LEGAL RACING 16 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei! Campionatul de Accelerare al Romaniei! |
24-03-06, 20:50
|
|
Stage 2
|
Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!
numai cluburile pot participa sau oricine ?
si mi se pare super marfa la inceputu luni 4 tuning day si aproape de jumate legal racing
|
|
|
24-03-06, 21:18
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [Midnight Racers] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: LEGAL RACING 9 Aprilie Baneasa Bucuresti - Campionatul de Accelerare al Romaniei!
Sebastian te felicit din toata inima pentru initiativele tale, pentru aceste momente magice pe care te zbati sa ni le oferi.......
Din pacate Pitbull-ul va fii "underconstruction" si va lipsi...
Eu in schimb voi fi prezent acolo... Eh, la urma urmei 2006 e abia la inceput!
Quote:
Originally Posted by B-34-SGM
De fiecare data cand a fost la liber de abia am gasit pe cineva care a acceptat o intrecere cu Dacia mea. De ce, nu stiu...
Ar fi bine grupe dupa puterea reala (nu cea din talon, sa nu ne furam cinguri caciula) apoi liber.
|
Putere reala? S-au scris zeci de randuri despre asta... Ce naiba ar insemna asta: eu imi imping motorul spre extrem (bani, stres, timp "ucis" prin service-uri, riscuri de fiabilitate, etc....), si sa ma dau cu unu (care vine cu motoru' stoc) doar pentru ca avem aceiasi putere.... Absurd!!!
Pentru asa ceva exista "Libere"...
|
|
24-03-06, 21:45
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
https://forum.4tuning.ro/184-legal-racing-16-aprilie-baneasa-bucuresti-campionatul-accelerare-romaniei/14969-participanti-grupe.html
sigur ca poate participa oricine.
se vor face liste cu o saptamana inainte.
se vor solicita comunicari si nu trebuie sa faci parte din vre un club ca sa participi.
nu facem discriminari pe nici un fel de criterii si nici nu tratam pe nimeni special, toata lumea e egala si are aceleasi sanse.
Aveti un link mai sus pt acest tip de discutii.
|
|
|
24-03-06, 21:47
|
|
|
Quote:
Originally Posted by D O G
Sebastian te felicit din toata inima pentru initiativele tale, pentru aceste momente magice pe care te zbati sa ni le oferi.......
Din pacate Pitbull-ul va fii "underconstruction" si va lipsi...
Eu in schimb voi fi prezent acolo... Eh, la urma urmei 2006 e abia la inceput!
Putere reala? S-au scris zeci de randuri despre asta... Ce naiba ar insemna asta: eu imi imping motorul spre extrem (bani, stres, timp "ucis" prin service-uri, riscuri de fiabilitate, etc....), si sa ma dau cu unu (care vine cu motoru' stoc) doar pentru ca avem aceiasi putere.... Absurd!!!
Pentru asa ceva exista "Libere"...
|
Probabil daca nu o sa fi gata nu o sa apari pe listele clubului in dreptul vre unei grupe.
Normal ca se urmareste incurajarea tuningului chiar extrem si merita sa castige cei ce fac sacrifici pentru asta.
Pt masini de serie niste cataloage cu date tehnice sunt elocvente, o cursa inseamna surprize.
|
|
|
24-03-06, 21:49
|
|
|
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
hmmmm ... n-ar trebui sa fie prea greu ...
grupa A , locu 1 , 2 si 3 ..
b idem
c etc. nu e greu ...
si ar fi chiar fffff tare
|
Da daca gandesti simplist si iei in calcul doar asta, ai dreptate, insa pe langa treburile de baza, mai sunt, alte nimicuri din astea, obligatorii impuse de lege.
Last edited by SEBASTIAN; 25-03-06 at 01:25.
|
|
|
24-03-06, 23:07
|
|
Member of: [BMW]
|
Care sunt aceste nimicuri, mai exact ? Daca nu se ofera nimeni, as putea face eu treaba asta.
|
|
|
25-03-06, 01:26
|
|
|
Nu am chef nici sa ma fgandesc acum la ele, autoritatile, fiscul cer zeci de chichite, o sa organizati si vopi si o sa vedeti ce simplu e.
|
|
|
25-03-06, 13:35
|
|
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
tot ce pot spune este BRAVO si MULTUMIM Legal Racing si tutror celor implicatzi, daca va fi si vreme frumoasa va fi cu adevarat spectacol.
|
|
|
25-03-06, 13:42
|
|
|
Asta dorim!
|
|
|
25-03-06, 14:25
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
bravo sebi ! si mult succes participantilor !!!
|
|
|
25-03-06, 14:27
|
|
|
.............
Last edited by SEBASTIAN; 25-03-06 at 20:49.
|
|
|
25-03-06, 14:34
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BogdanSHA
6 - De 6 ori mi s-a sters democratic post-ul pana acum. Il pun aici pentru ca acolo s-a inchis. La mai mare!
Domnul moderator, uitati aici cateva din post-urile care trebuie sterse:
|
Afiseaza-ti frustrarea in alta parte!!
Nu intereseaza pe nimeni ce ai tu de spus.
Daca e vreo problema iti poate face dreptate administratorul, oricum pentru noi nu esti bine venit.
Nu am de gand sa intru intr-o polemica cu tine, mi-as cam pierde timpul si nu nci o sansa pe lumea asta ca sa nu mori un "neinteles al soartei".
Scrie ce vrei insa respecta regulile!
|
|
|
26-03-06, 00:21
|
|
PARTICIPANT CURSE
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
nu vreau sa par carcotas sau mai rau, cel care cauta nod in papura, vreau numai sa ma lamuresc si sa pun niste puncte pe " i ". am niste neclaritati in legatura cu regulamentele, si cu campionatul .
cine poate organiza curse in acest campionat, NUMAI LR sau si alte cluburi sportive ?
fapt : in legea sportului se specifica clar ca numai o federatie poate elibera titluri de "campion national", si ca numai o federatie poate organiza un "campionat national" - asta e valabil indiferent de sportul in discutie - forbal, automobilism, judo sau box. asa ca... intrebarea mea este : de ce titulatura de "Campionatul de Accelerare al Romaniei" ? poate nu acum, dar pe viitor daca se va dezvolta acest segment de curse, "liniutele", va crea confuzie intre campionatul propriu al LR si campionatul national.
regulamentul este agreat de FRAS ?
FRAS este observator sau participa cu arbitrii cursei ?
|
|
|
26-03-06, 00:56
|
|
|
FRAS sunt cei care sprijina neconditionat denumirea fiind impusa de ei.
|
|
|
26-03-06, 04:17
|
|
Member of: [RENAULT] [Opel] [VW] [SUBARU]
|
Mai Conteaza Cum Se Numeste CONCURSUL.... Cine Organizeaza...daca Se Dau Ursuleti De Plus Castigatorului........?
Sa Fie O Zi Insorita Sa Iasa Show...sa Ne Distam...sa Iasa Bine!
Sa Ne Vedem Cu Bine...
|
|