19-08-07, 20:22
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon
phooaaaaa ))) taraba mea???? Taraba mea ii da muie la taraba ta din toate pozitiile... ma intelegi???? Masina a fost la florin cand am mutat motoru de pe una pe alta da probabil la tine dureaza 2 ore....si acuma e ca i`am schimbat fisele smechere. Asa ca stai tu linistit cu taraba ta. Si daca vreodata ne intalnim la drum lung si faci vreo smecherie jur pe mama ca te bag in sant....ma doare`n pwla de tine si mai am o caroserie de rezerva asa ca ai tu grija.
Ti`am vb frumos si fata in fata si peste tot....da daca tu o dai in smecherie cu mine si te crezi smardoi atunci sa te vad....da daca faci vreo smecherie roaga`te sa mor ca daca nu mori tu.....asa ca fa`o de frica! Bafta in continuare
|
|
|
19-08-07, 20:29
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Si Cand O Sa Bagi Si Tu Peste 15 Mii In Masina Ta Atunci Sa Faci ***** Mare Pana Atunci Vezi`ti De Taximetria Ta Si Du`te La Gara Ca Au Aia Reduceri La Prelungiri De Spoilere. Numai Vopseaua Si Tuningu Fac Cat Baraca Ta Asa Ca Taci Dreacu Din Gura Si Nu Mai Vb Prostii. Intreaba`l Pe Florin Despre Baraca Mea Si Vb Dup`aia Nu Sa Strici Tastatura Aia A Ta Degeaba. Cu Asta Te Las In Lumea Ta De Invidiosi Sa`ti Rozi Unghiile De Nvidie Si Ura Si Sa`ti Lasi Ina Mai Lunga Sa Poti Sa Ti`o Bagi In Gat )
|
|
|
19-08-07, 20:49
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
ma nush ce vi se pare asa iesit din comun .... nu tin cu nimeni DAR in primu rand si e logic: un motor de 2.9 benzina 192 cp face un motor 1.9 tdi de 131 cp. Din cate stiu eu A4 de 131 cp e limitat la 215km/h ( stiu multi care au si toti au zis ca e limitat ). Un filmulet de pe autostrada. Din pacate nu am apucat sa filmez viteza de 220km/h care a prins`o din cauza ca nu mai aveam spatiu. Savurati.
P.S: am intalnit si eu multi care au curaj sa se faca cu orice masina ( avand motorizari diesel ) si ei nici macar nu stiau sa se intoarca cu frana de mana.
|
|
|
19-08-07, 21:30
|
|
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
ba fratilor nu ma'ti inteles?
corrado e o masina pe care eu o respect!
da e normal sa faca un audi ca al meu. dar eu am vb de sofer ma tata nu de masina.
respect pt toti care cititi.
|
|
|
19-08-07, 21:32
|
|
Stage 5
|
asa. Si bine ma kalule esti tu mai tare si gata!
esti fericit acum?
gata acum chiar nu mai postez, po' sa zici tu orice.
hai pa.
|
|
|
19-08-07, 23:41
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 11tun
ba si eu sunt mort dupa corrado,sunt lesinat kiar.
de cand avea margarit in Vl asa masina!.
|
...si eu la fel ...Vorbesc de VL 79 DMX cu NOS ...si acum tot Corrado are din cate am inteles de la un preten de a lu Kallu
19-08-07, 23:57
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Super marpha TT'utu asta Place mult. Ce nu place au mentionat altii inaintea mea
|
|
|
20-08-07, 11:28
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
ma nush ce vi se pare asa iesit din comun .... nu tin cu nimeni DAR in primu rand si e logic: un motor de 2.9 benzina 192 cp face un motor 1.9 tdi de 131 cp. Din cate stiu eu A4 de 131 cp e limitat la 215km/h ( stiu multi care au si toti au zis ca e limitat ). Un filmulet de pe autostrada. Din pacate nu am apucat sa filmez viteza de 220km/h care a prins`o din cauza ca nu mai aveam spatiu. Savurati.
P.S: am intalnit si eu multi care au curaj sa se faca cu orice masina ( avand motorizari diesel ) si ei nici macar nu stiau sa se intoarca cu frana de mana.
|
VRS(de Golf MKIII) este de 2792cc si scoate 174hp /5800rp ,24torq/4200rp ,comp.ratio 10:1
12v, 0-100 7.8 si viteza MAXIMA 224!!!!!
|
|
|
21-08-07, 16:31
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
foarte misto unde s-a ajuns...daca acest om din valcea nu vrea sa creada ca masina asta nu e cea tare, ce aveti ma cu omu?daca omu e fixist?daca omu mai are putin si face sex cu masina ce problema aveti voi?eu zic sa il lasati in pace sa stea cu visele lui...
P.S:sa nu imi zici tu maestre ca nu stiu ce e aia masina si ce jigniri mai bagi tu acolo...ca nu stii cu cine vorbesti...
Si ca o curiozitate...corrado ce fel de eleron are tinere???ca tot m-ai blamat acu 2 pagini...chiar te rog sa dai search pe google sa vezi ce eleron are...
Si nu uita...nu ai condus tu cele mai tari masini,si nu cunosti tu proprietarii celor mai tari masini din romania...
Si apropo vezi ca mai e un audi tt 1.8t la multi cai putere prin bucuresti...si nu cred ca vezi prea multe scriindu-se cate se scriu despre aceasta masina bomba
|
|
|
22-08-07, 01:43
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
frate tu nu stii la ce m`am luat de 11tun ala. Il stiu personal si omu e foarte invidios. Nu suport sa vb el cand habar nu are. Daca tu nu`l stii si crezi ce zice el de ex ca a antrenat el "soferi" si eu cunosc acesti "soferi" si sunt varza...este treaba ta. Dupa cate stiu eu din cunostintele mele minime, corrado are eleron electric nu hidraulic. Eu cred ca daca ar fi hidraulic s`ar ridica pe baza de vreun lichid nu? In fine parerea mea. Tu nu stii the point here asa ca nu o sa mai zic nimik, este parerea ta si o respect. Da iti garante eu ca si tu ai fi facut la fel in locu meu. Accept sa se zica despre masina ca are vreun defect sau sa se dea cu parerea. Da nu halesc cand unu zice ca kitu ala rieger nu se mai poarta cand e 2006 si e facut pt TT, si bora aia de pe forum are acelasi kit, da probabil unii oameni fac tuning anual dupa catalog. Nu accept sa zica 11 tun asta ca TTu asta e varza in interior si motor cand habar nu are ce a fost schimbat la el da el vb in fata unei tari intregi ca el stie. In fine nu mai are rost ca daca ar fi sa ma cert pe forumu asta m`as certa la nesfarsit. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. Sanatate.
|
|
|
22-08-07, 01:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
frate tu nu stii la ce m`am luat de 11tun ala. Il stiu personal si omu e foarte invidios. Nu suport sa vb el cand habar nu are. Daca tu nu`l stii si crezi ce zice el de ex ca a antrenat el "soferi" si eu cunosc acesti "soferi" si sunt varza...este treaba ta. Dupa cate stiu eu din cunostintele mele minime, corrado are eleron electric nu hidraulic. Eu cred ca daca ar fi hidraulic s`ar ridica pe baza de vreun lichid nu? In fine parerea mea. Tu nu stii the point here asa ca nu o sa mai zic nimik, este parerea ta si o respect. Da iti garante eu ca si tu ai fi facut la fel in locu meu. Accept sa se zica despre masina ca are vreun defect sau sa se dea cu parerea. Da nu halesc cand unu zice ca kitu ala rieger nu se mai poarta cand e 2006 si e facut pt TT, si bora aia de pe forum are acelasi kit, da probabil unii oameni fac tuning anual dupa catalog. Nu accept sa zica 11 tun asta ca TTu asta e varza in interior si motor cand habar nu are ce a fost schimbat la el da el vb in fata unei tari intregi ca el stie. In fine nu mai are rost ca daca ar fi sa ma cert pe forumu asta m`as certa la nesfarsit. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. Sanatate.
|
scuze ca ma bag iar! posibil sa ai dreptate kalule. eu am mers cu TT'ul acum un an parca,sau mai bine de un an?
parerea mea e de atunci, poate tu ai skimbat tot ce zici la ea. Posibil sa ai dreptate, m'am gandit eu mai bine!
sa auzim de bine, pana la urma a fost masina noastra (de la noi din oras)..
|
|
|
22-08-07, 03:35
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
nu am schimbat eu la masina...a schimbat jacku. Stiu: masina a fost rasturnata inainte sa o ia jacku. Dar ce nu stii tu si ceilalti din oras e ca motoru si structura masinii nu a fost atinsa. Totu a fost schimbat original si s`au bagat vreo 8 sau 9000 in masina. Motoru nu a avut absolut nimik. Dup`aia au aparut vorbe cum ca ttu ala nu mai are nici 100 de cai. E bine l`am luat pe ala si l`am plmbat si si`a retras cuvintele. Sunt multi care gandesc " aaa masina aia a fost lovita nu mai e buna de nimik" da lovit inseamna si o aripa indoita nu? E...daca tu schimbi aripa aia masina aia are ceva?? Asa si cu TTu. Stalpii nu au avut nimik si nici motoru care sunt cele mai importante. De atunci s`a avut foarte mare grija de masina, mai ales in ultimu timp cand masina a stat majoritatea parcata ca era de vanzare si jacku avea alta masina. Nu a fost forjata aproape de loc decat de madalin coinacu pana sa i`o vanda lu jacku. Au fost schimbate o gramada la ea asa ca eu consider ca era intretinuta....cum de altfel e si "taraba mea" care tu o vezi numai la florin. E bine e la florin pt ca are probleme la un senzor de racire sau de temperatura, ma rog nu ma pricep. Si am stat atat cu ea ca nu am gasit mufa pt tester si ala de la nurvil era plecat in concediu. Nu ca are cine stie ce probleme. Si la taraba mea am schimbat tot ce era in neregula cand am adus`o. Motoru ala care zici tu ca se sparge la 200 la ora nu are gram de uzura. Am schimbat discurile, arcurile, toate fisele alea care costa 35 de euro una si sunt 7, placutele, evacuarea, bujiile,garnitura de chiulasa si toate supapele, o carca de cabluri si furtune care erau crapate sau nu mai rezistau mult, etc. Am dat 2000 si ceva de euro pe toate piesele cand au venit si in total m`a dus peste 10000 euro. E o taraba destul de intretinuta cred eu. Plm, asta e doar parerea mea si numai eu stiu cat am tras si cat am bagat in ea nu?? Tu n`aveai de unde sa stii asa ca ai numit`o taraba vr6. Bafta!!!
|
|
|
22-08-07, 18:58
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
nu am schimbat eu la masina...a schimbat jacku. Stiu: masina a fost rasturnata inainte sa o ia jacku. Dar ce nu stii tu si ceilalti din oras e ca motoru si structura masinii nu a fost atinsa. Totu a fost schimbat original si s`au bagat vreo 8 sau 9000 in masina. Motoru nu a avut absolut nimik. Dup`aia au aparut vorbe cum ca ttu ala nu mai are nici 100 de cai. E bine l`am luat pe ala si l`am plmbat si si`a retras cuvintele. Sunt multi care gandesc " aaa masina aia a fost lovita nu mai e buna de nimik" da lovit inseamna si o aripa indoita nu? E...daca tu schimbi aripa aia masina aia are ceva?? Asa si cu TTu. Stalpii nu au avut nimik si nici motoru care sunt cele mai importante. De atunci s`a avut foarte mare grija de masina, mai ales in ultimu timp cand masina a stat majoritatea parcata ca era de vanzare si jacku avea alta masina. Nu a fost forjata aproape de loc decat de madalin coinacu pana sa i`o vanda lu jacku. Au fost schimbate o gramada la ea asa ca eu consider ca era intretinuta....cum de altfel e si "taraba mea" care tu o vezi numai la florin. E bine e la florin pt ca are probleme la un senzor de racire sau de temperatura, ma rog nu ma pricep. Si am stat atat cu ea ca nu am gasit mufa pt tester si ala de la nurvil era plecat in concediu. Nu ca are cine stie ce probleme. Si la taraba mea am schimbat tot ce era in neregula cand am adus`o. Motoru ala care zici tu ca se sparge la 200 la ora nu are gram de uzura. Am schimbat discurile, arcurile, toate fisele alea care costa 35 de euro una si sunt 7, placutele, evacuarea, bujiile,garnitura de chiulasa si toate supapele, o carca de cabluri si furtune care erau crapate sau nu mai rezistau mult, etc. Am dat 2000 si ceva de euro pe toate piesele cand au venit si in total m`a dus peste 10000 euro. E o taraba destul de intretinuta cred eu. Plm, asta e doar parerea mea si numai eu stiu cat am tras si cat am bagat in ea nu?? Tu n`aveai de unde sa stii asa ca ai numit`o taraba vr6. Bafta!!!
|
De cit am inteles eu, exista o problema pesrsonala intre voi doi.Nu are rost sa mai continuati pentru asa scade nivelul calitati al forumului.Ar trebui moderatorul sa intervine! Posturile care contin convinte urite trebuie sterse si
useri BAN
|
|
24-08-07, 03:09
|
|
Stage 5
|
Sincer parerea mea este k tt'ul in cauza este URAT q spume.....Si app sa stie lumea..nu are km sa aiba 231cp si nu este 4x4... eu am tt si q cip si evacuare sa ajuns la 212cp nicidekm la 231...e cale lunga pana aqolo.... Akm fiecare om q gusturile sale...Masina este frumoasa aja km este ea...Parerea mea proprie si personala este k masina aia arata k un cazan pe roti!! nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asa o vad eu.. Numai bine!
|
|
|
24-08-07, 11:21
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
frate fac pariu cu tine ca n`ai mai mult de 18 ani dupa cum scri..cu "k" , "q", "j". Poate ne arati si noua super mega bengosu TT`u al tau de 212. Nu ai de unde sa sti tu sau poate daca citesti tot threadu despre tt asta o sa iti dai seama de unde are caii aia. Si asa e Kalule, oamenii isi schimba kitu la masini in fiecare an..poate chiar de 2 ori pe an. Nu mai vorbiti ma daca nu stiti. Uite aici un filmulet cu TT`u.Repet: poate ne arati si noua tt`u tau. Bafta si nu te supara pe mine da chiar ma scarbeste atitudinea unora.
https://youtube.com/watch?v=RfomkG9eAlc
|
|
|
|
|