LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei! |
23-03-06, 17:18
|
|
Stage 5
|
Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!
Super tare, abia astept, serios.
Sper sa fie o zi cu soare pentru iubitorii de masini din romania.
|
|
|
23-03-06, 19:54
|
|
Presedinte Street Vision
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
|
Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!
Quote:
Originally Posted by B-34-SGM
De fiecare data cand a fost la liber de abia am gasit pe cineva care a acceptat o intrecere cu Dacia mea. De ce, nu stiu...
Ar fi bine grupe dupa puterea reala (nu cea din talon, sa nu ne furam cinguri caciula) apoi liber.
|
Super buna ideea ... subscriu la ea ...
|
|
|
23-03-06, 20:04
|
|
Stage 3
|
sunt tare curios cum o sa alfati puterea reala
|
|
|
23-03-06, 20:36
|
|
Crazy Drivers Members
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Si asta ar fi o problema. Pe sinceritatea competitorilor nu va puteti baza intotdeauna.
|
|
|
23-03-06, 22:30
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
O idee
Masinile care vor participa la cursa ar fi bine sa-si verifice puterea pe dyno la 4tuningDAY si asa se va lua in calcul puterea masinilor participante.
De ex. cineva care se ocupa de grupe,sa-si noteze puterea fiecaruia si sa se i-a in calcul in ziua cursei.
|
|
|
23-03-06, 22:37
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
Quote:
Originally Posted by george_smiley05
O idee
Masinile care vor participa la cursa ar fi bine sa-si verifice puterea pe dyno la 4tuningDAY si asa se va lua in calcul puterea masinilor participante.
De ex. cineva care se ocupa de grupe,sa-si noteze puterea fiecaruia si sa se i-a in calcul in ziua cursei.
|
aberezi omule ...in 9 zile se pot face o groaza de modificari...in plus...nu vor veni totzi cei care vor participa si la cursa...si pe langa toate astea...ce facem cu masinile 4x4 ??
|
|
|
23-03-06, 22:44
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by blowwind
aberezi omule ...in 9 zile se pot face o groaza de modificari...in plus...nu vor veni totzi cei care vor participa si la cursa...si pe langa toate astea...ce facem cu masinile 4x4 ??
|
Exact la asta ma gandeam si eu acuma,cu masinile 4x4.
Oricum,era o idee
|
|
|
23-03-06, 23:14
|
|
Stage 4
|
Abia astept cursa de pe 9 aprilie.Sper sa nu ploua sau sa fie vreme urata. Cel mai bine ar fi sa se faca grupe cu departajarea eliminatorie, iar dupa aia sa fie libere la sfarsit. Asa e cel mai frumos, parerea mea si cred k la majoritatea le convine
|
24-03-06, 09:40
|
|
Stage 2
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Eu voi fi acolo!Sper sa termin masina pana atunci !aaaaaaaaaaa tre sa fac rost de nijte roti de tabla
|
|
|
24-03-06, 09:57
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
haha , incepe dezmatzul ..
cat despre puterea reala ... cine stie .. stie .. cam ce si cum si-a facut fiecare, adica seby stie cine ce cand si cum si-a facut , in mare parte ..
cu grupe .. - eliminatoriu - sistem piramidal ... mi se pare cel mai ... interesant .. si la sf. daca mai e timp / chef de libere ....
multa bafta ...
24-03-06, 11:27
|
|
Stage 5
|
cum vine asta "Campionatul de Accelerare al Romaniei" ? adica va fi si clasament,cu puncte si tot ce trebuie?
...nu de alta,dar ar fi foarte tare asa !
|
|
|
24-03-06, 12:25
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Fac dyno cu presiunea la 0.2 si vedem ce iese . )
|
|
|
24-03-06, 16:45
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by synkro
cum vine asta "Campionatul de Accelerare al Romaniei" ? adica va fi si clasament,cu puncte si tot ce trebuie?
...nu de alta,dar ar fi foarte tare asa !
|
vrei sa fi responsabil cu asta?
|
|
|
24-03-06, 19:57
|
|
Stage 2
|
venim sa facem poze, NORMALLL ring-ding-ding
sunt in sete mare de senzational dupa foto spion la Colibasi .... asa ca vreau sa va vad baietzii ... eu va imortalizez .... pe card
*aer conditionat ieftin
*inchirieri autocare
|
|
|
24-03-06, 20:19
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
vrei sa fi responsabil cu asta?
|
hmmmm ... n-ar trebui sa fie prea greu ...
grupa A , locu 1 , 2 si 3 ..
b idem
c etc. nu e greu ...
si ar fi chiar fffff tare
|
|
|
|
|