Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-06-07, 11:11   #181
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

Quote:
Originally Posted by ggd_87 View Post
Dupa lungi asteptari, in sfarsit masina e aproape gata! mai exact, barile nu sunt vopsite! masina era azi gata, o mai tin baietii pana marti in service k s o ia cu tot cu bari gata.
Pozele sunt facute in cuptor dupa ce a fost data cu lac!
ms dany pt poze, iti snt recunoscator pt ajutor

cum zicea ggd-u marti e gata, sigur de data asta! e rau sa traiesti in romania si sa ai de a face cu oameni care nu prea au nici o legatura cu modificarile masinilor!

abia astept
claudiu lucian is offline  
Old 30-06-07, 19:41   #182
MKE

Stage 5

MKE's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Street Zone]

hai ca se contureaza ceva prea tare...
MKE is offline  
Old 01-07-07, 23:41   #183
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

o mica intrebare?trebuia sa fii imbotit sa scoti bandourile laterale? sper sa nu te fi jignit
SoundIdentity is offline  
Old 02-07-07, 01:44   #184
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

hai .. blondule scoate`o ...
GolfuletzS is offline  
Old 02-07-07, 21:15   #185
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity View Post
o mica intrebare?trebuia sa fii imbotit sa scoti bandourile laterale? sper sa nu te fi jignit
boss..nu te-am inteles

am fost si azi la service, am mai facut un pik de scandal k sa fie maine gata, cu toate astea crek nu o scot maine, nu imi place cum a iesit o usa, si crek ii pun sa o refaca, simt ca nu mai rezist, deja am o luna de zile de cand e in service, dar dak tot am asteptat atat macar trebuia sa iasa k-lumea, nu?
Old 02-07-07, 22:07   #186
dubmaniacks

Stage 5

dubmaniacks's Avatar

Quote:
Originally Posted by claudiu lucian View Post
boss..nu te-am inteles

am fost si azi la service, am mai facut un pik de scandal k sa fie maine gata, cu toate astea crek nu o scot maine, nu imi place cum a iesit o usa, si crek ii pun sa o refaca, simt ca nu mai rezist, deja am o luna de zile de cand e in service, dar dak tot am asteptat atat macar trebuia sa iasa k-lumea, nu?
TU NU AI INTELES BINE CE TI-AM SPUS!!! TU NU CREZI !!! TU II PUI SA REFACA USA!!!

EDIT: MOR CAND NU FACE CINEVA TREABA BUNA.DAR PRETENTII LA BANI AU!
caut pleoapa gen clasica...adevarul este ca am gasit nou la 20 eu dar deocamdata fara fonduri si prioritar ar ramane chederele
sa vad cum intra ce si mai intra

Last edited by dubmaniacks; 02-07-07 at 22:10.
dubmaniacks is offline  
Old 03-07-07, 13:06   #187
ggd_87

Stage 5

ggd_87's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]
[BMW]

Quote:
boss..nu te-am inteles

lasa mah,ce-ti trebuie masina! da iti dai seama,o luna de zile nu ai mai bagat benzina,nu ai mai folosit-o,are mai putini km!
ggd_87 is offline  
Old 03-07-07, 14:59   #188
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Talking Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

Quote:
lasa mah,ce-ti trebuie masina! da iti dai seama,o luna de zile nu ai mai bagat benzina,nu ai mai folosit-o,are mai putini km!
CORECT MAN ... BLONDULE PRIVESTE PARTEA BUNA A LUCRURILOR : MASINA CAT STA IN SERVICE ESTE CA SI NOUA CA DACA UMBLI CU EA SE UZEAZA
Xel'Naga is offline  
Old 03-07-07, 21:08   #189
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

da baieti...o sa tin minte, ms de incurajari

am fost azi acolo si am ramas uimit....in cel mai jalnic mod posibil, nu se ocupa nimeni de asamblarea masinii, pana nu m-am certat cu toata lumea din service, de la director, sef de service, pana la tapitzer si thinichigiu, nu s-a apucat de ea. era aproape gata, insa li s-a terminat programul de lucru si au plecat acasa, deci e incredibil ce se intampla in tzara asta..... iar m-au amanat...maine
Old 03-07-07, 23:37   #190
ggd_87

Stage 5

ggd_87's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DACIA]
[BMW]

Quote:
da baieti...o sa tin minte, ms de incurajari

am fost azi acolo si am ramas uimit....in cel mai jalnic mod posibil, nu se ocupa nimeni de asamblarea masinii, pana nu m-am certat cu toata lumea din service, de la director, sef de service, pana la tapitzer si thinichigiu, nu s-a apucat de ea. era aproape gata, insa li s-a terminat programul de lucru si au plecat acasa, deci e incredibil ce se intampla in tzara asta..... iar m-au amanat...maine
si in afara faptului k ne-am certat cu ei, am stat acolo de la 2 la 6 langa aia de acolo kre sunt paraleli cu service-urile si i-am ajutat sa fak masina. ei stateau kt era claudiu s plateasca si ma intrebau pe mine de nush ce piese cum se monteaza si multe altele.
maine oricum scoate masina din service si va fi si retusata k dc nu murim cu ei de gat.
Old 04-07-07, 00:42   #191
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Thumbs up Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

Quote:
si in afara faptului k ne-am certat cu ei, am stat acolo de la 2 la 6 langa aia de acolo kre sunt paraleli cu service-urile si i-am ajutat sa fak masina. ei stateau kt era claudiu s plateasca si ma intrebau pe mine de nush ce piese cum se monteaza si multe altele.
maine oricum scoate masina din service si va fi si retusata k dc nu murim cu ei de gat.
dupa cum mi-ai spus in seara asta e in sevice-ul ala de cacat cu care BT nu vrea sa mai aiba de a face !! Fac totul de mantuiala !! Daca stiam ca o duce acolo il sfatuiam sa o faca in alta parte unde poate il ajuta mai repede adica sa o duca in celalalt service unde fac super masini la capat la 102 ( e service unde mi-am vopsit eu kitul pe masina DANY stii tu acolo si macar aia sunt profesionsti si nu se cacaie atata ca sa nu tina locurile ocupate ) !!
Sorry BLONDULE si sper sa scoti masina de la facut si data viitoare sa mai intrebi si tu pe cine sti ca mai are relatii in domeniul asta cu SERVICE si ASIGURARI !!

VW BORA NUVOLARI by Xel'Naga
SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

contact mail: cosmingabrielphotography@yahoo.ro
contact web: www.facebook.com/CosminGabrielPhotography
Xel'Naga is offline  
Old 04-07-07, 10:37   #192
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by Xel'Naga View Post
dupa cum mi-ai spus in seara asta e in sevice-ul ala de cacat cu care BT nu vrea sa mai aiba de a face !! Fac totul de mantuiala !! Daca stiam ca o duce acolo il sfatuiam sa o faca in alta parte unde poate il ajuta mai repede adica sa o duca in celalalt service unde fac super masini la capat la 102 ( e service unde mi-am vopsit eu kitul pe masina DANY stii tu acolo si macar aia sunt profesionsti si nu se cacaie atata ca sa nu tina locurile ocupate ) !!
Sorry BLONDULE si sper sa scoti masina de la facut si data viitoare sa mai intrebi si tu pe cine sti ca mai are relatii in domeniul asta cu SERVICE si ASIGURARI !!
acum, asta e, s-a intamplat! la prima vedere e un service bun, bine dotat pacat k are oameni care habar nu au de capul lor. noi sa fim sanatosi si sa iasa masina klumea!
Old 05-07-07, 05:55   #193
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Tare proiectul..incet si sigur,te apreciez ca esti perseverent pt chestiile astea dureaza daca nu esti plin d lovelele lu tata..de service-uri stai linistit..toate sunt asa(si eu am patzit la fel)Succes si asteptam poze.
Urban per4mance is offline  
Old 05-07-07, 08:34   #194
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

am scos masina, eu snt multumit cum arata...mai are nevoie de cateva reglaje, p ici, p colo si crek barile revopsite, dar asta mai incolo.

mie imi place, e normal, e a mea, dupa ce pune ggd-u poze sa-mi ziciti dak va place si voua
Old 05-07-07, 08:59   #195
FURRY

Stage 2

FURRY's Avatar

asteptam pozele, dak prin cartier nu ne intalnim
FURRY is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -