Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 25-02-04, 18:17   #1
Anonymous

Stage 5

Default tot de pe la noi

Ce credeti...www.bmwpower.home.ro [/url]
Attached Images

Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 25-02-04, 19:04   #2
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

dc draq ai facut atatea topicuri?
ESPinoza is offline   Reply With Quote
Old 25-02-04, 19:07   #3
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Ti-am sters celelalte 4 topicuri create pt simplul motiv ca toata lumea aiai intelege dcac vede odata, nu tre bazut de 4 ori !

Eu nu cred nimic........un Sierra care increarca sa faca un burnout si care are stickere albastre si rugina........ce-ar trebui sa inteleg din aceasta poza?
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 25-02-04, 22:38   #4
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Nu e mah rugina, e murdarie...
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 25-02-04, 23:52   #5
GSi

Stage 5

GSi's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]

Cica are un motor BMW V12 de 326CP ... scrie pe site acolo

GSi is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 18:48   #6
Anonymous

Stage 5

Default scuze pt topicurile identice

Scuze...am avut probleme cu clickul... am vrut sa le sterg eu, dar nu am gasit optiunea. Cit despre incercarea de burnout am sa-ti dau un citat dupa care ma iau in viata...YODA...Do! Or do not. There is no try! Burnout fac fara probleme si la 60km/h la 2500-3000rpm ca la 4000 cind atind\\ge cuplul maxim ar trebui sa scot extinctorul. De curiozitate uitate pe site. Tot respectul.
Old 26-02-04, 18:58   #7
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

eu cred ca de fapt nu ai gasit rubrica bazar .

am dreptate ?
ZoliaT is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 19:01   #8
Fratele Lu' B 31 FXN

Stage 2

Fratele Lu' B 31 FXN's Avatar

Cica are un motor BMW V12 de 326CP ... scrie pe site acolo
.....ma da-l draq :P :P :P
merge pus pe o sierra?
Fratele Lu' B 31 FXN is offline   Reply With Quote
Old 26-02-04, 21:11   #9
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

bah laso dracu de treaba
are omu dragster in fata blocului
ma rog nu stiu cine o omologheaza pe aia sau nici macar nu stiu daca e inscrisa
Old 26-02-04, 23:44   #10
Anonymous

Stage 5

Da mosule, e inscrisa si in curs de omologare, si pentru fratele tau, da merge pus si pe trabant, dar nu de catre oricine. De la Sierra am mai pastrat doar caroseria, si ma rog... eu cind aveam virsta voastra nu rasfoiam reviste si netu cu masini facute de altii si apoi imi dadeam cu parerea criticind in stinga si dreapta (cind unii nu stiu in ce parte se desface un surub) in schimb toceam o biblioteca intreaga de mecanica si electronica si tot ce tine de constructia unei masini inclusiv materiale folosite si proprietatile lor. Cind o sa cunoasteti si voi macar citeva cupluri principale de stringere (fara sa dati search pe google) mai vorbim. Pina una alta ala care reuseste sa-mi schimbe cablul de acceleratie la masina are de la mine 1000$
Old 26-02-04, 23:53   #11
BogdanCMS
Guest

Da' ce i-ai facut la cablu' ala de nu mai potzi sa-l schimbi? Presupun ca ambreiajul il schimbi in fiecare luna del putzin V12 326cp?Ai incercat cu un M3 ceva?Eu zic sa incerci cu un jmecherash d'ala cu figuri in el,o sa-i cada falca
  Reply With Quote
Old 27-02-04, 00:57   #12
Gabi_323i

Stage 5

Gabi_323i's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by \"bmedward\"
Da mosule, e inscrisa si in curs de omologare, si pentru fratele tau, da merge pus si pe trabant, dar nu de catre oricine. De la Sierra am mai pastrat doar caroseria, si ma rog... eu cind aveam virsta voastra nu rasfoiam reviste si netu cu masini facute de altii si apoi imi dadeam cu parerea criticind in stinga si dreapta (cind unii nu stiu in ce parte se desface un surub) in schimb toceam o biblioteca intreaga de mecanica si electronica si tot ce tine de constructia unei masini inclusiv materiale folosite si proprietatile lor. Cind o sa cunoasteti si voi macar citeva cupluri principale de stringere (fara sa dati search pe google) mai vorbim. Pina una alta ala care reuseste sa-mi schimbe cablul de acceleratie la masina are de la mine 1000$
da nene nu am chef sa ma cert cu tine
nu ma cunosti nu te cunos, habar nu ai ce stiu ce nu stiu asa ca lasa ...

e si grupu de bmw nu?
si motoru de de 750i? totusi nu e prea greu pt ea? are ramforsari la sasiu?
si diferentialul tot de la bmw lai luat nu?
hmm oricum e SUPER MASINA nu te bagi cu ea la liniute?
si daca e de vanzare ....... cati bani?
Gabi_323i is offline   Reply With Quote
Old 27-02-04, 04:33   #13
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

eu ce as vrea sa stiu este daca tu esti asa mare mecanic cunoscator, lucur care nu-l contest avand in vedere ce-ai realizat aici, e sa ne spui si noua la care dyno ai masurat acei 360 cp de care vorbesti pe website, nu de alta dar toti aici zic ca nu e nici un dyno in Ro deschis publicului.

De asemea as fii interesante mai multe detalii despre trasplantul in sine........la marimea motorului as presupune ca a trebuit sa schimbi localizarea a diferite accesorii, poate bateria relocalizata in portbagaj, pompe etc, modificari la compartimentul motor etc, adapytarea ceasurilor BMW in interiorul de Sierra, transmiterea puterii la roti, repartizarea greutatii fatza/spate care sigur s-a schimabt cu noul motor....
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 27-02-04, 13:32   #14
Anonymous

Stage 5

in primul rind, chestia cu cablul era o capcana, nu exista cablu, acceleratia este drive-by-wire, sistemul se numeste EML (electro mechanical linkage) si are in componeta un calculator care sincronizeaza cele doua bancuri de cilindri si deschide clapetele de acc. in functie de informati primita de la senzorul pedalei (un fel de potentiometru) si de la restul senzorilor, nu am spus ca motorul are 360, ci 326cp (asta daca nu mint aia de la BMW), se poate duce pina la cel putin 360 din cipuri, evacuarea este cat back adica directa fara catalizatoare si tobe de rezonanta (restrictive), totusi nu m-am hazardat sa dau o crestere de putere de aici asa dupa ureche (stiu ca la noi nu exista tester dyno), da multe componente au fost relocate, dar ar fi cam mult de scris despre asta. O sa mai dau detalii pe celalalt site curind. Tot respectul.
Old 27-02-04, 13:50   #15
bogdan
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

bogdan's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[FORD]
[2 Roti]
[Old School Cars]

foarte interesant ce ai facut cu masinuta asta ,din curiozitate cat te-a costat si cat timp ai muncit la ea?
bogdan is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -