22-02-08, 18:27
|
|
Presedinte STREET ZONE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
Quote:
Originally Posted by RiBi
va da-ti seama cum arata mamik lu cosmin in trafic:P........nu cred ca e stop la care sa nu plece prima......bv tie cosmine
|
da ma naspa moment ca ma suna pe mine mereu sa imi zica ca nu stiu care a claxonat, nu stiu care a salutat
|
|
|
22-02-08, 19:31
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
sincer am ramas fara cuvinte vreau sa-mi iau alt golf 3, dar nu stiu cand se va intampla asta.
am vorbit cu proprietarul intrucat este un om extraodinar....nu a facut actele nici acum...deci...merge cam ilegal cu ea, este prin aer imatriculata acum, dar pt ca nu a predat nr la politie nu am putut sa imi imatriculez noua masina cu nr alea.
omul este plecat din tara...munceste in olanda si probabil de asta arata asa masina. bara pe fata...nush cine a zis k e sparta...e bara cu look de r32 dar niturile alea....ma depaseste! la fel cum ma depaseste si in situatia luftului barii si a jegului de pe ea. este alba...pretentioasa, nu este vopsea de fabrica....cred k deja s-a imprimat in vopsea!
|
|
|
24-02-08, 21:47
|
|
Stage 3
|
Cel mai urat e cand cineva vorbeste despre un lucru fara sa aibe cea mai mica cunostinta de cauza.Masina este a unui prieten de la mine de la bloc.A investit in ea peste 1000 de euro recent.Masina era varza,avea suspensii sport si alea defecte,bara din fata era facuta din chit de metal iar cea din spate era neterminata.La motor numai probleme,curgea apa de peste tot,a rezolvat toate problemele,capota ruginita.A vrut sa o inmatriculeze,chiar eu am vb la telefon cu fostul propietar sa imi mai trimita niste acte,dar nu a facut-o.Propietarul masinii i-a trimis bani ca sa isi plateasca amenzile Blondu`dar tot fara rezultat.Cum sa o poata inmatricula daca aBlondu`nu il ajuta dupa ce i-a trimis si bani.Masina merge acuma impecabil,i-au fost schimbate de la suspensii,busce,capete de bara,Masina nu avea nici macar bara de torsiune.Baiatul a reparat-o,a pus-o la punct dar nu o poate inmatricula fara certificatul de atestare fiscala care este expirat,iar Blondu`refuzand sa ii trimita acest act,bucurandu`se la 150 de RON,acesta nu poate inainta actele.Bara din fata +bara din spate sunt facute,omul le-a reparat,cea din fata este din fibra de sticla,nu din plastic,iar masina arata cum arata ca nu a circulat nimeni cu ea din lipsa actelor.Asa ca pe aceasta cale va reog sa nu mai vorbiti aiurea,ca nu aveti dreptate,masina acuma abia se afla in stare de functionare,iar cu actele v-am explicat cum sta treaba.PS:WRC arata-ne niste poze cu masina ta.
|
|
|
26-02-08, 12:06
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by dan_george_2006
Cel mai urat e cand cineva vorbeste despre un lucru fara sa aibe cea mai mica cunostinta de cauza.Masina este a unui prieten de la mine de la bloc.A investit in ea peste 1000 de euro recent.Masina era varza,avea suspensii sport si alea defecte,bara din fata era facuta din chit de metal iar cea din spate era neterminata.La motor numai probleme,curgea apa de peste tot,a rezolvat toate problemele,capota ruginita.A vrut sa o inmatriculeze,chiar eu am vb la telefon cu fostul propietar sa imi mai trimita niste acte,dar nu a facut-o.Propietarul masinii i-a trimis bani ca sa isi plateasca amenzile Blondu`dar tot fara rezultat.Cum sa o poata inmatricula daca aBlondu`nu il ajuta dupa ce i-a trimis si bani.Masina merge acuma impecabil,i-au fost schimbate de la suspensii,busce,capete de bara,Masina nu avea nici macar bara de torsiune.Baiatul a reparat-o,a pus-o la punct dar nu o poate inmatricula fara certificatul de atestare fiscala care este expirat,iar Blondu`refuzand sa ii trimita acest act,bucurandu`se la 150 de RON,acesta nu poate inainta actele.Bara din fata +bara din spate sunt facute,omul le-a reparat,cea din fata este din fibra de sticla,nu din plastic,iar masina arata cum arata ca nu a circulat nimeni cu ea din lipsa actelor.Asa ca pe aceasta cale va reog sa nu mai vorbiti aiurea,ca nu aveti dreptate,masina acuma abia se afla in stare de functionare,iar cu actele v-am explicat cum sta treaba.PS:WRC arata-ne niste poze cu masina ta.
|
prietene,cred ca vorbesti despre alta masina. credema. masina asta o stiu de cand a fost cumparata de catre Blondu si pana in ziua in care a plecat de la el (adica seara cand a venit ala si a luat-o de la Blondu) am vazut-o zilnic,am condus-o,am mers cu ea si am avut grija sa-l ajut pe Blondu cum am putut si cu ce am putut. cand a fost in service sa o vopseasca eram zilnic cu Blondu acolo.
cand a vandut masina bara spate era atinsa,nu neterminata ca ma atins pe mine in parcare Blondu. suspensia stiu ca era OK (pentru o suspensie sport), acum nu stiu pe acolo prin Moldova ce gropi si alte cratere mai sunt,dar in Bucuresti credema ca Blondu nu lua nici o groapa cu masina.
capota asa a luat-o cand a cumparat masina,dar nu a apucat sa o schimbe. credema ca am ajuns cu Blondu pana in Bacau si ne-am oprit peste tot si nu am gasit o capota buna. urma sa o schimbe,chiar gasise o capota,dar a intervenit ceva si a trebuit sa o ia Oase ca avea nevoie mai mare de aceea capota.
Iar vecinu asta al tau,daca zici ca a luat masina stricata,de ce a luat-o? sincer,nu cred k ia bagat blondu masina pe gat! cred ca a luat-o de buna voie si ca ia placut si stiu ca a si mers cu ea inainte sa zica ca o cumpara.
asa ca nu-l mai acuza pe blondu,k nu are nici o vina.
27-02-08, 17:05
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dan_george_2006
A investit in ea peste 1000 de euro recent.Masina era varza,avea suspensii sport si alea defecte,bara din fata era facuta din chit de metal iar cea din spate era neterminata.La motor numai probleme,curgea apa de peste tot,a rezolvat toate problemele,capota ruginita.A vrut sa o inmatriculeze,chiar eu am vb la telefon cu fostul propietar sa imi mai trimita niste acte,dar nu a facut-o.Propietarul masinii i-a trimis bani ca sa isi plateasca amenzile Blondu`dar tot fara rezultat.Cum sa o poata inmatricula daca aBlondu`nu il ajuta dupa ce i-a trimis si bani.Masina merge acuma impecabil,i-au fost schimbate de la suspensii,busce,capete de bara,Masina nu avea nici macar bara de torsiune.Baiatul a reparat-o,a pus-o la punct dar nu o poate inmatricula fara certificatul de atestare fiscala care este expirat,iar Blondu`refuzand sa ii trimita acest act,bucurandu`se la 150 de RON,acesta nu poate inainta actele.Bara din fata +bara din spate sunt facute,omul le-a reparat,cea din fata este din fibra de sticla,nu din plastic,iar masina arata cum arata ca nu a circulat nimeni cu ea din lipsa actelor.
|
prietene, toata lumea care a mers cu masina aia lauda suspensia, cum sta in curbe, cum sta pe sosea etc, nu stiu cum voi ati ajuns la concluzia k era varza
- capota...asa am luat-o, iar de bara spate ai auzit ce s-a intamplat ...eu problemele astea le-am discutat la telefon inainte ca omu sa vina sa o ia
- la motor...zi si mie pe unde curgea apa, pt k eu ii schimbasem radiaturu' si termostatul cu o saptamana inainte, singurul loc prin care putea sa iasa apa era mufa care intra in motor, si aia cu siguranta nu costa 1000e
- nu batea nimic, iar bara stabilizatoare s-au pus la modelele mai puternice
- ACTELE - imi pare rau dar eu mi-am facut datoria si i-am trimis toate actele imediat , in saptamana aia, el a fost de vina k nu a imatriculat-o, putea sa-mi zica sa o mai las pe numele meu si sa facem actele cand expira asigurarea, k nu aveam nimik importiva, dar el a zis k face combinatie, cred k voi va ***i pe voi pt cateva sute de mii nu eu. in mom in care vroiati actele chiar aveam nishte probleme, cine ma cunoaste poate sa confirme si ca sa scot alt certificat trebuia sa platesc acea amenda. v-am sups k va dau banii inapoi. si inca ceva NU SE MAI POATE RIDICA ALT CERTIFICAT FISCAL PT MASINA AIA PT CA EA E STEARSA DIN BAZA DE DATE DE LA FINANCIAR! am fost de 5 ori la financiar, am ai facut actul de vz-cump si fisa de imatriculare, le am in casa.
nu mai vorbi asa despre mine, k dak nici eu nu am avut grija de masina aia...nush cum are noul proprietar, k din cate stiu a pus cateva masini pe butuci! uita-te cum arata cand am luat-o
P.S. se vede cat de cunoscatori sunte-ti cand spui cu atat "patos" k are bara de FIBRA acum, nu...."cacat d'ala de plastic"
|
|
|
14-03-08, 23:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 26WRC™
am reusit sa fac zilele astea cateva poze cu masina
|
va salut fratilor sunt si eu un frate golfar3 am vazut masina in bucuresti odata cand era la blondu si m-am cam minunat de ea bara pe fata super dar acuma.... asa sunt tarani astia care nu au habar cat de greu e sa tunezi o masina ei o iau gata tunata dar nu stiu prin cate teci sa o faci asa mare pacat de masina eu dak eram nu o vindeam pe a mea nu as vindeo pentru nimic la cat am muncit la ea.
|
|
|
04-04-08, 02:26
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Nu vreau sa supar pe nimeni spunand ca masina a aratat in formula in care era la Blondu doar in prima zi cand a fost in Roman...dar asa este, parerea mea...Si am vazut si eu masina in locul in care a pozato WRC...am ramas masca, stiam despre ce masina este vorba...si nu imi venea sa cred ceea ce vad...si chiar daca nu stiam masina de pe 4t...Eu am vazuto fara spoilere...pe janta (pana) ...murdara la greu...masina arata deplorabil...am ramas ...dar proprietarul face ce vrea cu masina. PUNCT...si sper ca primavara asta sa ma surprinda prezenta ei pe strazi. Numai bine
|
|
|
02-05-08, 23:18
|
|
Stage 5
|
|
|
|
03-05-08, 01:10
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
I do no what to say...am vazut aseara masina prin oras si arata chiar bine ...am intors si iam dat blana dupa ea...arata ingrijita...
|
|
|
02-07-08, 19:32
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
|
Avand in vedere ca masina nu mai este la Lucian, consider acest topic inchis.
Daca cineva doreste redeschiderea, PM va rog.
TOPIC CLOSED
|
|
|
03-07-08, 00:36
|
|
Ford Driver
Stage 5
|
daca si acum masina arata foarte bine dupa cum spune-ti voi...
sper sa reusesc totusi sa imi mai iau un golf 3, de data asta mult mai "rau"
pana atunci...magos are dreptate...TOPIC CLOSED
|
|
|
03-07-08, 03:24
|
|
Presedinte STREET ZONE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
se inchide si contactati unul dintre moderatori daca este ceva !!
|
|
|
|
|