Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Masina mea Audi

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-08-07, 18:29   #61
stecherro

Stage 4

stecherro's Avatar

Default Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

vr6 vs a4??? poi ala cu a4 o innebunit?...vr6-le il mananca de nu se vede..fac pariu k e un tdi..eu ii zic sa stea p curu lui k 2900cmc benzina are 190 cai din cate stiu eu..deci un diesel de 1,9 nu se poate compara cu jucaria asta...indiferent de 131 de cai pe care ii are..scz k mam bagat si eu dar mi se parea o aiureala..numa bine..p.s.dak faceti liniute faceti normal si dupa aceea faceti cu avans pt audi.. ciao
Old 19-08-07, 18:38   #62
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

cum zici tu. n'are rost sa'mi mai bat capul cu tine
sa fii sanatos.
11tun is offline  
Old 19-08-07, 18:42   #63
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by stecherro View Post
vr6 vs a4??? poi ala cu a4 o innebunit?...vr6-le il mananca de nu se vede..fac pariu k e un tdi..eu ii zic sa stea p curu lui k 2900cmc benzina are 190 cai din cate stiu eu..deci un diesel de 1,9 nu se poate compara cu jucaria asta...indiferent de 131 de cai pe care ii are..scz k mam bagat si eu dar mi se parea o aiureala..numa bine..p.s.dak faceti liniute faceti normal si dupa aceea faceti cu avans pt audi.. ciao
eu nu am zis liniute!
iar cu copii astia daca tii iau dupa mine, pana la CT ii ingrop tata. stiu ce vb
numai bine
11tun is offline  
Old 19-08-07, 19:17   #64
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

pai facem altfel smechere. Facem pe 5000 euro banii jos pana la dragasani a mers?
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 19:22   #65
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by stecherro View Post
nu ma ca unii pot sa aibe si matiz ca tot se dau la masini smechere. Stii cum sunt cainii aia mici de se iau numai de pitbuli si rotwaileri?? Asa si astia...omu e bazat la drum lung ca n`are viitor si nu stie cum sa scape mai repede. da pe linie dreapta n`am ce din el. Sa`si puna amandoua motorele pe o masina si tot n`are ce`mi face da deh.....ei sunt mieji. pai ma ali.....daca e sa m fac cu tine pana la CT cum zisasi ....gandeste`te ca sunt 2 autostrazi pana acolo...am 260 in bord, 1300 kg maxim si 200 cp, iau suta in 6.9. Ia mai gandeste`te

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 19:25   #66
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
pai facem altfel smechere. Facem pe 5000 euro banii jos pana la dragasani a mers?
alege si tu un drum international macar!
vl- dragasani e numai gropi. Eu pe drumul asta nu pot sa merg mai tare de 80km/ora, nu imi permite suspensia!!. Sumt numai gropi si carute si animale pe strada.
daca facem o intrecere,hai sa facem undeva unde ne permit si masinile sa le dam macar 200km/ora.
eu tin la masina. nu vreau s'o rup in doua.
vl-sb,sau vl-ag ????
11tun is offline  
Old 19-08-07, 19:28   #67
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

lol....nu sunt tati gropi....am fost eu si nu sunt...si apropo...si eu tin la masina si am suspensii d`alea sport reglabile...asa k e naspa si pt mine...sau ti`e frica ca e linie dreapta si ma si intorc pana ajungi tu?? )
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 19:29   #68
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
nu ma ca unii pot sa aibe si matiz ca tot se dau la masini smechere. Stii cum sunt cainii aia mici de se iau numai de pitbuli si rotwaileri?? Asa si astia...omu e bazat la drum lung ca n`are viitor si nu stie cum sa scape mai repede. da pe linie dreapta n`am ce din el. Sa`si puna amandoua motorele pe o masina si tot n`are ce`mi face da deh.....ei sunt mieji. pai ma ali.....daca e sa m fac cu tine pana la CT cum zisasi ....gandeste`te ca sunt 2 autostrazi pana acolo...am 260 in bord, 1300 kg maxim si 200 cp, iau suta in 6.9. Ia mai gandeste`te
ba da mai lasa'ma cu teoriile tale. ba da ce ai calculat tu. doua autostrazi! pai tie ti se sparge motorul daca o tii in 200km/h toata autostrada.
11tun is offline  
Old 19-08-07, 19:36   #69
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

)))) mie mi se sparge motoru?? Pai tati tin sa te anunt ca am venit din turcia ...din kusadasi cu masina direct pana in romania..,,acuma intreaba tu si`n stanga si`n dreapta si vezi ce strazi sunt acolo si cate autostrazi am avut...si sub 180 nu am lasat`o...maxim 235. Deja o dai in ura si prosteala. Mie imi sare motoru 2900 aspirat prin capota da tie saracia aia de motor nu`ti sare?? ia intra pe baietii de au VR6 pe corrado si golfuri si spune`le ce mi`ai zis mie sa vezi ca te scuipa aia.
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 19:38   #70
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

si apropo ... sunt aproape 1500 km de`aolo pana acasa si am oprit sa ne pisam si la o tigara care 5 min. asa k las`o dracu ca mai vad si altii si te faci de cacao draq...macar spune`mi imi privat chestiile astea cu motoru vr6 de nu rezista o autostrada cu 200 la ora da iti rezista tie a4 )
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 19:41   #71
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

ma dau eu cu tine 11tun. ce traseu vrei. si nu ma dau pe 5000 dar imi platesti benzina dublu dus-intors :P mercedes e220 150cp,hidramata.
pHlow is offline  
Old 19-08-07, 19:48   #72
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

competitia asta apare spontan! atunci cand iti conduci masina si vine unul mai tare din spate si te face. atunci pe moment daca ai macar ceva calitati de sofer reactionezi si tu la randul tau! si uite asa incepi sa mai inveti cate ceva! intreba'l pe Tino de ex, Copilul asta s'a tinut dupa mine prin toata tara si a invatat cate ceva de la mine! cam la toate capcanele pe care i le'am facut a trecut cu bine.
la fel 32'u care a stat in dreapta mea de vreo trei ani! atunci cand a luat tt'ul de ce crezi ca a mers 5000km fara incidente? si fara permis! nu zic ca trebuie sa fii si ponderat. f bine, e ok ca'l mai bine asa, dar tu esti mult prea ponderat, exagerat de ponderat! esti atat de ponderat ca tu daca o sa ai un accident vreodata, o sa fie sigur din cauza prea multei ponderari la volan. Doamne fereste.
nu zic eu ca am invatat pe altii, dar astia doi stiu cat de cat cu ce se mananca soferia..

gata eu nu mai postez aici. m'am saturat sa ma cert.
mi'am spus parerea de masina si am ajuns sa fiu jignit.

numai bine.
11tun is offline  
Old 19-08-07, 19:54   #73
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by pHlow View Post
ma dau eu cu tine 11tun. ce traseu vrei. si nu ma dau pe 5000 dar imi platesti benzina dublu dus-intors :P mercedes e220 150cp,hidramata.
ai nr de la masina mea,o vezi bine si in topic.
poate ne vom intalni. mai mult ca sigur. eu circul noaptea in general cam prin toata tara. si pe la buc ajung destul de des. Atunci cand ma vei intalni fa un semn si e totul ok.
eu am lansat provocare la copilul asta sa'i scot impresiile din cap. n'am nimic cu tine tata!
numai bine.
11tun is offline  
Old 19-08-07, 20:02   #74
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

ma nene: u imi spui mie ca cristi ala a condus 5000 km fara permis si gata e sofer? D`aia a lovit masina in parcare?? Ca e sofer??? Si tino ala cate accidente a avut? Mie mi soui de tino cu care am fost si la sb si peste tot si d`abia se baga intr`o depasire?? Astia mi`i dai tu soferi??? Si stii tu ca eu nu sunt sofer?? Ai mers vreodata cu mine sa vezi cum conduc?? Nene...cand sunt cu nevastamea merg linistit pt ca ii este ei frica da mai intreaba in stanga si`n dreapta pe astia care au mers cu mine in masina si vb dup`aia. Nu te mai da tu titi aur.Daca tu zici ca ai invatat p`aia sa "fie soferi"..eu ce sa mai zic ca m`a invat Necula al batran de la pitesti smecheria cu volanu. Acuma intreaba si tu si vezi cine e omu ala si dup`aia de dai tu instructor. Da tu nu vezi ca o dai in copilarii?? Spui ca mi se sparge motoru la 200 la ora?? Nene....cauta tu te rog frumos pe youtube sau pe google daca nu stii si vezi ce se zice despre VR6 ala care nu rezista cum zici tu. Si dup`aia iti dau voie sa vb ... si ma judeci pe mine ca sunt nu stiu cum....nene daca te pun sa te dai cu mandruta ala ....iti alegi tu ce traseu vrea muschiu tau... da mila mi`e de tine...ala te omoara...te lasa in fata tirului...asa ca nu te mai da tu sofer intelegi?? Stai frumos in banca ta si cand o sa ai masina mai smechera ca a mea...atunci sa vii frumos la mine sa imi zici sa ne dam o liniuta...si atunci o sa zic ca esti mai smecher...ca asa la drum lung....decat sa ne obosim si sa consumam benzina degeaba....mai bine luam un trancan si jucam ruleta ruseasca stand pe 2 scaune intelegi ce vreau sa zic??Hai bafta si spor la scoala ta de pilotaj, poate ma inveti si pe mine cum sa tin mainile pe volan intr`o zi ca poate nu stiu...si adevaru e ca nu stiu cum e sa ma dau cu vreunu la drum lung ca nu m`am dat niciodata ) Bafta
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 20:13   #75
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
ma nene: u imi spui mie ca cristi ala a condus 5000 km fara permis si gata e sofer? D`aia a lovit masina in parcare?? Ca e sofer??? Si tino ala cate accidente a avut? Mie mi soui de tino cu care am fost si la sb si peste tot si d`abia se baga intr`o depasire?? Astia mi`i dai tu soferi??? Si stii tu ca eu nu sunt sofer?? Ai mers vreodata cu mine sa vezi cum conduc?? Nene...cand sunt cu nevastamea merg linistit pt ca ii este ei frica da mai intreaba in stanga si`n dreapta pe astia care au mers cu mine in masina si vb dup`aia. Nu te mai da tu titi aur.Daca tu zici ca ai invatat p`aia sa "fie soferi"..eu ce sa mai zic ca m`a invat Necula al batran de la pitesti smecheria cu volanu. Acuma intreaba si tu si vezi cine e omu ala si dup`aia de dai tu instructor. Da tu nu vezi ca o dai in copilarii?? Spui ca mi se sparge motoru la 200 la ora?? Nene....cauta tu te rog frumos pe youtube sau pe google daca nu stii si vezi ce se zice despre VR6 ala care nu rezista cum zici tu. Si dup`aia iti dau voie sa vb ... si ma judeci pe mine ca sunt nu stiu cum....nene daca te pun sa te dai cu mandruta ala ....iti alegi tu ce traseu vrea muschiu tau... da mila mi`e de tine...ala te omoara...te lasa in fata tirului...asa ca nu te mai da tu sofer intelegi?? Stai frumos in banca ta si cand o sa ai masina mai smechera ca a mea...atunci sa vii frumos la mine sa imi zici sa ne dam o liniuta...si atunci o sa zic ca esti mai smecher...ca asa la drum lung....decat sa ne obosim si sa consumam benzina degeaba....mai bine luam un trancan si jucam ruleta ruseasca stand pe 2 scaune intelegi ce vreau sa zic??Hai bafta si spor la scoala ta de pilotaj, poate ma inveti si pe mine cum sa tin mainile pe volan intr`o zi ca poate nu stiu...si adevaru e ca nu stiu cum e sa ma dau cu vreunu la drum lung ca nu m`am dat niciodata ) Bafta
pai Mandruta stie,n'am ce zice si are si masina.
ba si eu sunt mort dupa corrado,sunt lesinat kiar.
de cand avea margarit in Vl asa masina! da tu.. ce sa'ti mai spun..
pai taraba ta o vad mai mult in servis la Florin decat pe strada!!
eu masina mea o duc la Florin decat sa'i skimb uleiul.

lasa tata ca poate ne intalnim vreodata pe strada,daca ai si tu curaj sa mai iesi din oras. stiu eu cum sa te iau asa usurel. poate o sa vezi si tu cum e sa fi lasat in fata tirului!! cel mai sanatos pt tine ferestete de mine pe strada..

numai bine.
11tun is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -