Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Masina mea Audi

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-08-07, 15:07   #46
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]
Default Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
Ba ali zici tu si repeti ca masina TTu ala e varza la partea mecanica nu?? Ia du`te si intreaba`l pe Florin mecanicu si vezi ce zice. Ce dracu vorbiti ma aiurea??? Nu ti`ai risca viata in asa ceva da in bora aia a ta ti`ai risca`o?? Bai frate n`am vazut atata invidie. Masina aia are absolut totu schimbat la ea. De unde stii u ca e varza??? La ce vorbiti ma fara sa stiti?? Ma oftic ca n`am luat`o eu pt prietena mea ca sa rup gura la toti invidiosii.
Am si eu o mica curiozitate...daca tot zici ca acea masina avea absolut tot schimbat la ea...de ce are puterea atat de mica?daca schimbi absolut tot la o masina puterea poate sa se si dubleze...
Intercooleru i l-a schimbat,turbo-ul i l-a schimbat,axele cu came le-a schimbat,injectoarele le-a schimbat?
Asta inseamna sa schimbi ceva la masina...nu sa arzi un cip care...sa fim seriosi nu poate sa iti dubleze valoarea in cai putere a masinii...dar daca tu zici ca a schimbat tot...
si mie personal ma dezgusta cand vad scris pe spatele masinii "turbo" dar in fine...
orlando is offline  
Old 18-08-07, 16:25   #47
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

ba frate daca e sa ma iau dupa cum zici tu inseamna ca trebuia sa schimbe masina in sine. Crek 90% din oamenii care au citit si`au dat seama la ce m`am referit. Si inca o data...masina era foarte bine intretinuta, cu revizia la zi. Mai avea ambreajul nou, bucsile, planetarele, etc. Acuma intelegi? Si ala dinainte vb de foame pt ca eu am vrut sa cumpar masina pt mine da imi dadeam planurile peste cap. Oricum masina e vanduta si nu mai are rost ca se bucura altu de ea , da puteam totusi sa tac din gura daca nu ma mai interesa da vezi u am daru asta de la Dzeu sa nu halesc invidiosii si nu ma refer la u.

VW Corrado VR6 - new engine

"I started out with nothing and I still got most of it left"
www.midnightracersvl.blogspot.com
http://forum.midnightracers.ro
Kaluvr6 is offline  
Old 18-08-07, 19:29   #48
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

bai calule eu ti'am vb frumos si mi'am spus opinia despre aceasta masina!
nu sunt invidios pe tine,pt ca n'am cum sa fiu si nici nu vb de foame . tu in tot ce zici ai impresia ca toti sunt invidiosi pe tine.
eu aici pe forum nu pot sa fiu decat obiectiv. am impresia ca esti copil, nu esti trecut deloc prin viata.

tu pe topicul acesta te'ai tot laudat cu o masina care nici macar nu a fost a ta si ai tot laudat'o. f bine.. totul e ok. poti s'o lauzi toata viata ta n'am nici o treba, da nu mai vb alte prostii. eu oricum n'am zis tot ce aveam de zis..

numai bine si nu mai jignii pe altii care stiu ce vb.
11tun is offline  
Old 18-08-07, 20:51   #49
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Quote:
Originally Posted by Kaluvr6 View Post
ba frate daca e sa ma iau dupa cum zici tu inseamna ca trebuia sa schimbe masina in sine. Crek 90% din oamenii care au citit si`au dat seama la ce m`am referit. Si inca o data...masina era foarte bine intretinuta, cu revizia la zi. Mai avea ambreajul nou, bucsile, planetarele, etc. Acuma intelegi? Si ala dinainte vb de foame pt ca eu am vrut sa cumpar masina pt mine da imi dadeam planurile peste cap. Oricum masina e vanduta si nu mai are rost ca se bucura altu de ea , da puteam totusi sa tac din gura daca nu ma mai interesa da vezi u am daru asta de la Dzeu sa nu halesc invidiosii si nu ma refer la u.
eu decat atat spun...
ai facut o pasiune pentru masina asta...
ca idee...stiai ca audi tt modelul asta sta foarte bine la capitolul decolare?forta care apasa portbagajul este aproape nula din cate am inteles...adica nu e deloc reusita la capitolul asta,de aia si cei de la audi au pus pe modelul nou acel eleron hidraulic
orlando is offline  
Old 18-08-07, 21:55   #50
Xelo

Stage 5

Xelo's Avatar

E urata cu spume, dar poti sa te c... in gusturile omului ?
Xelo is offline  
Old 18-08-07, 22:53   #51
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

pai am laudat`o pt ca am avut ce lauda. De unde stii u ca nu am fost trecut prin viata? D`aia ma iau de tine si de toti cei ca tine ca vb fara sa stiti??? Dde unde plm stii ma u???? La ce vb ma aiurea?? La ce va bagati ma in seama??? Nu mai aveti prieteni cu care vorbi si simtiti nevoia de conversatie sau cum??? Oricum nu ma mai consum pt ca daca ar fi sa ma cert cu toti ca tine mi`ar cadea paru, e plina valcea de d`astia ca tine si mie deja mi`e scarba intelegi?? Daca taceai si stateai in banca ta nu zicea nimeni nimik, da din moment ce masina aia a fost 2 ani a noastra si stiu cat de bine a fost intretinuta si am si condus`o si la drumuri lungi si peste tot, cum sa nu ma iau de tine care vb aiurea asa de dragu de a face posturi si de invidie??? Vezi`ti tati de taximetria ta acolo si risca`ti viata in bora aia a ta cu o prelungire de spoiler pe care tu numesti tuning si cand o sa ai o masina tunata k lumea atunci sa vb. Ca daca e sa ma iau dupa tine A4u ala tre sa fie terminat nu?? Pt ca a fost pe taxi deci e varza. Stiu eu ca e varza, e frumos doar la exterior CAT DE CAT, e mai frumos loganu ala alb cu rosu. Asa ca las`o moale si bine`ti face jacku cand te ia la misto de cate ori da de tine, meriti.
Kaluvr6 is offline  
Old 18-08-07, 22:56   #52
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Da frate stiu....cand i`am dat 245 pe autostrada soarelui am decolat si am ajuns la mamaia imediat, vezi e si o parte buna la chestia asta nu? Hai bafta...
Kaluvr6 is offline  
Old 18-08-07, 22:57   #53
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Si eleronu ala Hidraulic de zici tu se ridica pe apa sau cum??? Asta primu a fost avion si nou TT e barca ) si la corrado meu se ridica eleronu ELECTRIC
Kaluvr6 is offline  
Old 18-08-07, 23:39   #54
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Kalule n`are rost sa te certi aiurea..lasa`i cu parerea lor. Numai tu, fostu propietar si noul propietar cunosc masina cel mai bine si noul propietar sunt 100000000000% sigur ca e f multumit de ea. Aia da masina...nu era manarita la km sau la altceva( ca altele ) Vezi de treaba ta acolo si nu te mai enerva pt toti..cum ai zis si tu : lumea e invidioasa
Old 19-08-07, 08:32   #55
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

provocare..
audi A4 care sti tu ca e varza vs carada ''VR6'', te tine?
alegi traseu ,alegi masina ,alegi data, alegi ce vrei tu..

numai bine.
11tun is offline  
Old 19-08-07, 08:39   #56
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Member of:
[AUDI]

si poate imi explici si mie cum de sunt eu un fomist si cum as putea eu sa fiu invidios pe tine??? eu nu pot sa'mi dau seama, jmekere care mergi cu TT'ul cu 245km/ora spre mamaia..

sanatate.
11tun is offline  
Old 19-08-07, 15:40   #57
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

tati eu la drum lung nu ma fac si ti`am mai zis asta. Nu e smecherie care prinde mai multe tiruri sau care mierleste primu intelegi? Asa ca daca vrei provocare hai tati liniuta....te tine???? Facem liniuta pe ce distanta vrei tu pana ramanem fara benzina OK??
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 15:41   #58
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

si n`am zis ca esti invidios pe mine....u asa esti in general si toata lumea stie....nu sa zici ca sunt eu nebun si vad aiurea
Kaluvr6 is offline  
Old 19-08-07, 16:12   #59
Georgekey

Stage 3

Georgekey's Avatar

Eu vreau sa spun altceva.TT-ul 180 FWD cu stock turbo kkk ko3s nu poate sa scoata mai mult de 210hp.Eu nu comentez masina nimanui dar 230hp cu stock turbo este exagerat

Georgekey is offline  
Old 19-08-07, 16:19   #60
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by 11tun View Post
provocare..
audi A4 care sti tu ca e varza vs carada ''VR6'', te tine?
alegi traseu ,alegi masina ,alegi data, alegi ce vrei tu..

numai bine.
si m`am tot uitat da nu inteleg ce inseamna "carada" ala?? Si daca zici "audi A4 care sti tu ca e varza vs carada ''VR6'' atunci la ce mai zici alegi masina?? Vezi ma ca habar n`ai sa porti o conversatie?? Ti`am mai zis atunci la florin sa te dai cu cine vrei tu la drum lung pt ca eu nu ma dau cu nimeni....poate sa aiba ala matiz intelegi??? Asa ca prietenu meu ali...daca te tine hai la liniuta....sau te mai astept sa`ti iei masina cum ai zis la Florin atunci?? ai zis ca la liniuta iti trebuie masina ca n`ai ce sa`mi facu cu a4u ala) Hai bafta si la mai multi clienti )
Kaluvr6 is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -