Re: b18 vs h22
Diferenta de kilograme intre H22 si b18 nu e prea mare,ci numai 10-15 kg,problema e alta:motorul e pus prea sus,se remediaza cu suporti custom sau cei cumparati si modificati.
Nu stiu cati dintre voi ati vazut un H22 pe Civic,NU trebuie sa fii mare mecanic sa iti dai seama SINGUR ca planetarele pur si simplu ' stau in sus' in loc sa fie perpendiculare!m-am si mirat cand am vazut.
Am vorbit cu o gramada de instalator&clienti toti erau incantati de cum trage dar nici unul nu luase atitudine pentru suporti.E un tip la Montreal care a depistat problema,baiat destept s-a apucat sa fabrice suporti si ii vinde la pret dublu,sa va mai spun cati clienti are?
Nu spun ca eu sunt primul care a descoperit chestia asta,sunt mai multi sigur,dar numai 2-3 au inceput sa spuna si s-au pus pe treaba,restul nu au suflat nimic sa nu afle cumva si ceilalti....asemenea specimene avem si aici pe site,1 il cunosc personal...
Acum revenind la motoare,am condus Integra b18c cu transmisie de RS, trage bine masina,urca foarte bine in ture ,e placuta la condus sportiv,am condus si Civic 96-00 hb H22 cu evacuare 2 1/2,trage pur si simplu incredibil! pe 1,2,3 te baga in scaun si pe 4,5 impinge foarte bine nu scade deloc,se accelereaza ca un motor de viteza,0-150 e rapida rau pentru un motor stock,ce sa mai mi-a placut la nebunie.
Intre b18 si h22 aleg oricand cel din urma! mai ales pe un Civic hb.
Astept si parerile voastre.
|