Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

claudiu lucian 01-02-07 20:33

Intr-un final....my ride GOLF 3

9 Attachment(s)
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Dpa ceva timp p forum, dupa multe unghii in gat bagate k nu am masina mea, dupa boala p cere am luato d p forum si nu numai, dupa mukte mishtouri(k eu eram km singurul fara masina)..a venit si vremea mea.
Va anunt k snt un nou posesor de golf 3, in 4 usi, masina stok, mai stok de atat nu am vazut vr-un golf:D
E fabricata in '93, motor 1,8, servodirectie, proiectoare, alarma, inchidere centralizata, si o instalatie GPL. cam astea ar fi optiunile masinii. aa era sa uit jante p 13"desi in talon snt omologat 14" :D
Masina a fost adusa in tara in 2002 si a avut 2 proprietare, interiorul e ft ingrijit, de...femeile. Am aruncat din ea vreo 3 randuri de mochetele, bagate peste tot sa protejeze interiorul.
Exteriorul....o aripa fata st zgariata si haionul...crek stramb d la un stalp, cam greu cu parkrile:D in rest foarte multumit deocamdata. poze nu prea am. in 3 zile nu am i-am facut prea multe.
sunt multe de facut, trebuie sa ma ocup de ea, multe maruntisuri:rolleyes2

Mihaitza_tdi 01-02-07 20:42

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

Nice car...sa o stapanesti sanatos bafta la modificat;)

alex_fan_bmw 01-02-07 20:47

dragutza masina...asteptam rezultate pe parcus...spor la modificari...sa o faci cum vrea inima ta...sa o stapanesti sanatos si fara incidente...8)

claudiu lucian 02-02-07 15:01

6 Attachment(s)
ieri, m-am hotarat sa fac o schimbare, nu imi placea cum arata...prea...comuna si....uite ce a iesiti:D BLACK & WHITE

P_C_D 02-02-07 15:15

II vopsita sau altceva ?

vdub 02-02-07 15:23

s-o stapanesti sanatos shi fara accidente

brgds
edi

MaTzA 02-02-07 15:48

1 Attachment(s)
a iesit marfa.. ;) ai facut si haionul sau doar capota si plafonul? si alta chestie... cat ai dat pe ea?? P.S. scoate stickerele ce imita gaurile de glontz ;)

pe capota poti face cv in genul astuia ;) ( ma rog...poti sa-ti alegi tu un model anume)

Xel'Naga 02-02-07 15:50

domnul BLOND sa o stapanesti sanatos si TU si OASE si va urez BINE ATI VENIT in marea familie VW.
PS: Nice asa cu negru , ca si la GGD :lol:

claudiu lucian 02-02-07 17:29

va multumesc pt urari, sa dea d'zeu asa sa fie

alea cu gloantele...nu snt stikere, m-au impuscat mafiotii:lol: o sa le schimb odata cu mask.

e autocolant negru mat ( ca si GGD-u) norok k a avut cine sa-i dea ideea

haionul nu l-am facut, dak il fac p tot iese din linie, si k sa fac linie...iar nu-mi place, las k e bn asa.

andrey2003 02-02-07 17:32

Sa o stapanesti sanatos!!! Frumoasa masina... Arata bine cu capota si plafonul negru... ;)

P.S. Si la GGD arata bine :)

MOUZE 02-02-07 18:53

sa so stapanesti sanatos :p

Ps:sa nu te mai iei de daciotzi ;)

Bafta!
...arunca dracu capacele alea...

claudiu lucian 02-02-07 19:56

3 Attachment(s)
si cateva poze cu interioru'

Xel'Naga 03-02-07 11:09

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 727992)
si cateva poze cu interioru'

destul de ingrijit si interiorul avand in vedere cati ani are masinuta :lol:

te-ai scos Blondule :lol:

Bafta multa si mai vb :rolleyes2

claudiu lucian 05-02-07 10:12

ms ms

s-au inegrit si stalpii si a mai aparut un mp3 sony.

cine imi spune si mie cum pot sa ii pun turometru???ce imi trebuie?se poate pune?

MaTzA 05-02-07 10:33

pai daca iti cumperi turometrul ( gen tachometru) ai si instructiuni... uite un exemplu http://www.*****************/standard...ts.php?id=1433 dar acum daca tot dai banii iti iei ceva calumea...sa mai caut si-ti spun ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning