Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Masina mea Audi

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-08-07, 01:43   #91
fixu_mic

Stage 5

fixu_mic's Avatar

Default Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

Auzi mey atotstiutorule....comenteaza in alta parte daca vrei..prescurtez pt. ca aja vreau eu..si cand o sa ai tu cu ce sa te prezinti atunci sa vb..pana atunci..nu te pretezi la nici un comentariu...este opinia mea proprie si personala... si daca tot stii masina ESTI NUL pt ca ttul 4x4 are doua tobe..si daca te ai fii uitat la film bine ai fii vazut k are tractiune fata...si inca cva...dk are 231 inseamna k eu nu am tt am dacie si are 500+ din tobe filtru "dala" sport si cip T U N I N G da?
fixu_mic is offline  
Old 25-08-07, 22:37   #92
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

1 masina nu-i mai apartine ce mai dezbateti atata problema nu inteleg gata ! noul proprietar ar trebui sa spuna ceva ...
2 nush in film daca s-a plecat cum trebuie cu masian dar nici eu nu cred ca ar avea 230cp ... acum na fiecare e liber sa creada ce vrea
3 kitul - fiecare om si-o face pe gustul sau. eu nu mi-as fi facut-o asa dar nu pot spune ca e urata cu spume deloc, chiar nu m-ar fi deranjat sa o scumpar asa!
Old 26-08-07, 18:45   #93
BBSChallenger

Stock

BBSChallenger's Avatar

Thumbs up Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

Quote:
Originally Posted by Tboy View Post
dragut filmul de prezentare .... se aude frumos dar cum s-a mai zis scoase acele chestii plus alea de pe eleron

Parerea mea e ca ar arata mult mai bine vopsita in ebony-black... grila fata ar arata mult mai agresiv......

Last edited by BBSChallenger; 26-08-07 at 18:50.
BBSChallenger is offline  
Old 26-08-07, 19:17   #94
BBSChallenger

Stock

BBSChallenger's Avatar

Angry Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

Quote:
Originally Posted by 11tun View Post
ba fratilor nu ma'ti inteles?
corrado e o masina pe care eu o respect!
da e normal sa faca un audi ca al meu. dar eu am vb de sofer ma tata nu de masina.
respect pt toti care cititi.
Am citit toate post-urile,si m-am uitat si la varsta celor care postau.Imi poti explica de ce unul ca tine "11 TUN" de aceeasi varsta ca si mine da in "mintea copiilor"?
Oare nu ai altceva mai bun de facut decat sa raspunzi unui "bebel",care in afara faptului ca are (n-as prea zice) 23 de ani (zice el,da' nu-i dau mai mult de 1,mai are si gura mare ??? Oare nu stii ca "a te pune cu prostu' te aduce in postura de a-ti cere scuze in fata fuduliei"???

ATAT!
BBSChallenger is offline  
Old 26-08-07, 21:13   #95
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by BBSChallenger View Post
Am citit toate post-urile,si m-am uitat si la varsta celor care postau.Imi poti explica de ce unul ca tine "11 TUN" de aceeasi varsta ca si mine da in "mintea copiilor"?
Oare nu ai altceva mai bun de facut decat sa raspunzi unui "bebel",care in afara faptului ca are (n-as prea zice) 23 de ani (zice el,da' nu-i dau mai mult de 1,mai are si gura mare ??? Oare nu stii ca "a te pune cu prostu' te aduce in postura de a-ti cere scuze in fata fuduliei"???

ATAT!
pai daca stiam ca se ajunge aici ,nu mai postam! De acum incolo o sa fiu mai retinut afirmatii.
Pe mine nu ma deranjeaza parerile altora (chiar astept, pe postul meu)!! Poate am ceva de invatat citind pe acest forum. si eu cred ca toti avem cate ceva de invatat..
Eu personal cand aveam o varsta n'aveam curajul nici sa deskid gura in fata altora!! Asa era atunci..

numai bine..
11tun is offline  
Old 27-08-07, 07:05   #96
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

ba cocosatule, tu vrei a spui ca nu trebuia sa deschid gura in fata ta? Sau ce vrei sa insinuezi??? Ca tu avand o varsta indiferent ce prostii vb lumea tre sa taca???? Te inseli...si pe vremea cand "copii" ca mine taceau din gura, luai paine cu cartela si te uitai la TV 2 ore pe zi, asa ca mai gandeste`te.

Acum @ BBSChallenger, ce i`am zis lui e valabil si pt tine. Am 24 de ani si nu cred ca sunt copil in ceva ce am zis pana acuma. Daca tu ai o masina si stii cum ai grija de ea...si esti zi de zi cu masina respectiva, si eu miez...intru si zic ca masina aia e terminata PT ca STIU EU SIGUR si alte afirmatii d`astea....tu ce ai zice? Si sunt copil in ceea ce`am zis? Atunci tu esti un comunist la fel ca si prietenu tau 11tun. Sincer mie mi se rupe de ce zici tu si mai ales de ce zice 11tun asta miez si titi aur ce e el. Apropo 11tun, sunt o gramada de persoane in orasu asta care nu sunt copii ca mine care sunt soferi pe bune nu cum minti tu lumea aici si au zis ca esti terminat si foarte prost. Asa ca nu iti mai gasi tu loc unde sa te spargi in figuri si sa ai lumea ta care ti`ai dorio. OK??? M`ai vazut de 2 ori pe strada nu ma bagi in santz??

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline  
Old 28-08-07, 10:53   #97
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by fixu_mic View Post
Auzi mey atotstiutorule....comenteaza in alta parte daca vrei..prescurtez pt. ca aja vreau eu..si cand o sa ai tu cu ce sa te prezinti atunci sa vb..pana atunci..nu te pretezi la nici un comentariu...este opinia mea proprie si personala... si daca tot stii masina ESTI NUL pt ca ttul 4x4 are doua tobe..si daca te ai fii uitat la film bine ai fii vazut k are tractiune fata...si inca cva...dk are 231 inseamna k eu nu am tt am dacie si are 500+ din tobe filtru "dala" sport si cip T U N I N G da?
io am ce prezenta dar nu vreau sa prezint si sti de ce? ca ma feresc de comentarii aiurea ( de ex tu ). Wow...mare smecherie ca 4x4 are 2 tobe..daca omului nu i`o fi placut si a lasat una mai scurta sa nu se vada ?posibil sa ai si dacie de 500+. P.S: de ce ai prezentata decat Mazda la "Masina mea " ?:-s TT`u de ce nu prezinti ?hai salut
Old 30-08-07, 00:48   #98
fixu_mic

Stage 5

fixu_mic's Avatar

Pentru k ttu'l il am de o luna, iar mazda de 2 ani...intelegi...si daca vrei referinte poti sa intrebi...daca chiar vrei sa sti...oricum m am suparat pentru ca eu mi am spus o parere...si ai sarit in sus...si btw nu am "18" ani
fixu_mic is offline  
Old 30-08-07, 05:44   #99
mark_uss
Xtreme Club Emotion Member

Stage 5

mark_uss's Avatar

Member of:
[Xtreme Club Emotion]
[PORSCHE]
Talking Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

astea sunt threaduri care ma fac sa merg cu arma sprijinita pe oglinda in trafic sa vanezi smekeri cu arf de piloti si invidiosi ca tati lor nu si-a luat decat logan..p`..ash pe ele de presuri cu roti. R3SPECT BAIETI CARE STIU CE INSEAMNA CAI PUTERE....FIXU MIC ..NE CUNOASTEM.....KALU ..ADMIR EFORTU DEPUS IN MASINA... fraieri ca 11 tun sau cum mo.tii lui ii zice masa sa isi vada de suflat in injectoare. LUCRU MARE E SA AI MASINA DA MAI MARE E SA AI GRIJA DE EA. i`m the best FUCK THE REST...
Old 30-08-07, 17:25   #100
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

ca bine zici ) da maine iti auzi vb ca nu ai nici macar 24 de ani si ca trebuia sa taci in fata astora mai mari in varsta ) respect
Kaluvr6 is offline  
Old 02-09-07, 10:53   #101
BBSChallenger

Stock

BBSChallenger's Avatar

Thumbs up Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
ca bine zici ) da maine iti auzi vb ca nu ai nici macar 24 de ani si ca trebuia sa taci in fata astora mai mari in varsta ) respect

De ce vrei tu cu orice pret sa imi demonstrezi ca AM DREPTATE???

Ma rog,fiecare are dreptul la opinie,si nu ti-a zis nimeni ca "trebuie" sa taci! Din contra,TREBUIE sa vorbesti ca d-aia ti-a dat Dumnezeu gura...
Anyway,ideea era ca trebuie sa iti exprimi parerea,dar cu cat mai mult bun simt(daca se poate,dar se pare ca nu....),si nu cred ca ti-ar conveni sa te opreasca cineva pe strada si sa iti zica sa te stergi la nas...

Chestia de fond,e ca tu trebuie sa te "auto-educi"si sa lasi viata sa iti dea lectii,altfel nu vei invata niciodata de ce se aplica oriunde zicala "capul plecat sabia nu-l taie"...
AMIN.....
BBSChallenger is offline  
Old 03-09-07, 23:22   #102
bozo

Stage 2

chiar daca nu iti place masina... nu spuii e urata cu spume..ca altu a bagat bani ca sa o aduca in starea aia:P si important e sa ii placa lui nu tie pacat ca astfel de certuri personale strica frumusetea forumului
bozo is offline  
Old 05-09-07, 09:20   #103
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

asa e pacat. Da tu BBschallenger esti prea limitat ca M3u nou ca sa intelegi anumite chestii. Te contrazici in ce zici si tu imi dai mie lectii de viata. De la parerea aluia despre masina a ajuns sa ma ameninte ca ma baga in fata tirului si sa ma feresc de el pe strada. E pt tine asa, omu e un morcov, pt ca m`am intalnit de o gramada de ori cu el prin oras si l`am si intrebat daca ma mai baga in sant. Omu a zis pai ce am eu cu tine?? Deci in spatele monitorului e titi aur si pe strada e un morcov stricat intelegi? Probabil tu esti la fel daca ii iei apararea. Si pana o sa plec eu capu in fata aluia si a ta mai asteapta. V`am mai zis si iti mai zic o data. Sunteti 2 comunisti!!!
Kaluvr6 is offline  
Old 05-09-07, 17:21   #104
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

auzi mai masina asta din cate stiu eu de mult... de la primu proprietar... era 1.8T 180hp max... era verde si dupa ce a fost accidentata a fost facuta roz

nui asa ?! 4x4 nu e sigur... de unde
Old 07-09-07, 01:25   #105
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

a zis cineva ca e 4x4??
Kaluvr6 is offline