Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Masina mea Volkswagen

Reply

Thread Tools
Old 19-02-11, 13:37   #91
DarkDriver
VW Driver

Stage 4

DarkDriver's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Golf mk3 - 99RIO

Ia-ti BBS-urile, si investeste si tu intr-o reglabila
DarkDriver is offline   Reply With Quote
Old 19-02-11, 16:20   #92
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

vreau reglabila ... sau cel putin o suspensie noua fixa 60/60.

in primavara sau vara cum da caldura... sper sa gasesc si sa am banii ca sa o iau... dar pana atunci .. nu se stie si nu vreau sa vorbesc ceva pana nu o am.

poate nu o sa am bani, poate se intampla cine stie ce... si raman fara suspensie .. dar cu jantele ... si o sa se vada urat si ciudat.

le iau pe rand is vreau sa fac din masina asta ceva frumos

toti imi zic sa o vand , ca e veche si nu merita si etc... dar imi place prea mult ca sa renunt , chiar daca o am numai de cateva luni

dci BBS???
Old 19-02-11, 16:21   #93
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Pai parca ziceai ca ai suspensie...
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 19-02-11, 17:41   #94
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

A spus ca are doar spatele este suspensie sport.Eu zic tot BBS sa le iei ramane decizia ta ce vei alege
valitataye is offline   Reply With Quote
Old 19-02-11, 17:46   #95
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post

momentan ... am pus o suspensie FK fixa ( 60/60 ) ... dar curand o dau jos pana la primavara ca atinge in cauciucuri( sunt mai inalte cele de iarna) ... si mai am numai 3 degete pana sa matur strada cu baia de ulei

fixa 60/60 ...eu zic ca e de ajuns
Old 19-02-11, 17:54   #96
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

eu zic sa iei suspensie ca jante vad ca ai momentan si mai strangi si iei ceva pe 15-16, 9j si gata. la bbs-uri trebuie si niste distantiere ca sa nu fie prea bagate sub aripa
Old 19-02-11, 17:58   #97
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

sunt de aceeasi parere cu ovidiu, cel mai bine ar fi o suspensie, sa o lasi jos, o sa se schimbe aspectul radical. oricum vine primavara-vara, si incepe sezonul jantelor, si o sa gasesti, pana atunci baga o suspensie.
Detman is offline   Reply With Quote
Old 20-02-11, 15:33   #98
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]
Smile Re: Golf mk3 - 99RIO

momentan am numai arcuri sport pe spate .. si amortizoarele semi-sport ( cele de GTI originale )

exact cum ati spus si voi ...si am vorbit cu un prieten bun .. si se schimba planurile.... jantele se amana, cel putin vara asta probabil

in 1-2 luni.. cand o sa fie cald si frumos.. o sa intre golful in reperatii capitale:

- la capitolul mecanica si rulare... o sa schimb toate capetele de bara, bieletele , bucsile , flansele din capetele telescoapelor, eventual daca o sa mai gasesc vreo pusculita de bani in plus ... o sa trec si la o suspensie reglabila

- la motor .. schimbat un injector care zic eu ca incepe sa`mi faca figuri , dat jos turbo si majoritatea componentelor din motor si revizuite , curatate si eventual upgrade cu ceva mai bun ( nu neaparat mai performant ), montat intercooler ( eu am motorul 1.9 AAZ , modelul de 75 de cai - fara intercooler , dar se poate pune usor, avand injectie mecanica )

- refacuta instalatia electrica de la 0 pentru ca e dezastru ce e pe sub bord cu multe fire neizolate si lasate aiurea care nu stiu ce fac sau ce trebuiau sa faca ... de la fostul proprietar

- nu in ultimul rand si cel mai important ... curatat, refacut, antifonat tot pe sub masina, schimbat ambele praguri + eventual puntea spate cu totul pentru a putea trece la punte pe discuri

toate astea.... sper sa le rezolv pana in toamna... in mare... etse vorbit pentru tot, numai banii sa ii am si sa inceapa sa se incalzeasca afara ca sa pot incepe lucrul.

dupa ce o sa fiu gata cu toate de mai sus .... si o sa stiu sigur ca am masina sigura si ma pot baza pe ea ( din punct de vbedere mecanic, tehnic si ca nu cad din ea in mers sau ca-mi intra cricul prin podea )..... o sa urmeze si o vopsire totala , jante si alte nebunii
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 20-02-11, 15:36   #99
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Vopseaua arata bine pe masina momentan. Buna treaba faci cu puntea cu discuri. Hai hai haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cu proiectu`
Old 20-02-11, 15:46   #100
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]
Smile Re: Golf mk3 - 99RIO

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
Vopseaua arata bine pe masina momentan. Buna treaba faci cu puntea cu discuri. Hai hai haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cu proiectu`
arata bine ... dar nu prea

se vad niste urme de rugina pe la stopuri , pe la pragul dreapta spate, pe la usi .... nu e chiar ok dar... incet incet se face

momentan ... nu mai fac nimic la ea , nu mai cumpar nimic aiurea... strang bani pentru toate de mai sus.

din martie o sa vin si cu Passatul in Cluj .. si o sa le am aici pe ambele, cand lucrez la golf sa am cu ce ma misca sau poate fac o nevazuta ... si pun motoru de pe passat ... pe golf )))
Old 20-02-11, 15:48   #101
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

si de golf pe passat)si nu ii zici la al tau batran ....)
Old 20-02-11, 15:58   #102
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by trafy-vr6 View Post
si de golf pe passat)si nu ii zici la al tau batran ....)
ar fi ceva )
Old 07-03-11, 00:39   #103
koala_boy

Stage 5

koala_boy's Avatar

Member of:
[VW]

mie imi plac mai mult Rh`urile din 3 motive...au buza, sunt mai late si mai iesite inafara...iar de cauciuc...ce sa zic oricum o sa scuture foarte tare cu suspensie sport...nu mai castigi nimica din talonu` cauciucului la confort (de la 45 la 50)

Last edited by koala_boy; 07-03-11 at 00:43.
koala_boy is offline   Reply With Quote
Old 09-03-11, 11:45   #104
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

sa vad ... inca nu m-am hotarat .. si nici nu am banii necesari toti acum...

as vrea sa o antifonez total, sa schimb pragurile ( cel de pe stanga e ruginit rau pe sub ) .. si sa o si vopsesc total + mecanica si motor .. deci imi trebuie ceva cashh

nu stiu daca se merita tot efortul si banii .. ca nu e nici vreo editie speciala, nu are nici dotari ...
Old 09-03-11, 18:39   #105
Flaviu-Daniel

Stage 5

Flaviu-Daniel's Avatar

Member of:
[VW]

ti-am vazut-o azi in zorilor,din spate numai,da arata bine rio-u...spor la bani
Flaviu-Daniel is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -