Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-09-06, 02:49   #76
mihaimicron

Stage 4

mihaimicron's Avatar

Default Re: ACCIDENT la curse Moto in GALATI!!!

nu ati terminat mai nici acuma cu comentariile?
mihaimicron is offline  
Old 14-09-06, 09:35   #77
CarGoVroom

Stage 4

de acum incolo eu la legale as REFUZA sa mai concurez daca la capitolul siguranta nu e totul 100% ok. sunt de parere ca vina este a organizatorilor in mare parte dar si a celui care a cazut in sensul ca a acceptat sa faca liniuta stiind foarte bine ca orice se poate intampla si vazand cu ochii lui ca "siguranta" este o panglica.

Last edited by CarGoVroom; 14-09-06 at 09:37.
CarGoVroom is offline  
Old 14-09-06, 10:15   #78
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]

Eu cred ca nu e corect sa se faca liniute pe o straduta ingusta la 2 metri de copaci si de spectatori...vina a apartinut clar organizatorilor...
Si inca o chestie...sincer sa fiu liniutele moto mi se par a fi o prostie...fara suparare...
silviu_fxx is offline  
Old 14-09-06, 14:57   #79
Dice

Stage 1

ORGANIZARE PROASTA ! nimeni altcineva inafara de organizaotr nu este de vine acesta trebuia sa aiba in vedere si sigutantza spectatorilor ati vazut strada ?? super ingusta 2 benzi minuscule iar pe marginiea strazii erau copaci ce treabuiau spaecatorii sa fak sa fie in sigurantza sa se urce in copaci ? sa stea dupa copaci? parerea mea aste k organizatorii au 99% din vina !
Dice is offline  
Old 18-09-06, 12:37   #80
basy

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]

Strada a fost probabil singura vina a organizatorilor. Spun probabil pentru ca este o situatie in care au o vina si inca una imensa. Este vorba de situatia amintita de primarie in care ea nu ar fi dat aprobare, atunci e chestie grava si pot sa faca puscarie. Daca oamenii nu stateau in spatele panglicii este total vina jandarmilor si a fortelor de ordine care raspundeau de respectivul sector.

Cat despre diversii comentatori, ma abtin. Saracii nu au tinut niciodata un volan in mana. Doar au apasat pe niste butoane si s-au trezit mari moralisti.
basy is offline  
Old 18-09-06, 13:13   #81
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

strada era una cu patru benzi din care doar trei functionale, cel putin asa rezulta din filmare.
cum se face ca la LR vina apartine concurentului care nu a respectat linia de finish iar aici, cel care a pierdut controlul este nevinovat?
parerea mea ca nimeni nu se face vinovat intr-o mai mica sau mai mare masura. o banda de siguranta (3m) plus bordura destul de inalta plus spatiul acela verde cu copaci (1m) au dus la aprobarea evenimentului. ar fi trebuit si cu daca nu-si au rostul. cine a dat aprobarea a considerat ca este ok asa. ca a fost tragic ce s-a intamplat, adevarat, dar ca vinovat ar fi exclusiv x si y...de ce nu se intreaba nimeni de ce parintii acelei fete i-au permis o astfel de amplasare. sau daca era sg...la varsta aia...politia ar amenda parintii pentru neglijenta. daca fata nu stia ce riscuri o vizeaza, asa cum spune si legea pana la 14 ani cand ti se da buletin, unde erau parintii fetei? vinovati se gasesc usor, dar mai are vreun rost?
aceste curse au potential si cerere. daca agentii economici s-ar implica serios, pentru ca ar avea de castigat, iar autoritaile ar aviza numai cu indeplinirea unor conditii stricte, cam asta ar fi marele castig. primariile ar trebui sa fie coorganizatori. sa raspunda de calitatea drumului si siguranta. altul sa organizeze tehnic, altul sa se ocupe de restul lucrurilor-reclama, promovare, distractie.
stam cu palma-n cur si ne place sa privim curse. mergeti la ilegale, acolo este mai sigur, tocmai pentru ca nu sunt spectatori neavizati. vezi tg mures(mama cu fata), vezi galati (fata de 12 ani)...
DragosT is offline  
Old 18-09-06, 14:10   #82
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Quote:
Originally Posted by SaintDick View Post
strada era una cu patru benzi din care doar trei functionale, cel putin asa rezulta din filmare.
cum se face ca la LR vina apartine concurentului care nu a respectat linia de finish iar aici, cel care a pierdut controlul este nevinovat?
parerea mea ca nimeni nu se face vinovat intr-o mai mica sau mai mare masura. o banda de siguranta (3m) plus bordura destul de inalta plus spatiul acela verde cu copaci (1m) au dus la aprobarea evenimentului. ar fi trebuit si cu daca nu-si au rostul. cine a dat aprobarea a considerat ca este ok asa. ca a fost tragic ce s-a intamplat, adevarat, dar ca vinovat ar fi exclusiv x si y...de ce nu se intreaba nimeni de ce parintii acelei fete i-au permis o astfel de amplasare. sau daca era sg...la varsta aia...politia ar amenda parintii pentru neglijenta. daca fata nu stia ce riscuri o vizeaza, asa cum spune si legea pana la 14 ani cand ti se da buletin, unde erau parintii fetei? vinovati se gasesc usor, dar mai are vreun rost?
aceste curse au potential si cerere. daca agentii economici s-ar implica serios, pentru ca ar avea de castigat, iar autoritaile ar aviza numai cu indeplinirea unor conditii stricte, cam asta ar fi marele castig. primariile ar trebui sa fie coorganizatori. sa raspunda de calitatea drumului si siguranta. altul sa organizeze tehnic, altul sa se ocupe de restul lucrurilor-reclama, promovare, distractie.
stam cu palma-n cur si ne place sa privim curse. mergeti la ilegale, acolo este mai sigur, tocmai pentru ca nu sunt spectatori neavizati. vezi tg mures(mama cu fata), vezi galati (fata de 12 ani)...
se face vinovat ptr ca nu a respectat regulile concursului si nu a franat unde trebuie iar aici nu a fost nici o abatare de la regulament ... eu asa zic
daniwmk is offline  
Old 18-09-06, 19:47   #83
13RvR

Presedinte Street Vision

Stage 5

13RvR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Vision]
[VW]
[SEAT]
Post Re: ACCIDENT la curse Moto in GALATI!!!

Vina eu spun ca este a spectatorilor care sunt total needucati. Dupa cum s-a vazut la toate cursele NU RESPECTA NICIODATA CE SPUN ORGANIZATORII. Stau tot timpul prea aproape de garduri/pamblicile de protectie, le depasesc in mod intentionat. Sunt sporturi cu motoare puternice (sau mai putin puternice), in care orice se poate intampla. E vina ta daca astepti ca cineva sa planteze stalpi de beton si garduri de otel ca tu esti inconstient. Siguranta este asigurata atat cat este omenesc posibil. Nimeni nu vrea sa omoare pe nimeni, nici pilotii ce fac din vina lor sau independent de asta accidente nu sunt fericiti sau nu intentioneaza asta de la inceput.

Asa ca lasati oamenii sa participe si educati publicul.

Street Vision Racing Team
13RvR is offline  
Old 18-09-06, 22:34   #84
SDrg

Stage 2

Dragilor, am citit cu mare interes 6 pagini de aberatzii (cu mici exceptzii)...s-a intrebat cineva ce spune LEGEA? daca exista o lege? ea judeca, nu voi, nu noi, nu opiniile noastre sunt importante, chiar daca le exprimam anagramat...se scrie "s-a intamplat"..."sa-i facem"...Dumnezeu sa o odihneasca pe fetitza...
Old 11-10-06, 17:31   #85
danutSZY

Stage 4

danutSZY's Avatar

Member of:
[VW]

...........ori cat de multe masuri de siguranta s-ar tot o sa fie nemultumiti(daca s-ar pune garduri...........lumea ar zice de ce sa pus ca nu se vede nimic ma refer la cei din spate...........daca nu se pune...........de ce nu sa pus).........comentariu nu este referitor la acest eveniment..........in filmarea de mai jos se vede ca spectatori rup toate panglicele care totusi cat de cat delimiteaza o zona de siguranta............daca doamne fereste se intampla ceva vina a cui era??????????
Attached Files
File Type: avi MVI_0287.AVI (930.2 KB, 73 views)

danutSZY is offline  
Old 11-10-06, 17:58   #86
danutSZY

Stage 4

danutSZY's Avatar

Member of:
[VW]

............urmatorul film...........prostia unor oameni de a iesi din linia de demarcatie a sigurantei.............intradevar dupa ce au trecut masinile dar stiti si voi bine ca se inghesuie si inainte de a trece masinile astfel ca poate trece si chiar la un metru pe linga tine si daca se intampla doamne fereste ceva..........vina a cui e???????????........am fost la fata locului unde sa filmat.........eram in primul rand din fata (ma asumam unor riscuri)......dar efectiv eram impins de cei din spatele meu.....mac ca nu cadeam jos..........vina atunci a cui e..........A NOASTRA CARE PRIVIM!!!......si care inainte de a face ceva nu ne gandim la consecinte..........tatal meu a participat la vtm ca si pilot pana acum vreo 5 ani si i-mi povestea ca in momentul cand conduci esti asa de concentrat ca nu mai vezi ce e in dreapta sau in stanga si doar ce e in fata......la viteze drumul devine din ce in ce mai ingust in fata si ce ar fi facut daca ar avea grija si la spectatori......s-ar mai fi concentrat la condus?????daca in momentul condusului mai ai si grija spectatorilor nu mai reusesti nici o performanta......va povestesc o experienta de-a mea si nu vreau sa va plictisesc dar trag un semnal de alarma ci spectatorilos.....sa respecte acele reguli si masuri de siguranta care le sunt impuse de organizatori...asa cum sunt ele bune sau rele......eram acum vreo 6-7 ani la o editie de vtm care sa tinut la Resita pe Valea Domanului....intr-un ac de par eu stateam pe exteriorul curbei ca sa pot filma mai bine(un loc destul de periculos)......dupa ceva timp de stat acolo vine unul din membri organizatori si i-mi spune sa plec de-a colo ca e loc periculos(vina era a mea ca am trecut peste panglica galbena).......dupa nici 20 min exaca in locul in care stateam eu o lancia delta integrala scapa de sub control si se da peste cap exact in locul unde am stat eu.......am inlemnit!!!!!......daca doamne fereste se intampla ceva vina a cu era.....?????....nu a mea era????......normal ca da ......vedeti voi....... uneori nu ne gandim si la consecinte si cand se intampla ceva aruncam vina in spatele altora......sper ca nu v-am plictisit prea mult dar haide-ti macar sa respectam si noi ca spectatori acele mici reguli......!!!!
Attached Files
File Type: avi MVI_0300.AVI (662.2 KB, 61 views)
danutSZY is offline  
Old 12-11-06, 19:46   #87
dinodish

Stage 2

parerea mea,desi nu am motor ,e ca la orice motocicleta peste 600cmc daca ii dai tare acceleratie se ridica singura ,si probabil pilotu frustrat i-o dat mai tare fara sa se gandeasca si o zburat bine pe spate... probabil cand o vazut ca s-o ridicat brusc motoru o inceput sa alunece jos de pe el si o tras din greseala acceleratia==>motor zburator PAREREA MEA
dinodish is offline  
Old 12-11-06, 20:08   #88
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by danutSZY View Post
sper ca nu v-am plictisit prea mult dar haide-ti macar sa respectam si noi mici reguli......!!!![/COLOR][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
oftopik : Ma dor ochii de la fonturile si culorile tale! NU mai posta ASA!
CJ-01-WOB is offline  
Old 14-11-06, 19:20   #89
dinodish

Stage 2

tocmai a aratat la TV pe antenta date noi despre cazu asta ... Primaru e cercetat penal,la fel si 2 organizatori si motociclistul !
dinodish is offline  
Old 15-11-06, 17:03   #90
danutSZY

Stage 4

danutSZY's Avatar

Member of:
[VW]

..........ce naiba au cu primaru si mai ales cu motociclistu.....mai trebuie sa-l ancheteze si pe priministru sau pe presedintele tari......asta e tare de tot!!!!!......ce vina sa aibe motociclistu ca el si-a facut doar treaba!!!!!!......tara lu papura voda!!!!!
danutSZY is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -