momentan ... nu m-as baga la motor
este 1.9 GTD ( turbo diesel - fara intercooler - de 75cp ) .. dar am pe cineva la VL care poate sa`mi regleze turbina si ce mai trebuie ca sa o duc ... cam in 90-95 ( fara probleme sau sa fortez ). Daca imi pica in mana un ASZ sau AXR de golf 4, complet cu tot ce trebuie ... la un pret ok ... nici nu stau pe ganduri
@valitataye - multumesc mult , la fel si tie
@jock - inca sunt in dubii cu fata de vento ... poate la primavara ... pana una alta cu prima ocazie ( in februarie cand ajung acasa o sa vopsesc interiorul de la faruri cu negru ca sunt prea cromate acum si nu`mi plac )
PS: ai o masina superba !
@07-NSK - multumesc .. atasez o poza mai de aproape , dar o sa mai pun cateva stickere de genu si o sa fac niste poze mai calumea ca sa fie si curata si frumos aranjata
@Detman - stegatorul .. e ok
isi face treaba bine , m-a tentat un pic sa`l scot.. dar momentan il las
ONTOPIC .... mi-am cumparat intr-un final plasticele dintre semnalizare si proiectoare... si le-am vopsit si negre ca sa fie in ton cu restul
next.... farurile innegrite ( poate si un xenon mic pe scurta daca tot sunt la capitolul asta ) si .... in primavara cand terminam cu zapada urmeaza jantele + siglele VW vopsite in
verde DUB style
apoi ... o susp reglabila + schimbat bucsi , rulmenti , capete de bara , sa fie totu stas!