Inainte de a repeat si sustine raspunsul cred ca trebuie facuta o mica paranteza care sa faca lumina pe unde voi crdeti ca va pititi.
Pe zona destinata dyno exista o singura firma care si-a platit un statut special.
Firma este din apropierea Bucurestiului si detine dyno 4x4.
bluey in calitate de moderator, observand intelegerile suspusilor de pe aici copiezi politica, dar nu te pot acuza de nimic, esti nevinovat desi motorul tau de vw e masurat pe un stand aceeasi marca cu cel de la firma la care am facut referire. Mai ai graficul cu puterea la motorul tau?
bmwstyle, care dupa principiul hotul striga hotii… este unu om care vinde produse importate chiar de firma la care tot fac referire.
ct77pia am vazut ca si tie iti place sa le faci galerie si nu ma mira faptul ca ai deschis asa cum bine recunosti acest atac concertat asupra celui care le spune pe nume.
Uite dovada:
Sa consider acest topic unul in care incalcati un gentelmen’s agreement sau mai simplu doar un act de supunere, ligusire, slugarnicie? Imi voi face timp sa ma uit si pe fisele dyno ale firmei nominalizate si sper ca argumentele logice sa nu derajeze pe nimeni.
Ma acuzati de clone, voi care nici unul din voi nu aveti scris numele folositi pseudonime.
Da am folosit clone dar doar in momentul in care userul meu a fost banat.
... acum poti suspecta pe orine vede aberatiile tehnice din posturile voastre ca ar avea vre-o legatura cu mine ?
) Poate ca lumea se desteapta si nu mai inghite jignirile voastre in loc de raspunsuri tehnice, la asta s-a gandit ?"
Acum dupa ce v-am introdus in atmosfera acestui superb topic va repet raspunsul in mod categoric: pentru modelul nostru de dyno Mustang, oricum la el se facea referire, asa cum am demonstrat NU!!! merge treaba cu ocaua mica: