Re: BMW Seria 5 GT Concept - Primele fotografii
Motivul pentru care X6, seria 7 nou, si alte modele mai ciudate al BMW-ului au avut mare succes pe la noi se datoreaza faptului ca multi oameni, cu bani, le-au cumparat ca e ultima fita, e ultima shmecherie cu care poti sa te dai mare pe magheru...sau pe tomis, sau pe oricare alt bulevard mare, din tara asta.
N-a zis nimeni ca X6 este urat, dar eu (cum am spus mai sus) fiind fan bmw, sunt de parere ca X-urile, au fost facute pur si simplu, pentru a nu ramane in urma... BMW in ultima vreme a scos modele, ca sa fie in pas cu ceilalti constructori, nimic nou...
Luati de exemplu, Mercedes au fost primi cu un coupe in 4 usi, CLS-ul, apoi a venit VW, cu Passat CC, cei de la audi vor face acum si ei un Coupe in 4usi, iar cei de la BMW ce au zis? "ce frate suntem noi mai prosti? facem si noi un 5ar coupe" Si vine cocalaru care si-a facut banii peste noapte, "ahh boss, eu imi iau Bamveu, ca e d-ala shmecher rau"
Cu acest "gt" bmw a dovedit inca o data ca si-a pierdut sarea si piperul pe care ill avea. Au ajuns sa faca masini doar de dragul pietii, si nu masini cu caracterul si cu inima Bavareza. Singurii care au ramas, pur sange, si care inca scot modele calumea, sunt cei de la Mercedes. Nu zic nimic de audi sau vw, sau oricare din grupul VAG, daca iei motorul 2.0tdi, de pe a4, si ill pui pe passat sau pe skoda, e acelasi lucru, trist.
Pacat, acesta a fost un chix mare, si cu toate astea se va vinde, pentru ca e BAMVEU, si doar atat.
Rar mai vezi pe cineva care cumpara BMW din respect pentru marca, sau din pasiune pentru caracterul masinii, am vazut mai demult pe un alt thread, un pusti "Da domne dar asta e BMW, si esti shmecher cand conduci un BMW" (mai ales cand ai sunete ale lui Guta in sistemul BMW Bussines)
|