Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 01-03-04, 07:33   #31
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

o simpla intrebare:de ce nu ai ales un bmw la care sa-i faci transplantul asta?e pura curiozitate si nimic altceva...
TNos is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 16:45   #32
Viddy

Stage 2

Viddy's Avatar

Daca topicul este tot de pe la noi, atunci sa va zic ce era azi in fatza la inter. Era pe la ora 11 dim cand treceam eu pe acolo si era un trio de mai mare frumusetea: ferrari, mertz sl 55 amg si h2.

Sa mori nu alta. Toata lumea care trecea pe acolo era cu gatu stramb.

Viddy is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 17:29   #33
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Ce Ferrari ?? Eu am vazut o data un 360 de la mine de la geam si am ramas cu nasul lipit de geam vreo ora...

Cred ca as paraliza pur si simplu daca as vedea un F50 sau un Enzo...

Sau mai rau, as avea... unul din ala.

Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 17:34   #34
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

modan nu ma atrage asa de tare..sincer ..dacaera un f50 eram si eu cu capul pe geam o zi intreaga..
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 17:40   #35
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Da frate, dar.......... nu stiu cum sa-ti spun.....

Eu sunt in...... ROMANIA !!!!!!!!!!!!!!

Old 01-03-04, 17:55   #36
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

bine spus hondaru eu n`am vazut in viata mea nici un fel de ferrari de nici o culoare
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 01-03-04, 18:11   #37
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

da sai ..sincer sa vezi asa o masina..in romania ii ceva..aici le vezi vara zilnic..pe strada puls ca in hamburg stau cei mai bogati oameni din germania :P ..
Old 01-03-04, 23:03   #38
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

...am vazut si eu un Ferrari anul trecut in CT ....un Ferrari in Bucuresti a lu Gica Petrescu (imi venea sa plang langa asta )..si am mai vazut tot prin prin Bucuresti Ferrariul lu Fizz....modelele nu le stiu pt k nu ma prea pricep la ferrari ..

F.Focus II Sea Grey 1,4 16v 80HP:

Folie Llumar 50%F 80%S
Jante aliaj R16 model ST

alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 02-03-04, 14:38   #39
BogdanCMS
Guest

Conform unor statistici neoficiale de p'afara,Romania are cele mai multe mashini noi de lux din Europa raportat la nivelul de trai al populatziei(nu o cifra absoluta,ci una legata de conditziile de viatza de la noi).Pe bune.Mi-a zis acum vreo catziva ani un neamtz ca el a vazut modele de Mercedes in Romania care la ei nu le bagasera nici macar in showroom!
Tot asha un amic de-al meu lucreaza la Volvo shi mi-a spus ca de-abia fusese lansarea oficiala a lui XC90 in Suedia(!) shi ai noshtrii romanashi comandasera vreo 20 de mashini(cica au venit ca disperatzii,nu conta ce motoare,culori sau dotari aveau,vroiau oamenii sa fie primii care au o mashina ca asta!).SUA nu mai e demult tzara tuturor posibilitatilor,ci Romania!Ferrari am vazut destul de multe in Ro,si in Constanza,si in Timisoara,am vazut shi un Gallardo la noi(am crezut ca visez a cui o fi mashina aia,avea nr de Buc),shi Maybach-ul lu' Catarama(e OZN mashina aia),iar Rolls-uri cica numa' la SIAB s-au vandut vreo 5-6.
  Reply With Quote
Old 02-03-04, 19:19   #40
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

BogdanCMS ..cam are dreptate la faza asta ..pana acum cativa ani romania era plina de Dacii cam 70% ..acum toata lumea are masini straine...si cum apare o masina noua o prezinta la TV...nu trece o luna-2 si apare pe strazile Bucurestiului..sau in alte orase..si cica romanii nu au bani....
alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 02-03-04, 19:21   #41
catalin rs4

Stage 5

catalin rs4's Avatar

crerzi ca daca nu era si la noi cu euro 3..ce masini ..erau.. nu cred..ca mai erau multi oameni cu daci...
catalin rs4 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-04, 23:44   #42
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Fatalaul de Fizz are Porsche...

Cred ca numai Popescu are 360. Eu am mai vazut o Testarossa.

Old 03-03-04, 03:35   #43
BogdanCMS
Guest

Intr-adevar kknaru de Fizz are Porsche si un Mini Cooper,cica de orash...Acuma nu vreau sa par o tzatza deaia proasta,da' l-atzi vazut la TV pe Ioan Niculae de la FC Brashov ce mashini are?Are vreo 9 sau 10,numa' una shi una,are gusturi baiatu' ca deh,are bani(muncitzi sau nemuncitzi bravo lui ca s-a descurcat).Asha ca punetzi mana pe cartea vietzii si invatati sa avetzi si voi bani ca ala,nu mai pierdetzi timp cu liniutze si forum-uri
  Reply With Quote
Old 03-03-04, 14:40   #44
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Intr-adevar kknaru de Fizz are Porsche si un Mini Cooper,cica de orash...Acuma nu vreau sa par o tzatza deaia proasta,da' l-atzi vazut la TV pe Ioan Niculae de la FC Brashov ce mashini are?Are vreo 9 sau 10,numa' una shi una,are gusturi baiatu' ca deh,are bani(muncitzi sau nemuncitzi bravo lui ca s-a descurcat).Asha ca punetzi mana pe cartea vietzii si invatati sa avetzi si voi bani ca ala,nu mai pierdetzi timp cu liniutze si forum-uri
Frate, sunt multi romani cu bani, munciti sau nemunciti, nu conteaza...
Sunt chiar foarte multi...
Dar faza este ca fiecare dintre noi este EL si nimeni altul... Adica astia suntem noi, unii mai bogati si cu masini mai tari, altii cu Dacii si Honde mai modeste. Unii tinem cu Dinamo, altii cu Poli AEK. Unii votam cu Nastase, altii ar vrea sa-l futa-n gura (Eu...). Daca unii muncesc, altii stau pe banii parintilor. Unii iubesc, altii urasc. Unii au carnet, altii nu. Unii dintre noi radem, si altii mor de suparare. Unii suntem albi, altii suntem creoli. Unii mananca sarmale, altii salata de andive.
Unii stiu sa-si traiasca viata lor asa cum e, buna - rea, altii trec pe langa ea.

Frate, fiecare isi scrie propria carte a vietii...
Old 03-03-04, 14:41   #45
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

A M I N...
Reply