Deci, sa va povestesc si eu ceva. Am cuparat un corrado g60 acum vreo 2 ani din Arad. Imi place masina mult si am tot cautat sa cumpar una cat de cat buna. Am luat`o de la un pusti din Arad care pur si simplu isi batuse joc de ea. Masina original a fost un G60 dar gagiu i`a schimbat motoru si i`a pus un 1.8 simplu care creca avea 70 de cai....unde mai pui ca avea si GPL

si creca asta e singuru corrado pe gaz de care ati auzit nu`i asa?
In fine...mi`a dat si G60 u de rezerva si l`am luat, fiind prima mea masina pe care mi s`a pus pata am n`am dat importanta la detalii " minore" de genu asta.
OK, a trecut vreo saptamana si au inceput sa apara problemele....dai si impinge la ea ca avea alternatoru dus....schimba`i sonde si garnitura de chiulasa etc.
Peste vre`un an...motoru a inceput sa se duca...se auzea o bataie din ce in ce mai tare. Am vrut sa imi iau un VR6 da nu prea aveam bani. Prietenii a zis sa ma duc in Germania sa imi iau o masina cu totu si sa pun de pe aia pe asta. Am mai apelat la niste prieteni care aveau Corrado prin valcea, au incercat sa ma ajute nu am gasit nimic. Intre timp motoru asta ajunsese sub orice critica.....nu mai pui ca m`am facut de ras de nenumarate ori cu instalatia lui de gaz.
Masina a fost tunata de kid tunning in arad si arata cat de cat bine....si asta mi`a luat si ochii. Dar cum e sa ai un corrado si sa te faca un Citroen C3 cu o gagica la volan? Si sa te faca si rau. Atunci am luat foc si am zis ca nu ma las pana nu ii fac ceva.
In fine....eram presat de timp ca nu mai gaseam motor si asta era pe duca. Intr`o zi un prieten era la pitesti cu un TT al lui sa ii faca ceva pe la motor sau ceva de genu...si ma suna ca a gasit pe cineva care prepara masini. OK, am vorbit cu omu la telefon, i`am zis problema, a zis ca ma ajuta. Poate unii din voi il stiti, il cheama Dan Necula din Pitesti, si taicaso ( un om de nota 10 ) prepara Mitsubishi evo 8 si 9 din 2000, am inteles ca concureaza sau ii prepara masinile lu Titi Aur. Ok, am zis ca la el ma duc.
A doua zi am dus masina la el, mi`a zis ce optiuni am, ce motoare poate sa puna si am discutat pretu. A zis ca mai mult de 2000 euro nu ma duce si in vreo 2 saptamani e gata, sa nu`l presez. Am zis OK. I`m lasat masina si de aici calvarul.
Pe scurt au trecut 5 luni fara sa exagerez, am dat peste 5000 euro de`a lungu timpului (in astea 5 luni) bani pt care trebuia sa imi faca urmatoarele:
- motor schimbat de peste 200 cp
- discuri, amortizoare, placute etc.
- jenti OZ
- interior personalizat
- bara fata, spate, tobe borla scoase prin praguri pe ambele parti si serpisori
- xenon
si altele care nu`mi mai aduc acum aminte.
Treaba a fost in felul urmator. El nu a dus masina la taicaso cum credeam eu, el a dus`o la unu de carpea motoare prin pitesti, MUTU i se zice si i`a lasat`o lu ala. Dupa 2 luni imi da ala mesaj si imi zice ca el lucreaza la masina si nu are bani sa o termine. Eu stiam ca platisem tot si m`am speriat. Am incercat sa rezolv situatia si pana la urma au sfarsit prin a da vina unu pe celalalt fata in fata. OK, am luat masina de acolo, numai 200 de cai nu avea, si dupa 1000 km in care am fost in rodaj a si inceput motoru sa bata. M`am certat cu ei la nesfarsit si degeaba.
Ok, si in ziua de azi mai are sa imi dea 800 euro, instalatia de xenon si jentile care erau pe masina cand am dus`o la el.
Acum motoru asta nu e trecut pe carte si nici nu pot sa`l trec pt ca nu are serie.
In martie imi expira RARU si nu stiam ce sa fac. Asa ca am cumparat un VR6 din germania ceea ce trebuia sa fac de la bun inceput si am adus`o in tara. In valcea am un mecanic super bun care se ocupa de ea. Toti cand au vazut cat de intretinut era corrado asta nou au zis sa il recarosez. Am incercat DAR....culmea ca nu mai am motorul de a fost inainte pe masina...adica cel care ramasese la MUTU. M`am dus la pitesti, am incercat o zi sa dau de el, nu am reusit, am abandonat si am zis asta e il punem pe celalalt.
In prezent lucreaza un mecanic cu 4 ajutoare la el, un electrician, un vopsitor, si un baiat care imi schimba interioru.
In prezent masina e la vopsit si cam intr`o luna ar trebui sa fie gata. As vrea sa ii pun si un chip sau un turbo.
Chestia e ca m`au cam facut multi prin oras inainte dar ei nu stiu povestea asta, si acum o sa ii cam surprind.
Sper ca nu v`am plictisit si dupa ce o termin o sa pun poze cu el gata.
Acum v`am pus niste poze cu el cu era dupa ce l`am adus de la pitesti si cu corrado din germania.