foarte tare, este vorba de o conceptie noua ...masina buna la toate ...cati dintre producatorii auto au incercat asa ceva , cine zice k e urata nu stie ce zice cata migala si ce inseamna design si functionalitate + ca la baza functionalitatii ei contine ultimile tehnologii posibile
cati ditre producatori au icercat?mercedes,porsche,vw si acuma lanseaza si audi...concureaza cu cls,panamera,cc...pot sa zic ca celor de vw lea iesit mult mai bine masina
Modelul asta cu haionul care vi se pare ciudat si chiar x6 poate este o schimbare pe care bmw a vruto, un nou stil care vor sa-l introduca... findca este diferita fata de restul modelelor precedente de la bmw o vedem cu alti ochi si multi se grabesc sa spuna ca e urata. Daca bmw continua tot cu aceleasi forme la toate modelele era mai bine ? ca se pierde originalitatea bmw, pana la urma toate firmele trebuie sa avanseze sa vina cu ceva nou, cine vrea originalitatea bmw de odinioara i-si ia bmw de atunci.. Mie chiar i-mi place schimbarea asta la bmw, chiar si x6 are o forma pe care prima data o vad la bmw, nefind copiata de la nimeni.. si sunt sigur ca pe viitor multe firme o sa scoata suv-uri cu forma lui x6, prima find acura..
Versiunea de serie.
PS: Ii doare la banana pe cei de la BMW ce cred Gheorghe, Vasilica si Codrut din Romania despre ei si masinile care le produc. .
Scuza-ma dar Gheorghe,Vasilica si Codrut cumpara modele bmw pentru ca sunt bmw(atat stiu,marca) si le si plac.Johhny oricat de fan ai fii,bmw x6(hidosenie,e un seria 3 mai lung si cocotat) x5(se vrea off-road) x3(Acelasi seria 1 cocotat).Si mai nou acest bmw limo-combi ce vrea sa fie ?!
Scuza-ma dar Gheorghe,Vasilica si Codrut cumpara modele bmw pentru ca sunt bmw(atat stiu,marca) si le si plac.Johhny oricat de fan ai fii,bmw x6(hidosenie,e un seria 3 mai lung si cocotat) x5(se vrea off-road) x3(Acelasi seria 1 cocotat).Si mai nou acest bmw limo-combi ce vrea sa fie ?!
mda, un raspuns exact pe masura varstei tale, un alt cunoscator auto care nici macar nu are permis...
Oricum nu se vrea a fii ceea ce o catalogati majoritatea dintre voi(atat marca cat si masina). R-Klasse ce se vrea a fi? PT Cruiser? Efectul de turma se regaseste in ambele sensuri, adica atat din partea fanilor(pro) cat si din partea celor care nu sustin marca(contra). Aceleasi argumente pro-contra se pot observa peste tot. Legate de design(ceea ce este o chestie pur subiectiva si clar niciodata nu se va ajunge la un armistitiu) apoi din urma vine tare catalogarea soferilor(cocalari, boi etc...) si asocierea acestora cu diferite personaje. Ceea ce pur si simplu e o gandire de om limitat, cu sechele sau frustrari(si in acest caz nu ma refer la relatia BMW - Cocalar ci si la Mercedes- Manelist, etc...)
O completare:
X3 a fost lansat in 2003 iar seria 1 in 2004... asa ca designu' seriei 1 nu cred ca a stat la baza x3ului.
PS: x3u' chiar e urat(parerea mea :P)
De unde ai tras concluzia ca X5 se vrea off-road? Doar pentru ca-i SUV? Inseamna ca si q7 se vrea off road si X6 si ML si Subaru Forester si Mazda Cx-7 si Opel Antara....mai continui?
johhny, nu toţi vor bmw şi nu tuturor le place, înţelege şi acceptă deosebirile de opinii, nu emite păreri absolute şi nu ataca membrii forumului.
Am înţeles dragostea ta pentru marcă numai că oaamenii pot şi trebuie să fie diferiţi şi automat să vadă lucrurile diferit, nu deţine nimeni adevărul absolut, nici chiar tu.
Poate e o reacţie la maşina-icoană în care a fost transformată de ai noştri mioritici. Eu am una dar a doua oară nu-mi mai iau, fix din motivul ăsta...
johhny, nu toţi vor bmw şi nu tuturor le place, înţelege şi acceptă deosebirile de opinii, nu emite păreri absolute şi nu ataca membrii forumului.
Am înţeles dragostea ta pentru marcă numai că oaamenii pot şi trebuie să fie diferiţi şi automat să vadă lucrurile diferit, nu deţine nimeni adevărul absolut, nici chiar tu.
Nu atac pe nimeni, am incerc sa-mi exprim parerea cat mai clar si sa argumentez ceea ce spun, si i-mi mentin parerea in legatura ce ce-am zis despre StreetStyle22, nu vad niciun argument si nimic coerent din ceea ce a spus el, din vazute stie ca x6 seamana cu seria 3 si x3 cu seria 1, defapt x6 a luat nastere prin modificarea unui seria 3, cateva table sudate in plus, cateva ciocane ici colo pentru adjustare, ca in publicitatea veche cu elefantul si peugeot 206,,, asa ceva a luat nastere si x6.. Iar noi suntem in stare sa-i judecam pe aia de la bmw, sau o sa-i aste[t intr-o seara si le dau in cap pe la spate ca de ce au scos asa ceva...
Pai daca nu-mi place o masina, spun ce nu-mi place si argumentez ceea ce spun, dar nu vin si insir prostii intr-o parte si alta si fac asemanari care mai decare ca doar is mare expert auto, dar inca n-am permis..
Si cum spui tu despre dragostea despre marca si ca oameni sunt diferiti, eu respect dragostea altora pentru marca lor la randul lor sa respecte si ei dragostea noastra pentru bmw...
dar nici eu nu inteleg de unde a campania asta anti BMW..si cu ce ne ajuta
Bine spus. Anti BMW, anti VAG....
Dupa cate observ majoritatea doresc sa se afirme aratand ca ei nu fac parte din ,,masa" mergand pe mana altor masini(corect, fiecare are propria lui personalitate si viziune asupra unui lucru) DAR pe acest parcurs se arunca cu gunoi in diferite marci fara a avea un argument bine cladit... sau macar cat de cat.... Si totusi, nu vorbim despre Cherry sau mai stiu eu ce.... Trebuie sa vii cu ceva puternic ca sa contesti o astfel de marca, nu merge nu-mi iau BMW ca l-am vazut pe X, Y si Z in BMW iar ei sunt cocalari.
Imi cer scuze ca am catalogat seriile X de la bmw cum le-am catalogat dar aia e parerea mea despre ele.Sa luam x6 in viziunea Bmw x6 e un sports activity coupe eu cred ca oamenii acestia au ramas fara idei si combina masinile intre ele.Iar acest concept vrea sa fie un Seria 5 Touring dar cu spate de coupe care e urat.Defapt ii inteleg,toti constructorii scot ceva nou dar nu la toti reusesc.
johhny - daca reactionam ca majoritatea pustiilor de varsta mea adica : Bmw wow,super tare,cel mai frumos,bla bla era bine ? bogg modele enuntate de tine la fel,arata-mi un Q7 care poate sa treaca pe unde trece o Lada Niva 4x4.