Quote:
|
Originally Posted by \"RoSonic\"
--ah, ca o chestie care m-a stresat: figurantii din parcare (in special cei din PH)- masini marfa dar fitze prea mari - si care desi se dadeau \"smecheri\" in parcare in timpul curselor, l-a invitatia lui Florian de a arata ce stiu dupa, s-au facut nevazuti--
|
Ce v-a stresat pe voi a facut deliciul publicului...
Masinile din Ploiesti (Fordul Puma si VW Passat ) si cele din Sibiu si VL meritau atentie... si plictiseala aparuta avand in vedere ca \"ora inceperii\" anuntata a fi 11.00 s-a transformat in 13.00, precum si figurile jandarmului care, foarte \"zelos\" a amenintat cu amenzi de 50 de milioane au dat startul la cateva \"manevre\"...
Pe langa asta, publicul cred ca nu a venit acolo sa inghete in timp ce o multime de masini autohtone(a fost INVAZIE de Dacii) se chinuiau sa faca slalom printre jaloane...cred ca se asteptau si i-si doreau sa vada si altceva...
Provocarea lui Florian a venit tarziu, cand deja publicul nu mai era atent la concursul care devenise cam plictisitor, si jandarmul \"zelos\" deja incinsese spiritele...
De fugit nu a fugit nimeni, pur si simplu nu a meritat efortul participarii (miza zero/concurenta zero/conditii zero)...