pentru multe de la PBM inclusiv suspensia, intercoolerul, radiatorul...4 colete mari si grele am platit 160 usd transport + 50 usd vama printr-o retea de pocaiti. 2 luni a durat
F interesant topicul. Imi place sa urmaresc proiecte de genul. Sper sa nu fie cu suparare , dar o sa imprumut si eu stickerul de pe capacul de la rezervor ( o sa-l lipesc pe casca ) Succes in continuare cu masina.
F interesant topicul. Imi place sa urmaresc proiecte de genul. Sper sa nu fie cu suparare , dar o sa imprumut si eu stickerul de pe capacul de la rezervor ( o sa-l lipesc pe casca ) Succes in continuare cu masina.
I-am dat in judecata de aproape un an, dureaza...
Nu am mai facut nimic deocamdata, am avut 2-3 baieti care au venit sa vada motorul si cutia pe care le-am pus pe net la vanzare.
Sper sa primesc turbo si cablajul in 2 saptamani astfel incat la sfarsitul lunii sa pun sus SR-ul.
Abia astept.
Sper ca in maxim o saptamana sa ma apuc de motor dar pana una alta am inceput sa curat etrierii spate care sunt cam ruginiti. Ies bine. Caut vopsea, ma gandesc la culoare.