am fost in weekend la mare si vreau sa zic k am dat peste nishte oameni extraordinari in ct, multumesc inca odata lui mishu vr6(vvv) si lui edi (rac3rman), nush ce ma faceam dak nu erau ei.
am ajuns vineri la ct, de atunci, multe plimbari prin drumurile miraculos de proaste din ct, duminica seara am trecut peste o denivelare mai mare si probabil aia a pus capac si mi s-a rupt surubul care prinde suportul de motor de tampon (suportul fiind schimbat saptamana trecuta) si m-am pomenit cu motorul p jos, p undev p la 2 cm de pamant, crek doar furtunele de la radiator il mai tineau. S-a scurs toata apa din radiator si am lasat-o la o benzinarie si am dat de edi si mishu, nu credeam k snt asa saritori. mishu s-a plimbat cu mine toata ct dupa un tampon de motor, i-am ocupat toata ziua, nu gaseam p nicaieri, p la toate dezmembrarile p care le stia mishu. pana la urma am gasit unu in mamaia, norocul face ca acel tampon nu se potrivea, nu era ca al meu. lui edi i-am furat o gramada de timp cu reparatia, el m-a dus la cineva care avea o rampa si am putut rezolva problema.
imi pare rau k nu am apucat sa facem si noi poze cu toate masinile la un loc.
multumesc inca odata si bafta la modificari! poate data viitoare cand ne vedem sa ne vedem p la o terasa p undeva, nu in ulei si vaselina