15-02-09, 14:12
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re: BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii
Quote:
Originally Posted by Raz6633
Si apoi suiete intr-un 530i, si dute blana 255km/h pe A2, sa vezi ca masina ofera aceleasi performante, ba chiar la plecare iti rupe putin coloana, (te arunca in portbagaj, mai pe intelesul tau) datorita tractiuni spate.
|
525i e de ajuns.
De ce trebuie sa fie un BMW frumos? Nu trebuie sa fie nici urat, BMW e o masina sobra si niciodata nu o sa castige GAY CAR OF THE YEAR
Last edited by xxdadixx; 15-02-09 at 14:14.
|
|
|
15-02-09, 14:33
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Raz6633
Sincer vazand varsta ta, nu pot decat sa-mi imaginez, cate jocuri NFS, ai jucat...
Vezi ca 5ar-u este "Sport Sedan" din toate punctele de vedere, plecand de la faptul ca are tractiune spate, sistem de suspensie reglabil(din I-drive), si multe multe altele, plus o inima care ii confera multi cai, mult cuplu, si un consum mediocru(pentru ceea ce ofera)...
Vorbesti de golf3, pai tu vorbesti de 2 masini total diferite, iar prin faptul ca tu vorbesti cu atata nosalanta despre BMW, denota faptul ca nu prea te-ai urcat in vreunu vreodata.
Dute tu cu golfu pe autostrada, fa-o cap coada, blana... defapt stai, nu cred ca ai gaz suficient, un g3 vr6 consuma undeva la 22-23%. Si apoi suiete intr-un 530i, si dute blana 255km/h pe A2, sa vezi ca masina ofera aceleasi performante, ba chiar la plecare iti rupe putin coloana, (te arunca in portbagaj, mai pe intelesul tau) datorita tractiuni spate.
Fa tu un accident cu golf3, la 100la ora, si vei observa ca lumea e atat de frumoasa din ceruri... Fa un accident cu un 5ar, (un cacat d-asta) si poate poate, te alegi cu cateva vanatai.
Boss, parerea mea e sa lasi NeFeSisme-le si sa te trezesti putin la realitate. Unde alti producatori iti ofera doar un coeficient nu pe toti, aia are multi cai dar aderenta 0, aia are multa aderenta dar n-are cai, ailalta are comfort dar n-are cai. BMW iti ofera pachetul complet.
Dar in continuare imi sustin ideea ca in ultima vreme, si-au batut joc, si au scos masini de dragul lumii.
|
Nu compar G3 cu 5'ar asta,comparam 5'ar din acelasi an cu G3.Vorbim strict de performanta.Acest 5'ar cu motoarele de 2.0,2.3 nu stiu ce performante va avea,e cam greu sa scoata ceva performante,totusi e un motor cam mic in comparatie cu marimile masini ,intelegi?
Pentru ca nu multa lume isi permite motorizarile de 2.5i ,3.5 sau 4.0 intelegi?N-am zis ca e cacat,doar ca nu imi place si nu inteleg masina asta,ce vrea sa fie,ce se vrea defapt,un combi de lux cu valente sportive ?
Ce vrea sa zica Santo e ca masinile nu se mai fabrica cum se fabricau inainte,acum nu mai sunt asa rezistente ca inainte dar sunt mai sigure,mult mai sigure.
Last edited by StreetStyle22; 15-02-09 at 14:35.
|
|
|
15-02-09, 14:39
|
|
Stage 1
|
zicea cineva mai sus ca sa nu mai criticam noi ca nu ne permitem asa ceva.
as vrea sa spun si eu ceva:
1) nu cred ca are importanta daca iti permiti sau nu o masina pentru ca sa o critici
2) eu imi permit o astfel de masin si, totusi, nu mi-as lua-o pentru ca mi se pare hidoasa. poate sa aiba toate sistemele si luxul din lume, designul va fi mereu primul lucru care te atrage la o masina. lumea are dreptate, bmw a uitat ce inseamna brandul. a inceput sa scoata numai masini care au uitat ca sunt sportive. unde este agresivitatea? a ajuns un volkswagen sa fie mai agresiv decat un bmw. poate sa aiba masinile astea 600 de cai...degeaba daca arata ca o limuzina de lux care doar te plimba intr-un mod confortabil.
Din punctul meu de vedere, sper sa nu iasa asa varianta finala de la seria 5, pentru ca eu chiar aveam de gand sa mi-o cumpar cand apare, dar daca va arata asa, in mod sigur prima optiune va fi audi a6
|
|
|
15-02-09, 15:26
|
|
Stage 2
|
din fata si din spate arata traznet !!!!! linia laterala insa...lasa de dorit . Poate ca pe viu da o alta impresie decat in poze . Cel putin din 2002 incoace BMW arata grozav live !
|
|
|
15-02-09, 15:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by excel
a ajuns un volkswagen sa fie mai agresiv decat un bmw. poate sa aiba masinile astea 600 de cai...degeaba daca arata ca o limuzina de lux care doar te plimba intr-un mod confortabil.
|
Si ce e rau in asta?Bentley arata "agresiv" ?
|
|
|
15-02-09, 15:55
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [AUDI]
|
Dute tu cu golfu pe autostrada, fa-o cap coada, blana... defapt stai, nu cred ca ai gaz suficient, un g3 vr6 consuma undeva la 22-23%. Si apoi suiete intr-un 530i, si dute blana 255km/h pe A2, sa vezi ca masina ofera aceleasi performante, ba chiar la plecare iti rupe putin coloana, (te arunca in portbagaj, mai pe intelesul tau) datorita tractiuni spate.
si de bmw de ce nu ai zis nimic de consum?
in oras un 320d ia 7% si schimbat la 2000-2300 de ture crezi cu unu cu motor de 3000 benzina la viteaza ai traba sa fie la peste 5000 de ture crezi ca nu consuma si el peste 20%?
.U............U.
|
|
|
15-02-09, 16:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ROBERT_88ROB
si de bmw de ce nu ai zis nimic de consum?
in oras un 320d ia 7% si schimbat la 2000-2300 de ture crezi cu unu cu motor de 3000 benzina la viteaza ai traba sa fie la peste 5000 de ture crezi ca nu consuma si el peste 20%?
|
Boss 330i, iti consuma maxim maxim, 17-18 %
Un 530i, daca ill conduci, iti va lua 1% mai mult, la medie... deci te poti astepta la consum de 18-19... dar la ce avantaje... fata de un amarat de golf 3, care are 174 de poney.
Insa nu vreau sa ma intelegeti gresit, mi se pare penibil acest 5ar propus de BMW, mi se pare ridicol...
|
|
|
15-02-09, 17:23
|
|
Fiat Driver
Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
pacat atat pot sa zic.
|
|
|
15-02-09, 18:16
|
|
Stage 2
|
mie mi se pare foarte frumoasa .. iar mashina i se adreseaza unui grup restrans de oameni cu anumite nevoi ... daca suntetzi fani ai mashinilor sport sau limuzinelor e normal sa nu va placa , dar mashina e foarte spatioasa e pt familie , e pentru excursie pt chestii de genu ...poate celor de 40 de ani li se pare super ok shi nu-i urata deloc ...eu unul nu mi-as cumpara modelul asta pt ca nu am nevoie...dar nu pot sa spun ca e urata ...
|
|
|
15-02-09, 19:00
|
|
Stage 2
|
Intr-adevar . O masina de familie cu adn pentru pasionati . Ma gandesc ca aceasta nu este si singura din familie ... pentru cei care au nevoie de ea . Familia trebuie sa mearga in concediu ...si nu o poti face in coupe , roadster sau in sedan . Asadar , mi se pare o masina perfecta ( tinand cont ca alternativa pt familie este MPV-ul de la renault sau peugeot sau d-astea... Asa ca , bravo BMW ! te gandesti nu doar la pustime care n-are bani decat de scrap yard... si ai facut ceva si pt cei care vor prestigiu , prestanta , tinuta , performanta , lux alaturi de familie !
Last edited by lord_halo1; 15-02-09 at 19:04.
|
|
|
15-02-09, 19:43
|
|
Stage 1
|
Nu stiu spatele pare cam apropiat de spatele de la X6
NU prea da bine la o berlina
|
|
|
15-02-09, 20:58
|
|
Stage 4
|
sunt fan bmw, am unul, dar in ultimii ani au cam dat-o in prosteala [ma refer la caroserii]
|
|
|
15-02-09, 21:05
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
astia de la bmw s-au cam culcat pe o ureche cu designul...urata masina!
|
|
|
15-02-09, 21:06
|
|
Stage 1
Member of: [Crazy Drivers]
|
Astia care ati comentat ca nu va place designeu` masinii .. faceti cheta.. si luati`mi mie una.. ca mie imi place.. si va si multumesc.. pun acatiste la biserica pentru voi .. promit :d
|
|
|
|
|