Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Nu a zis mah nimeni ca nu mai are omul de treaba la ea, destul de mult chiar... Dar cu timpul si cu bani, se rezolva... Si este in curs de terminare !
Despre M5, sti la ce ma refeream... Sunt destule M5-uri in Bucuresti. Daca vine si unul la curse numai sa se uite, cu ce ne incanta ???
Si concurenti sunt destui... Dar a zis omul ca nu se trage, la fel ca si cel cu BUB-ul... Romani care vin numai la etalare...
|
Sa sthii ca omul nu e incantat de plecare la liniute cu spectatori.Dar ii place sa priveasca iar daca il prinzi la drum fara spectatori se da la masina grav de tot.
Numai ca el considera etalare aia cu spectatori,si daca nu ma crezi gandeste-te unde a parcat masina si ca nu a dat ture cu ea pe acolo,ca altii care vroiau sa arate ce masini au.
Asa ca poti sa stai linistit ca vine ca ii place sa urmareasca,si daca nu va place sa vedeti M5 o sa ii zica sa vina cu CLK-ul sau cu seria 5 ala nou.Dar eu unul am orgasm de fiecare data cand merg in masina aia si dupa ma gandesc ca pana la vara mai e o vesnicie.
Cat despre 1000 si nu 4k cu cat mai mult cu atat mai bine,daca el vrea sa ii dea foc ce pot eu sa ii fac?LOOOL
Ne vedem diseara ca peste vre-o 2 ore ma duc sa imi iau masinuta.