Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 15-02-09, 01:20   #121
bambus

Stage 1

bambus's Avatar

Default Re: BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii

sicer nu arata atat de rau...presupun k dak am avea cate una si noi nu am mai zice atatea lucruri urate despre acest model
bambus is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 02:06   #122
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by tm_kata View Post
sa fim seriosi... eu nu cred ca iti cumperi o masina numai pentru mecanica ei... pentru mine designul masinii are o pondere de 70% si 30% mecanica. sunt multi in cazul meu care nu si-ar cumpara o masina urata cu spume doar pentru ca are un motor extraordinar. si ce conteaza cati ne-o putem permite? atunci cam 60% (poate chiar mai mult) din masinile noi postate nu ar trebui comentate pentru ca nu ni le putem permite ?!
curios mod de gandire ai, probabil la fel va gandi si un pom cand vei intra in el cu o masina frumoasa...
incearca sa gandesti altfel, pune frumusetea unei masini pe ultimul loc.
primul loc trebuie sa il detina siguranta ta si a pasagerilor, dupa care sa te intereseze alte aspecte ale masinii, cele ale designului nu isi au rostul decat daca iti cumperi o asemenea masina doar pentru a merge prin oras cu 20 km/h cu manelele la maxim, sa te dai mare smecher...
am mai scris mai devreme, tu esti acel sofer care preferi o masina frumoasa cu motor de dacie, in detrimentul unei dacii cu mecanica si motor de "bmw".
dydysoft is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 02:12   #123
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by StreetStyle22 View Post
Nu ca viteza,pentru top speed,ai nevoie de o cutie cu rapoarte lungi.Si o limuzina cu valente sportive,pai ce vrei,sportivitate sau lux,confort ? La cum arata,cine stie cate kg va cantarii,daca are vreo 1,600 kg numa sport nu mai e,inertia e mare. Si la 37000 cine stie ce motor vor pune pe el,sigur un 2.0i.Pe scurt ar trebui sa se hotarasca ce vrea,ori sport ori lux,ori utilitate,ca daca vor toate rezulta struto-camila aceasta.
te-am inteles din prima, urasti aceasta marca auto, dar pentru ca postezi pe un forum auto, informeaza-te inainte sa postezi aberatii despre o marca auto anume.
BMW seria 5 chiar este o masina de lux cu valente sportive !!!
1600 kg este un impediment pentru un BMW seria 5 in ce priveste valentele sportive?
roaga un cunoscut sa te dea cu un 5-ar si revino cu un post aici.
Old 15-02-09, 02:29   #124
StreetStyle22

Stage 5

StreetStyle22's Avatar

Member of:
[DACIA]

Nu urasca marca,doar nu inteleg anumite modele. Masina de lux cu valenta sportiva,pai la 1600 de kg e un impediment,eu stiu ca o masina sport trebuie sa fie ceva usoara,nu sa atinga 1600 kg,daca e cu adevarat sport. Nu trebuie sa ma dea nimeni cu un 5'ar,mai repede as urca intrun G3 Vr6 2.8 24v.
StreetStyle22 is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 02:50   #125
Big_85

Stage 4

Big_85's Avatar

nu-mi place deloc...seamana la spate cu x6 care e urat rau...cred ca se putea mult mai bine...
Big_85 is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 09:31   #126
tupeu

Stage 5

tupeu's Avatar

Member of:
[CSR]

Sunt fan foarte mare Bmw, parerea mea este ca din poze nu iti dai seama de frumusetea ei, si cum a spus cineva mai devreme, nu suntem pregatiti pentru asa ceva, design-ul masinilor se indreapta spre un look cat mai diferit fata de ce am fost obisnuiti pana acum, si pana la urma probabil o sa ne placa.

sincer nici mie numi place spatele acestei masini, la fel cum nu mi-a placut seria 7 per total, ultimul model aparut, dar cand l-am vazut in reprezentanta si m-am suit in el, e de neconceput ce poate sa fie acea masina, seria 7, e un pas imens in tehnologie si in design, e uimitoare.

La fel va fi si acest seria 5. Eu sincer cred ca odata cu plecarea lui Bangle de la bmw, a plecat si istoria bmw, si chiar daca sunt uimitoare aceste masini, nu cred ca voi da bani pe un asa design si forma, raman la E46-le meu care nu cred ca va avea inlocuitor.
Numai bine !
tupeu is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 09:35   #127
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Quote:
Originally Posted by StreetStyle22 View Post
Nu urasca marca,doar nu inteleg anumite modele. Masina de lux cu valenta sportiva,pai la 1600 de kg e un impediment,eu stiu ca o masina sport trebuie sa fie ceva usoara,nu sa atinga 1600 kg,daca e cu adevarat sport. Nu trebuie sa ma dea nimeni cu un 5'ar,mai repede as urca intrun G3 Vr6 2.8 24v.
Sincer vazand varsta ta, nu pot decat sa-mi imaginez, cate jocuri NFS, ai jucat...

Vezi ca 5ar-u este "Sport Sedan" din toate punctele de vedere, plecand de la faptul ca are tractiune spate, sistem de suspensie reglabil(din I-drive), si multe multe altele, plus o inima care ii confera multi cai, mult cuplu, si un consum mediocru(pentru ceea ce ofera)...

Vorbesti de golf3, pai tu vorbesti de 2 masini total diferite, iar prin faptul ca tu vorbesti cu atata nosalanta despre BMW, denota faptul ca nu prea te-ai urcat in vreunu vreodata.

Dute tu cu golfu pe autostrada, fa-o cap coada, blana... defapt stai, nu cred ca ai gaz suficient, un g3 vr6 consuma undeva la 22-23%. Si apoi suiete intr-un 530i, si dute blana 255km/h pe A2, sa vezi ca masina ofera aceleasi performante, ba chiar la plecare iti rupe putin coloana, (te arunca in portbagaj, mai pe intelesul tau) datorita tractiuni spate.

Fa tu un accident cu golf3, la 100la ora, si vei observa ca lumea e atat de frumoasa din ceruri... Fa un accident cu un 5ar, (un cacat d-asta) si poate poate, te alegi cu cateva vanatai.

Boss, parerea mea e sa lasi NeFeSisme-le si sa te trezesti putin la realitate. Unde alti producatori iti ofera doar un coeficient nu pe toti, aia are multi cai dar aderenta 0, aia are multa aderenta dar n-are cai, ailalta are comfort dar n-are cai. BMW iti ofera pachetul complet.

Dar in continuare imi sustin ideea ca in ultima vreme, si-au batut joc, si au scos masini de dragul lumii.

2007' Infiniti G35s Coupe - Status: Confirmed

Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 10:43   #128
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by dydysoft View Post
@Mustang, stai linistit ca nici mie nu imi place, desi sunt fan BMW.
deranjant este faptul ca toti va-ti sustinut argumentele, doar prin prisma designului
o masina are si altceva decat design
eu asta voiam sa scot in evidenta, absolut nici un post nu se refera la mecanica, dotari
toate, au treaba doar cu designul...
Scuze ca te-am atacat ieri prea tare... traiam cu impresia ca esti ca un alt coforumist de aici care impinge concernul BMW sus si tare ca ar fi cea mai buna masina... din lume.

Cand lansezi un concept, automat privirile oamenilor se indreapta spre aspect.
Din aceste motive, oamenii isi spun parerea vis-a-vis de model.
Eu imi spun parerea: e oribil din punctul meu de vedere si nu voi zice ca imi place o masina daca parerea mea e opusa nici sa ma pice cineva cu ceara incinsa...
Ca o sta exceptional la capitolul mecanica... ok. Dar cand alegi o masina alegi si dupa design, daca esti pretentios.
Daca e o persoana care e axata pe sportivitate si nu tine cont de design, ok.
Daca e o persoana care e axata pe masina simpla, de familie, de plimbat, fara pretentii la design, e ok.
Daca esti o persoana care tine cont si de design, atunci BMW-ul asta a dat-o-n bara pentru oamenii cu acest grad de pretentie.

Da, eu sunt adeptul masinilor frumoase, facute cu bun gust si nu a celor axate pe mii de cai putere cu top speed de 400 de km/h.
Sunt genul de persoana care doreste ceva sa fure privirea la o viteza de 40 de km/h.
Da... copilaresc as spune. Dar oricum o dai: masina e folosita sa ajungi de la punctul A la punctul B, indiferent de viteza, atata timp cat ajungi ok.

Quote:
Originally Posted by Raz6633 View Post
Fa tu un accident cu golf3, la 100la ora, si vei observa ca lumea e atat de frumoasa din ceruri... Fa un accident cu un 5ar, (un cacat d-asta) si poate poate, te alegi cu cateva vanatai.
Hai sa nu fim ipocriti... cu orice masina poti ajunge intre 4 scanduri indiferent de viteza.
Am vazut Serie 5 facut pilaf la 110. Soferul si pasagerul din dreapta au murit pe loc. Si ghici ce? Masina nu era SH, toate airbagurile au sarit.
Asa ca nu impinge concernul atat de sus cu accidentele.
Daca ti-e scris sa mori... mori si cu 20 la ora, ca intra un imbecil cu X6 in tine, sau cu un tir.

Last edited by Mustang; 15-02-09 at 10:49.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 12:08   #129
carutasu

Stage 5

carutasu's Avatar

Nu era vorba de asta ci de diferentele de siguranta care le ofera o masina sau alta.Ideea era ca la 80-100km/h cu prima numai printr-un mare noroc poti supravietui, iar cu a doua ai sanse mult mai mari.Bineinteles ca poti sa mori si in cada de baie, aluneci pe sapun si dai cu capul de marginea de la vana....poti muri stand pe loc in parcare pe autostrada, ca vine tirul din spate cu 80 la ora sa parcheze si el si atunci constata ca nu ii mai merg franele si franeaza in tine, dar asta e altceva.
carutasu is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 12:21   #130
santo
Banned

Stage 2

Quote:
dar s-a gandit careva dintre voi, ca pur si simplu acest model nu este fabricat pentru gusturile noastre?
se adreseaza acelei clase sociale, care isi permit sa achizitioneze acest model.
mai nou, vad ca o masina se apreciaza "ochiometric", nu conteaza ce marca este, ce motor are, ce tehnologie detine, daca arata bine la vedere, este ok, daca nu, este penal...
ma repet, cati dintre noi ne permitem sa cumparam asa ceva? eh, in acel moment sa ne dam cu parerea despre design, si alte probleme ale masinii, indiferent de marca acesteia.
3 pagini de comentarii, si toate 3 pline de posturi critice despre designul masinii... nici o intrebare tehnica...

sa am bani sa-mi schimb un BMW seria 5 GT in fiecare luna...nu ash face-o...pt felu in care arata(pt ca nu-mi iau o masina an 2009 care costa ceva!!!...doar ca lumea sa stie ca eo imi permit asa ceva,chiar daca ea ii groaznica cel putin ca design exterior si nu numai,fiabilitatea mecanica lasa de dorit de asemenea fatza de modelele de acuma 4-5 ani)....oricum eu sant de parere ca nu orice ii nou trebuie sa fie si bun...dar oricum eo cred ca ii total falsa ideea ca un om sa aiba o anumita stare financiara ca el sa poata comenta felu in care arata si functioneaza o masina...
santo is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 12:55   #131
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

santo, masina nu a iesit inca pe piata.
de unde ti-ai dat seama cat lasa de dorit fiabilitatea acestei masini?
ce nu ai inteles? masina aceasta nu se adreseaza segmentului de piata pe care il reprezinti tu sau eu.
ce rost are sa aruncam cu noroi in ceva ce inca nu a aparut pe piata, nu stim ce poate, cum arata, vorbim de dragul de a vorbi sau vorba romanului: sa moara capra vecinului.
Bafta.
Old 15-02-09, 13:03   #132
dydysoft

Stage 5

dydysoft's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post
Scuze ca te-am atacat ieri prea tare... traiam cu impresia ca esti ca un alt coforumist de aici care impinge concernul BMW sus si tare ca ar fi cea mai buna masina... din lume.

Cand lansezi un concept, automat privirile oamenilor se indreapta spre aspect.
Din aceste motive, oamenii isi spun parerea vis-a-vis de model.
Eu imi spun parerea: e oribil din punctul meu de vedere si nu voi zice ca imi place o masina daca parerea mea e opusa nici sa ma pice cineva cu ceara incinsa...
Ca o sta exceptional la capitolul mecanica... ok. Dar cand alegi o masina alegi si dupa design, daca esti pretentios.
Daca e o persoana care e axata pe sportivitate si nu tine cont de design, ok.
Daca e o persoana care e axata pe masina simpla, de familie, de plimbat, fara pretentii la design, e ok.
Daca esti o persoana care tine cont si de design, atunci BMW-ul asta a dat-o-n bara pentru oamenii cu acest grad de pretentie.

Da, eu sunt adeptul masinilor frumoase, facute cu bun gust si nu a celor axate pe mii de cai putere cu top speed de 400 de km/h.
Sunt genul de persoana care doreste ceva sa fure privirea la o viteza de 40 de km/h.
Da... copilaresc as spune. Dar oricum o dai: masina e folosita sa ajungi de la punctul A la punctul B, indiferent de viteza, atata timp cat ajungi ok.
deci esti de acord, sa ii dam nota mica la capitolul design, si atat.
eu astept sa apara pe piata, sa vad un test drive, ceva detalii, dupa care o sa ii dau o nota.
oricum, masina nu va avea acest design la inugurare, cel mai probabil vor fi influentati de criticii auto, probabil din acest motiv au aruncat pe net/media aceste poze.

am mai spus, nici mie nu imi place designul, dar, avand un 5-ar, stiu cam ce se ascunde sub acea caroserie...
Bafta.
Old 15-02-09, 13:23   #133
santo
Banned

Stage 2

oricand un M5 2003(la care se opreste tot respectu si aprecierea mea)....decat M5 2005...care practic ar conduce in locu tau...masina asta se scufunda in electrica si electronica...toata suprematzia motorului "M" sa ramana la atingerea unui buton si ala ascuns acolo,mic si timid...pt mine ramane o bataie de joc ceea ce au facut ei,masina asta trimite mesaje de genu stai linistit ca am eu grija sa conduc in locu tau,doar dispun de atata electronica dar ai grija pe ce buton apesi sa nu-mi ies din mintzi...nu vreau sa jignesc pe nimeni aici(cei care au inca dragoste de oferit noilor modele BMW) dar eu unu nu ash vrea niciodata sa conduca o masina in locu meu,care poarta totushi o "mandrie"(mai mult sau mai putin)sub capota...pe care eo in toata lenea mea il actionez desigur cu mare "modestie" dintr-un buton urat.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	0510_05z+Dinan_BMW_E39_S3_M5+Front_Side_Burnout.jpg
Views:	135
Size:	33.9 KB
ID:	794673   Click image for larger version

Name:	BMW-M5-b706deeeeffc91ac42da2da84b26c419_main.jpg
Views:	127
Size:	42.9 KB
ID:	794674   Click image for larger version

Name:	bmw-m5-e60-front.jpg
Views:	135
Size:	49.0 KB
ID:	794675  

Click image for larger version

Name:	IMG_0054.jpg
Views:	125
Size:	186.7 KB
ID:	794676  
Old 15-02-09, 13:43   #134
Alex.

Stage 2

Alex.'s Avatar

O masina extrem de urata!
Alex. is offline   Reply With Quote
Old 15-02-09, 13:57   #135
santo
Banned

Stage 2

Quote:
santo, masina nu a iesit inca pe piata.
de unde ti-ai dat seama cat lasa de dorit fiabilitatea acestei masini?
ce nu ai inteles? masina aceasta nu se adreseaza segmentului de piata pe care il reprezinti tu sau eu.
ce rost are sa aruncam cu noroi in ceva ce inca nu a aparut pe piata, nu stim ce poate, cum arata, vorbim de dragul de a vorbi sau vorba romanului: sa moara capra vecinului.
Bafta.
1.hai sa fim seriosi daca in ultimii 5-6 ani tu imi aratzi o masina care sa fie mai fiabila decat vechea generatzie(imi tai ceva jos)...vorbe de genuoi sa vedetzi ca am descoperit noi materiale compozite(rumegush cu plastic) care is de 10 ori mai usoare si de 2 mai rezistente(care cand ii sa iei un crater undeva pe drum,nu se mai indoaie nimic ci sa rupe tot bratzu oscilant-ex.-si te uitzi dupa roata care te depaseste apoi ca in desene)...tre sa fi cel putin usor credul sa nu-tzi dai seama ca urmaresc aceeasi strategie si politica de marketing la fel ca renault....si altele....pt ca altfel nu reuseau nici ei nici altzi sa supravietzuiasca pe piatza cu noi modele,mai ales(in care masina costa relativ ieftin pt una "nou-nascuta" cu dotari full si bla-blauri de astea...pana in mom in care itzi cade prima piesa,dupa care urmatoarea si urmatoare ca intr-un domino atent construit,si te trezesti ca deja la a 3-a piesa inlocuita itzi cumperi inca odata masina-exagerez-da asa merge treaba)
2.am intzeles,stai linistit(eram intrigat de faptul ca daca nu ai bani sa cumperi o masina noua sa nu itzi exprimi opinia in ceea ce priveste designul sau)...doar ca nu imi vine sa cred ca sant oameni care sa "creada" in segmentu asta...pt mine ii o mare ticalosie.
3.nu cred ca se mai intorc...multa vreme de acum incolo...la ceea ce au facut in trecut...
- Copyright 2025 4Tuning -