Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 07-04-04, 21:51   #91
CT-87-ADY

Stage 5

CT-87-ADY's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Marfa k ai bagat motor de 16V intr`un TICO ... e treaba,PAKT k nu te cred!!!
CT-87-ADY is offline   Reply With Quote
Old 07-04-04, 23:37   #92
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

e mi-ar fi frica intr-un tico de 100 de cai fara rollcage...
tekno is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 10:03   #93
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Tico mah, cu 100 de cai ??? Se poate nene, dar ai bagat motorul in portbagaj ???

Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 22:58   #94
indianu

Stage 4

indianu's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"DnI\"
viata mea... indianu, daca mai povestesti mult ma duc sa dau foc la cei 80CP ai mei, ma vezi la protv la ora 5
Si mie mi-a venit sa imi dau foc la masina dupa ce am mers cu M5-ul ala.
Dar asta este...

Hondarule presupun ca ai vazut M5-ul respectiv duminica trecuta..sau nu?
indianu is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 23:05   #95
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

indianule............ daca vrei iti dau eu foc la masina. (sau macar iti dau impresia k ii dau foc si o iau eu ) ............

lasa bah ca-ti iei tu M5 si sa vezi atunci distractie....

sorry pt off-topic !!
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 23:39   #96
indianu

Stage 4

indianu's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
indianule............ daca vrei iti dau eu foc la masina. (sau macar iti dau impresia k ii dau foc si o iau eu ) ............

lasa bah ca-ti iei tu M5 si sa vezi atunci distractie....

sorry pt off-topic !!
Hai ca te las sa ii dai tu foc...daca te simti mai bine asa numai ca mai intai sa sari cu 19000 euroi si se rezolva.......iti fac si acte pe ea daca vrei sa dai foc si la acte.
Old 09-04-04, 00:39   #97
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Pai bah, parca ziceai ca vrei sa-ti scoti si tu 1000, nu 4000 de coco !!!

Am vazut M5-ul, dar atata timp cat nu se da si doar se uita, ma lasa rece...
Old 09-04-04, 04:36   #98
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

Hondaru adu tu concurent pt M5 si dupa aia mai vorbim daca te lasa rece sau nu... pe mine unu ma incalzeste numai cand ai aud motorul... deja daca pleaca \"sunt fierbinte\" cat despre Fordul lui Edi ... daca venea un 750 la curse nu facea nimeni atata caz asa ca ... cat de usoara o fi masina ... motorul o face de 2 ori mai grea... parerea mea ca motorul ala statea bine unde era el din fabrica.... si sunt si eu curios... cum ajunge masina aia la Tm si Ct fara omologari si alte chestii??? masina aia daca o vede vreun gabor pe strada cu rotile prinse in 3 prezoane din 5 nici nu sa-i mai dea voie sa comenteze... masina nu o mai misca de pe loc clar.... acum puteti sa va suparati pe mine care vreti dar eu unu nu am incredere sa merg pe langa masina aia ca sa nu mai spun sa merg in ea.... asta e parerea mea acuma dati cu paru'...
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 09:17   #99
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Nu a zis mah nimeni ca nu mai are omul de treaba la ea, destul de mult chiar... Dar cu timpul si cu bani, se rezolva... Si este in curs de terminare !

Despre M5, sti la ce ma refeream... Sunt destule M5-uri in Bucuresti. Daca vine si unul la curse numai sa se uite, cu ce ne incanta ???

Si concurenti sunt destui... Dar a zis omul ca nu se trage, la fel ca si cel cu BUB-ul... Romani care vin numai la etalare...
Old 09-04-04, 09:23   #100
GSi

Stage 5

GSi's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Quote:
Originally Posted by \"Marian20\"
... cat de usoara o fi masina ... motorul o face de 2 ori mai grea... parerea mea ca motorul ala statea bine unde era el din fabrica....
Nu e chiar asa, schimbul de motor + cutie i-a adaugat in jur de 100Kg, deci tot pe la 1300Kg ramane ... 750 are 1800Kg. Cu 320CP la 1300Kg, are raportul de putere/greutate mai bun decat M3, M5 sau Impreza STI, eu as zice ca e un adversar redutabil la liniute, iar transplantul a meritat. E all go no show (ca si Cielo al lui Sebastian), mai are omul de lucrat la ea ca sa o puna la punct, insa ideea e foarte buna.

I am kept in place by G-forces, not seatbelts.
GSi is offline   Reply With Quote
Old 09-04-04, 14:18   #101
indianu

Stage 4

indianu's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Nu a zis mah nimeni ca nu mai are omul de treaba la ea, destul de mult chiar... Dar cu timpul si cu bani, se rezolva... Si este in curs de terminare !

Despre M5, sti la ce ma refeream... Sunt destule M5-uri in Bucuresti. Daca vine si unul la curse numai sa se uite, cu ce ne incanta ???

Si concurenti sunt destui... Dar a zis omul ca nu se trage, la fel ca si cel cu BUB-ul... Romani care vin numai la etalare...
Sa sthii ca omul nu e incantat de plecare la liniute cu spectatori.Dar ii place sa priveasca iar daca il prinzi la drum fara spectatori se da la masina grav de tot.
Numai ca el considera etalare aia cu spectatori,si daca nu ma crezi gandeste-te unde a parcat masina si ca nu a dat ture cu ea pe acolo,ca altii care vroiau sa arate ce masini au.
Asa ca poti sa stai linistit ca vine ca ii place sa urmareasca,si daca nu va place sa vedeti M5 o sa ii zica sa vina cu CLK-ul sau cu seria 5 ala nou.Dar eu unul am orgasm de fiecare data cand merg in masina aia si dupa ma gandesc ca pana la vara mai e o vesnicie.
Cat despre 1000 si nu 4k cu cat mai mult cu atat mai bine,daca el vrea sa ii dea foc ce pot eu sa ii fac?LOOOL
Ne vedem diseara ca peste vre-o 2 ore ma duc sa imi iau masinuta.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -