momentan am numai arcuri sport pe spate .. si amortizoarele semi-sport ( cele de GTI originale )
exact cum ati spus si voi ...si am vorbit cu un prieten bun .. si se schimba planurile.... jantele se amana, cel putin vara asta probabil
in 1-2 luni.. cand o sa fie cald si frumos.. o sa intre golful in reperatii capitale:
- la capitolul
mecanica si rulare... o sa schimb toate capetele de bara, bieletele , bucsile , flansele din capetele telescoapelor, eventual daca o sa mai gasesc vreo pusculita de bani in plus ... o sa trec si la o suspensie reglabila
-
la motor .. schimbat un injector care zic eu ca incepe sa`mi faca figuri , dat jos turbo si majoritatea componentelor din motor si revizuite , curatate si eventual upgrade cu ceva mai bun ( nu neaparat mai performant ), montat intercooler ( eu am motorul 1.9 AAZ , modelul de 75 de cai - fara intercooler , dar se poate pune usor, avand injectie mecanica )
-
refacuta instalatia electrica de la 0 pentru ca e dezastru ce e pe sub bord cu multe fire neizolate si lasate aiurea care nu stiu ce fac sau ce trebuiau sa faca ... de la fostul proprietar
-
nu in ultimul rand si cel mai important ... curatat, refacut, antifonat tot pe sub masina, schimbat ambele praguri + eventual puntea spate cu totul pentru a putea trece la punte pe discuri
toate astea.... sper sa le rezolv pana in toamna... in mare... etse vorbit pentru tot, numai banii sa ii am si sa inceapa sa se incalzeasca afara ca sa pot incepe lucrul.
dupa ce o sa fiu gata cu toate de mai sus .... si o sa stiu sigur ca am masina sigura si ma pot baza pe ea ( din punct de vbedere mecanic, tehnic si ca nu cad din ea in mers sau ca-mi intra cricul prin podea )..... o sa urmeze si o vopsire totala , jante si alte nebunii