se pare ca treaba mea de ieri n-a fost asa grozava...este ultima oara cand repar ceva la masina si nu fac teste imediat
azi dimineata dupa primii zeci de metri am crezut ca am in masina cu mine o moara...rulmentul care era in fuzeta aia recuperata cred ca a prins ceva rugina caci rontaia intr-o veselie,si uite asa am facut o drumetie de vreo 300km,cu un zgomot infernal in masina de am obosit parca as fi condus 500km...
in rest masina s-a comportat binisor,am o mica scapare de presiune pe la intrarea in carburator dar e intr-un fel bine,ca nu-mi mai urca presiunea mai mult de 0,3 adica merge blana fara sa detoneze

la intoarcerea din brasov am luat-o pe cheia si am prins drumul uscat si cat se poate de liber,ultima oara cand am fost pe acolo mergeam aspirat,acum pe turbo alta viata,chiar si la urcarea serpentinelor i-am dat chiar si treapta a 4-a si tot accelera,pe cand aspirat pe acolo si pe gaz eram cu a 2-a blana sau a 3-a dar mergea constant,in nici un caz nu crestea viteza
Robert imi cer scuze ca nu te-am mai sunat dar au aparut ceva complicatii in planuri si nu am mai avut timp asa mult pentru taifasuri,dar promit ca ma revansez cu urmatoarea ocazie