Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei!

Reply

Thread Tools
Old 26-03-06, 09:46   #46
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

Cu catifea sau fara vremuri noi, tot noi.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 11:50   #47
rada_ady
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

super tare ,dar nu cumva ai pus-o cam devreme ,avand in vedere ca pe 1,2 e tunning show si cursa e la doar o saptamana.am discutat aseara cu un prieten din Craiova si mi-a zis ca trebuie sa aleaga una din 2 ,ca nu poate sa vina la bucuresti intr-un timp atat de scurt de 2 ori.si a ales sa-si expuna masina .Eu o sa vin la amandoua ,asa ca bafta
Old 26-03-06, 14:02   #48
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Este pentru cine poate sa vina, cine nu asta e.
Pe noi ne intereseaza cine vine nu cine nu vine.
Old 26-03-06, 14:26   #49
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

In ce conditii un club se poate prezenta cu 3 masini / grupa ?
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 14:32   #50
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

In ce conditii un club se poate prezenta cu 3 masini / grupa ?
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 14:36   #51
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Doar daca un alt club ii ofera un loc sau daca nu se ocupa locurile.
Old 28-03-06, 01:25   #52
rada_ady
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 3

rada_ady's Avatar

Member of:

sa inceapa distractia :2 week-enduri in care cine e pe 4 roti e la putere
rada_ady is offline   Reply With Quote
Old 28-03-06, 01:32   #53
sandumrs

Stage 5

Si sa tina cat mai mult, vorba aia daca e pe 4 roti rezist si la ploaie si la vant.
sandumrs is offline   Reply With Quote
Old 28-03-06, 08:03   #54
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

OK sunt multe masini care vor veni si sa speram ca ne lasa sa stam mai mult ca de obicei.
Old 30-03-06, 16:32   #55
UniculSGM
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

UniculSGM's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by D O G
Sebastian te felicit din toata inima pentru initiativele tale, pentru aceste momente magice pe care te zbati sa ni le oferi.......

Din pacate Pitbull-ul va fii "underconstruction" si va lipsi...

Eu in schimb voi fi prezent acolo... Eh, la urma urmei 2006 e abia la inceput!

Putere reala? S-au scris zeci de randuri despre asta... Ce naiba ar insemna asta: eu imi imping motorul spre extrem (bani, stres, timp "ucis" prin service-uri, riscuri de fiabilitate, etc....), si sa ma dau cu unu (care vine cu motoru' stoc) doar pentru ca avem aceiasi putere.... Absurd!!!

Pentru asa ceva exista "Libere"...
Ar fi corect ca eu sa ma dau la grupa A1, ca doar dacia are 62 CP? Ar avea vreo masina sanse cu mine?

Sunt corect si ma dau la grupa B (pana in 130 CP),cu toate ca pierd in fata multor masini care pleaca de la 130 CP, nu ca mine de la 62. Oricum nu se castiga nimic, e doar vorba de fair-play.

Parerile sunt impartite, depinde de fiecare daca vrea sa fie corect sau nu.

www.rustans.ro
UniculSGM is offline   Reply With Quote
Old 31-03-06, 08:29   #56
burghiu

Stock

Talking Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

Fie ploaie, fie vant tot am sa vin acolo cu toti amici pt ca am dat sfoara-n tara. Cred ca va fi ceva micstoc rau ( zice mintea mea-n gandu' ei ). Sper ca publicu' sa stea linistit in banca lui si participantii pe parcela lor sa nu se intample ca la Craiova " gagicuta cu BMW-ul". Sa ne vedem cu bine si sa plecam de acolo placut impresionati.
burghiu is offline   Reply With Quote
Old 01-04-06, 22:59   #57
Cristi T
Renault Driver

Stage 5

Cristi T's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by burghiu
Fie ploaie, fie vant tot am sa vin acolo cu toti amici pt ca am dat sfoara-n tara. Cred ca va fi ceva micstoc rau ( zice mintea mea-n gandu' ei ). Sper ca publicu' sa stea linistit in banca lui si participantii pe parcela lor sa nu se intample ca la Craiova " gagicuta cu BMW-ul". Sa ne vedem cu bine si sa plecam de acolo placut impresionati.

sa fie burghiu..eu o sa fiu acolo si sper sa nu ploua
Cristi T is offline   Reply With Quote
Old 02-04-06, 00:49   #58
KillerINC

Stage 5

KillerINC's Avatar

Member of:
[Street 4 Cars]
[ALFA ROMEO]
[RENAULT]
Cool Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!

ok ... azi pe 1.04 nu am ajuns la bucale la 4tuningDAy ...dar saptamana viitoare nu mai scapati voi de mine !

Last edited by KillerINC; 02-04-06 at 00:49. Reason: spelling mismatch
KillerINC is offline   Reply With Quote
Old 02-04-06, 08:00   #59
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Toata lumea e binevenita!
Old 02-04-06, 11:53   #60
GabyRUF

Stage 2

GabyRUF's Avatar

Member of:

yeeee la asta chiar k ajung k e langa mine la scoala primu sunt acolo,dak ami aflati ceva anuntzatzi-ma si pe mine
GabyRUF is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -