-03, 08:35   #1
Anonymous

Stage 5

Default LEGAL RACING TUNING-RACE

In curand in cadrul organizatiei noastre vom face un birou de consiliere pentru Styling,Tuning si Racing unde o sa fiti sprijiniti pentru a obtine ce doriti din automobilul vostru.
Modalitatea de functionare are sa fie destul de simpla:
- se discuta si se recomanda in functie de dorinta priprietarului ce sa modifice la masina si unde se vrea sa se ajunga.
- piesele se vor lua cu recomandarea noastra de la o firma unde avem reducere ca sa iesiti mai ieftin
- in functie de operatile necesare se stabileste atelierul sau atelierele de lucru cu reducerea aferenta.

Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 01-11-03, 12:24   #2
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Este o idee buna tinand cont de faptul ca multi au bani, dar nu stiu unde sa mearga pentru a-si face tuning-ul.

Bafta!
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 01-11-03, 13:50   #3
Geo

Stage 5

Geo's Avatar

Este o idee si mai buna avand in vedere ca si mai multi NU au bani multi, dar stiu ce vor de la masina lor, si vor sa faca un tuning cu cap... si daca Sebastian se tine de cuvant, va fi chiar frumos.
Toti vor avea de castigat de aici...
Old 02-11-03, 19:22   #4
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default :D

Mdeah buna idee !
Turbo110 is offline   Reply With Quote
Old 03-11-03, 23:18   #5
Anonymous

Stage 5

Buna idee , mai ales ca la noi tuningu' este inca la inceput , nu se poate vorbi de o dezvoltare f mare,..dar in timp va lua amploare..ce pot sa zic..
BAFTA
Old 21-11-03, 19:34   #6
Anonymous

Stage 5

Default Cai putere

E super ce zici!Eu de abia mi-am deschis un mic atelier,deci as fi direct interesat!Tineti cont ca sunt un pasionat fara multi bani,deci pentru inceput ma rezum la modele pe carburatie(preparare),dar la noi se pot face si elemente de caroserie din fibra de sticla,piese de masina la comanda(va facem noi proiectul dupa dorintele voastre si le si facem ca avem unde),pe langa asta mai facem si vopsitorie si tinichigerie!
La preturi ne intelem noi,ca trebuie sa traim cu totii,nu?
Tel:0744531069(TNos)
Old 14-01-04, 02:18   #7
augustin

Stage 3

augustin's Avatar

din pacate avem obiceiul sa zicem multe si sa facem putine. Tare frumos ar fi daca s-ar strange niste adevarati iubitori ai masinilor si ar face asa ceva, daca s-ar ajuta intre ei pt a scoate la iveala niste adevarate opere de arta dar din pacate la noi nu exista acel sentiment de apartenenta la un club sau ceva (din pacate) si cred ca lucrul asta ar tb luat in discutie de administratorii acestui site.
Old 16-01-04, 16:16   #8
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

ce zici tu e corect,dar intru totul!pt a face acea masina,baieti poti strange, mai problematic e cu banii?aia de piese,ca de ex,eu cu ZMD vrem sa ni le facem noi,sa lucram amandoi la ele,fara nici o chestie,ca intre prieteni, dar momentan amandorura ne lipsesc banii de piese!deci ce faci?fara suparare,o spun chiar prietenos,nu intelege gresit,dar ne dai tu augustin niste bani sa bagam in masinile noastre?te inteleg ca nu,ca cine prefera sa bage bani in masina altuia in loc sa-i bage in a lui?o manopera ca intre prieteni da,asta ar trebui sa existe si sa ne ajutam,sunt de acord si chiar o fac!foarte serios?cine are de pus sau de schimbat ceva la motor,frane sau transmisie si nu are bani sa mearga la service sau nu stie sa faca singur,sa ma sune,0744.531.069,dar va anunt ca n-am toate sculele necesare si nici garaj,trebuie sa ma ajutati si voi aici si in plus stiu niste chestii dar n-am experienta pe foarte multe masini,ajut,dar sa nu va asteptati sa ma ridic la nivelul unuia care face chestia asta de 10 ani!ca nu o sa stric nimic asta promit si ce nu stiu sa fac spun dinainte!deci,e cineva interesat?
Old 16-01-04, 23:08   #9
augustin

Stage 3

augustin's Avatar

tnos frumos discurs .. meriti tot respectul ... iar ceea ce ai zis tu cu banii ai dreptate intr-o oarecare masura dar in alta te inseli total... mai intai bem o bere impreuna si discutam despre firma aia de care zici tu,ce zici
augustin is offline   Reply With Quote
Old 21-01-04, 22:30   #10
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

sebastian ... hai sa te intreb o kestie ... daca tot aveti de gand sa faceti asa ceva ... ma refer la acel birou de consiliere ... de ce nu va ganditi sa va deschideti filiale si in alte orase ...
Old 21-01-04, 22:32   #11
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

La noi in timisoara este un singur magazin de tuning ... sa zic asa mai de talie mare ... C&C ... si nu au deschis decat sambata!!!!
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 22-01-04, 00:17   #12
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

inseamna ca in celelalte zile sunt prea ocupati cu inventarul si primirea de marfa noua,probabil ca in sambata aia vand tot ce au!
TNos is offline   Reply With Quote
Old 22-01-04, 08:56   #13
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

La Craiova a fost reprezentanta C & C, dar din cate am inteles, a dat faliment...
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 22-01-04, 10:39   #14
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

foamea...calicia...lacomia...prostia...,toate se platesc scump!
TNos is offline   Reply With Quote
Old 22-01-04, 18:21   #15
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

da ce sa zic ... e extraordinar magazinul ... eu unu nu apuc niciodata sa il prind deschis ... dar m-am uitat asa de pe afara ... e mai mult gol ... si oricum ... eu si mai cu niste prieteni ne-am apucat sa ne facem si noi masinile si nu avem de unde sa luam si noi ceva mai k-lumea! macar asa de inspiratie...
n0namee is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -