Quote:
Originally Posted by yg.alex
poate ti-or ramane mici candva 
|
Alex, tie 18 cu 35 si eventual 10J cu 9,5 pe 195, ca sa mai taci ca mi-ai scos fire de par alb. Asa esti sigur ca o faci inutilizabila, oricum nu mai ai mult!!!

)))
Quote:
Originally Posted by radu_nb1
sti de ce sta SYD in dreptul masinii  ) cu janta in mana sa nu se vada zgarietura aia pana la antifon
|
Cu tine nu se mai poate, trebuie sa scot filmuletele alea compromitatoare...

Ce colegi de club...
https://www.youtube.com/user/sorinste...11/F3-mXmvX9Z4
Asta e varianta cenzurata dar scot si partea a II-a...
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
haha ce`am ras  ) nu e adevarat are grija SYD de masina mai mult decat am avut eu :P
|
Pot sa am eu grija de ea 24 din 24... Daca te duci seara langa ea, o auzi cum suspina si zice: "Vreau sa vina Kalu...

Vreau sa ma duca pe Feteni si Bucovat la VTM, vreau sa facem liniute, vreau sa trezim orasul, vreau sa..." (nu termin pana maine daca scriu tot ce mi-a zis...)
Quote:
Originally Posted by NightDevil
nu ar da mai bine o secunda mai joasa ? 
|
In ultima perioada intrecuse orice masura la capitolul garda la sol... Treceai peste un melc, era clar ca ramane fara coarne si doua tigle pe cochilie... Am fost la Alex si daca nu avea scanduri sa punem la roti (nu intrau nici alea de praguri si bara), o lasam in strada...

)))

Acum se poate circula fluierand dar stiu eu ca nu o sa tina mult treaba asta... vine Kalu acasa!!!!!!!!!!

)))