Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-01-08, 19:11   #1576
WOLFI3

Stage 4

WOLFI3's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

Scoop vorbele tale sa fie ascultate) Bine zici...nu productia in masa este scopul.....defapt multi au aceleasi sabloane pt. body kit...dar finisajul este diferit...daca as sti sami pun ideile in constructie, daca as sti sa lucrez si io cu fibra de sticla...sunt sigur ca mias face mie ceva bombastic...si poate si altuia dar numa asa cum vera el...cu propriile idei! Inca trei vorbe va zic: TUNING TUNING Si GAGICI(daca vreti sami faceti o surpriza de ziua mea...preferatele mele sum cele cu parul negru....mmmm)

...:::TUNING 4EVER by WOLFI3:::...
WOLFI3 is offline  
Old 10-01-08, 19:15   #1577
madm3xi

Stage 2

madm3xi's Avatar

Quote:
Originally Posted by topser View Post
Daca citeai mai bine vedeai ca masina este facuta la Baia Mare ,ceva mai aproape de tine decat de noi de la malul marii !
Oricum matritele exista, iti mai trebuie si acordul detinatorului dreptului de autor !
ok. eu am citit Constanta. In fine, nu ma intereseaza partea cu drepturi de autor. Nu vad nimic inregistrat la OSIM. ma interesa daca face cineva pe comanda si atat. Oricum merci de raspuns. Am gasit o varianta la Arad. Fac pe comanda cam tot ceea ce vrei. fata e 300 de lei iar spatele 200 cu materialele lor.
madm3xi is offline  
Old 10-01-08, 19:28   #1578
WOLFI3

Stage 4

WOLFI3's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Bine atuncea madmexi! Imi pare bine ca ai aflat ce te-a interesat...Mersi ca si tu ti-ai dat cu parerea pe forum...dar stilul tau este mult prea lejer...mai bine zis asemenea unui copil....cu vorbele " nu ma intereseaza " sau " nu prea vad de ce-ti dai cu parerea" aicea nuti vei gasi prieteni sau ajutore! Cum ai zis si tu mai gandestete inainte de a zice ceva!! Noah hai pa!
WOLFI3 is offline  
Old 10-01-08, 19:30   #1579
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by BH91BLU View Post
Bine atuncea madmexi! Imi pare bine ca ai aflat ce te-a interesat...Mersi ca si tu ti-ai dat cu parerea pe forum...dar stilul tau este mult prea lejer...mai bine zis asemenea unui copil....cu vorbele " nu ma intereseaza " sau " nu prea vad de ce-ti dai cu parerea" aicea nuti vei gasi prieteni sau ajutore! Cum ai zis si tu mai gandestete inainte de a zice ceva!! Noah hai pa!
Idem! Pe viitor incearca sa fii mai sociabil! Hai gata cu discutiile astea ca stricam topicu baiatului
Snapy_xxl is offline  
Old 10-01-08, 19:35   #1580
Scoop
Audi Driver

Stage 5

Scoop's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by madm3xi View Post
Ok. N-am vazut vreo realizare de/a ta. Asa ca nu prea vad de ce-ti dai cu parerea. Nimeni n-a spus ca trebuie sa imite un model prezentat aici. am vorbit doar de realizarea lui <asta inseamna ca modelul il am eu>. deci, mai intai gandeste si apoi vorbeste.
Baiete doar ce ti-ai facut aparitia pe aici pe forum ce ar fi tu sa-ti aranjezi tot contu in primul rand si dupaia sa tratezi lumea cu putin mai mult respect, in alta ordine de idei tu ai intrebat dc nu intra lumea in productie de masa, eu ti-am explicat de ce sau uiti ce intrebi
Scoop is offline  
Old 10-01-08, 20:21   #1581
madm3xi

Stage 2

madm3xi's Avatar

pretenia nu inseamna o atitudine de sclav-gensaru'mana consaule, si limbi in dos cum fac unii sa obtina ceva. Atitudine pur roamaneasca, ce sa mai zic. am intrebat punctual si respectos daca face cineva. O intrebare justificata tinand cont ca sunt multe persoane care si comercializeaza pe langa manufactura in scop personal. Deasemenea am apreciat sincer si munca depusa de cei care au deschis si intretinut acest topic, pe care l-am citit de la inceput. Din pacate au sarit "desteptii cu IQ sub 19" care au chipurile vechime aici, dar si muci la nas, sa/mi ia beregata. "ca face unu doar pentru el, ca altu vrea doar pentru el etc" . Nu incerc sa-mi fac prieteni lingusindu-ma pe langa unu' sau altul c bazata pe respect. Si da, nu isi au rost certurile pentru ca stricam munca omului. Asa ca bafta multa si astept cu interes sa vad cum se transforma ticozaurul.
madm3xi is offline  
Old 10-01-08, 21:00   #1582
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

@madm3xi: tu ai intrebat unde si-a facut quick body kitul si ti-a fost dat un raspuns. Cat despre drepturile de autor gandeste-te ....... cum te-ai simti sa investesti zeci de milioane in masina ta,sa fii one off si peste ceva timp te trezesti cu inca o masina identica cu a ta facuta cu "300ron fatza si 200 spatele" .... ? ti-ar place ? nu prea cred ..... exact despre asta ti-a fost sugerat sa ceri drpturile de autor. Daca ai ideile tale, PERFECT, nu ramane decat sa dai de baietii din BM si te descurci de acolo

ps: respectul nu ti-l castigi aici cu declaratii gen "au sarit desteptii cu IQ sub 19 care au chipurile vechime aici, dar si muci la nas" ......... crek toata lumea e de acord.

@Quick : -scuze de offtopic dar chiar m-am enervat
-hai cu GroundZero arata toata colectia,scoate tot de sub pat sa vad si eu ..... m-ai luat,nu m-ai luat ? asta pana nu scot eu de sub pat ce urmeaza la mine
Old 10-01-08, 21:28   #1583
madm3xi

Stage 2

madm3xi's Avatar

Cred ca tocmai asta=i ideea. Baietii din BM isi mai scot din investitii (evident o suma infima fata de cat au investit, nu neg asta). De aceea am si intrebat aici si nu m-am dus sa-mi fac undeva o copie dupa modelul lor. Chiar nu ma intereseaza o copie, vreau ca masina mea sa aiba personalitatea mea si sa-mi respecte ideile daca tot bag bani in ea. Altfel mi-as cumpara deja una facuta. Oricum, baietii din BM au inteles ce intrebam eu, mai ales ca odata ce ei construiesc barele, este logic ca nu se saboteaza singuri sa-mi faca si mie la fel. In plus eu deja am schita, nu si materialele. Doar produsul trebuie facut (deci dupa modelul meu). Cat despre descurcat "cand ajung in Baia Mare"... hai da-o incolo, ce facem acum? suntem copii? In fine, am inteles ideea fratilor / nimeni nu face si nimeni nu este interesat sa faca pentru altcineva. Asa ca nu-mi mai sariti in cap, hai sa vorbim de tico si nu de mine. Sa auzim de bine si baietilor din BM multa bafta! (asta nu pentru ca prietenul "TM32CIP" m/a amenintat voalat) ci pentru ca pasiunea si munca lor merita tot respectul.
madm3xi is offline  
Old 10-01-08, 21:34   #1584
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

ia-o cum vrei, eu ti-am dat un sfat ............ vrei respect ? incepi ca toti ceilalti, de jos ..... succes
TM32CIP is offline  
Old 11-01-08, 11:03   #1585
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Salut baieti, va rog nu va mai certati/contraziceti, pentru ca putem clarifica totul pe cale cat se poate de amiabila mie nu mi-e deloc greu sa explic ce si cum, nici nu ma costa nimic

1. madm3xi: bine ai venit, ma bucur ca-ti place cum a iesit Tico!
Nu e facut in Constanta, e facut in Baia Mare la baietii de la ProStreet, iar preturile au fost urmatoarele:
-capota 1000 RON, din fibra (cu armatura originala, metalica)
-bara fata 700 RON integral din fibra, bara spate acelasi pret
-aripi si evazari - ~300 RON fiecare, dar la mine a fost vorba si de o reducere semnificativa
-praguri - 400 RON parca nu mai stiu sigur, dar cred ca asta a fost suma.
-Total - 4000 RON, suma care desi pare mare, este mica avand in vedere volumul de munca si calitatea produselor, pe care nu stiu unde o mai gasesti in Romania (de aici si drumul meu pana la Baia Mare, 800 km dus + 800 km intors).
Ar mai fi de precizat ca baietii de la ProStreet nu au iesit prea mult in castig cu lucrarea asta, intrucat investitia in materiale a fost mare, dupa cum poti vedea in ultima poza atasata; intr-o astfel de "afacere", dupa cum am aflat, banii incep sa se adune atunci cand vinzi mai multe produse turnate in aceeasi matrita, ca daca ar veni fiecare sa-si comande un kit unic, preturile ar creste destul de mult. Cand spun asta, poti trage urmatoarele concluzii:
a) ProStreet nu a aruncat matritele, iar daca se ivesc alti doritori ai aceluiasi bodykit, se vor executa fara discutii indiferent de ce vreau eu, pentru ca nu am platit suma necesara "exclusivitatii"
b) Modelele existente pe masina mea nu sunt inregistrate nicaieri, ar fi culmea....mai ales ca ele sunt inspirate in mare parte din alte modele deja existente (bara fata este luata aproape integral de pe un Nissan Skyline modificat - bine, iti dai seama ca ea a fost facuta de la zero, dupa poze, nicidecum facuta cu "copy/paste"; bara spate este facuta dupa kitul VeilSide pentru Celica si nu numai, de asemenea facuta dupa o matrita deja existenta si modificata; pragurile sunt creatie ProStreet - din cate stiu, adaptate pentru Tico, iar capota si evazarile au fost lucrate direct pe masina)
c) Chiar daca se vor ivi doritori ale pieselor existente pe masina mea si chiar daca nu am nici un cuvant de spus, NU MA DERANJEAZA ideea, dorinta mea a fost ca pana la primul show sa nu apara inca o masina identica, iar aceasta dorinta s-a implinit; oricum, daca va mai aparea inca o masina la fel, lumea stie care a fost prima (am luat chiar si o cupa datorita exteriorului nici acum terminat - "Best Work Effort @ 4tuning Fever Navodari"); faptul ca un alt posesor de Tico isi insuseste ideile mele ("furate" de la altii ) si ale lui Roby, denota din partea lui o totala lipsa de idei si imaginatie; daca se va intampla asa ceva, eu cu siguranta voi apela din nou la ProStreet pentru un nou bodykit, de data asta 100% dupa imaginatia mea si probabil cu drept de exclusivitate .

Din ce ai intrebat, eu am inteles totusi ca tu nu esti interesat de aceleasi piese care se afla pe masina mea, astfel incat pot rasufla usurat, pe moment
Preturile de care ti-am spus mai sus nu prea variaza in functie de model (la ProStreet), iar in plus, nu cred ca ai sperante sa prinzi o programare la ei in urmatoarele 6-7 luni totusi, poti incerca sa iei legatura cu ei, iti pot da datele de contact prin PM.

Ar mai fi ceva de zis: la actualul proiect exterior eu nu am participat efectiv, in sensul ca nu am lucrat deloc la realizarea pieselor, ci doar am ales modelele, am dus masina, am platit sumele si am luat-o gata
Eu unul nu mai lucrez cu fibra de sticla, am avut niste tentative in trecut, au iesit cum au iesit, dar chiar daca ar fi iesit excelent (ceea ce nu s-a intamplat nici pe departe), timpul nu imi mai permite sa exersez acest hobby
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CIMG5588.JPG
Views:	155
Size:	1.50 MB
ID:	423412   Click image for larger version

Name:	CIMG5519.JPG
Views:	188
Size:	1.51 MB
ID:	423413   Click image for larger version

Name:	CIMG4765.JPG
Views:	182
Size:	191.1 KB
ID:	423414  

Name:	normal_1-4TuningFEVER-3144.jpg
Views:	157
Size:	166.5 KB
ID:	423415   Click image for larger version

Name:	Picture%20118.jpg
Views:	155
Size:	4.79 MB
ID:	423416  
Attached Images
File Type: jpg CIMG5772.JPG (1.50 MB, 39 views)

Last edited by quick_5hifter; 11-01-08 at 11:07.
quick_5hifter is offline  
Old 11-01-08, 11:19   #1586
madm3xi

Stage 2

madm3xi's Avatar

Merci mult de indrumari si ajutor. Asta si intrebasem eu si asteptam un raspuns de la cineva azivat cu esti tu, si care a pus pasiune (si bani) in constructie. Din pacate au sarit "colegii" sa-mi sparga capul, doar pentru ca sunt nou pe forum. Nu conteaza asta. Dorinta mea nu este sa fie identica cu a ta, atunci n-am facut nimic. Oricum, recunosc ca nu-mi permit sa cheltuiesc atat pe transformarea masinii. Ma interesa doar bara fata/spate si per ansamblu sa pastreze matrita ta, apoi vin detaliile mele, pentru ca detaliile fac diferenta si acolo se schimba totul. Ticozaurul tau este exceptional de frumos. Sa stii ca ai facut treaba buna la fel si baietii, si sigur din respect pentru efortul depus si pentru imaginatie (nopti nedormite etc..) nu/si va face cineva masina la fel. Multa bafta si la viitoarele proiecte, lispa de imaginatie vad ca nu duci (poate de bani), dar pasiunea merita orice sacrificiu. Merci!
madm3xi is offline  
Old 11-01-08, 11:21   #1587
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

2. TM32CIP: am scos sculele de sub pat sa le fac niste poze inca nu cred ca te-am ajuns la capitolul "galagie", insa nici nu intentionez sa merg mult mai departe....m-am hotarat sa incerc sa-mi fac un sistem de SQ (nu pentru concurs, ci pentru mine, pentru o auditie placuta )
Deocamdata din sistem lipsesc filtrele (am filtre pentru midbass - DLS, dar as vrea sa-mi iau totusi niste filtre multi, sau poate voi amplifica separat un set de tweetere pe celelalte 2 canale ale amplificatorului, sa vedem).
Difuzoarele Pioneer le voi monta pe canalele head-unit-ului, care momentan lipseste (iar DVD-ul de care v-am spus mai demult iese din planuri, am renuntat la el in favoarea a 2 cauciucuri 215/35/R16 - Continental, care vor sosi in curand).

De ceva timp pun RON peste RON ca sa incropesc o suma suficienta pentru un set de jante (evident pe 16 inci), insa nu numai ca nu pot sa ma decid asupra modelului, dar nici nu prea gasesc pe stoc ceea ce-mi trebuie mie (4x114,3), asa ca s-ar putea sa iau un set 4x100 si sa rezolv problema cu flanse de adaptare
Am gasit un model de la MAK care m-ar interesa foarte tare, in ciuda pretului de peste 500 RON / janta...ramane sa ma interesez unde-l gasesc, iar apoi o sa va arat si voua despre ce e vorba.
Iata cateva poze cu sistemul audio:
Attached Thumbnails

Name:	IMG_0907.JPG
Views:	109
Size:	933.9 KB
ID:	423439   Click image for larger version

Name:	IMG_0909.JPG
Views:	95
Size:	869.2 KB
ID:	423440   Click image for larger version

Name:	IMG_0910.JPG
Views:	99
Size:	846.7 KB
ID:	423441  

Name:	IMG_0911.JPG
Views:	116
Size:	761.4 KB
ID:	423442   Click image for larger version

Name:	IMG_0912.JPG
Views:	107
Size:	916.3 KB
ID:	423443   Click image for larger version

Name:	IMG_0913.JPG
Views:	98
Size:	859.9 KB
ID:	423444  

Name:	IMG_0915.JPG
Views:	140
Size:	963.4 KB
ID:	423445  
quick_5hifter is offline  
Old 11-01-08, 11:29   #1588
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by madm3xi View Post
Merci mult de indrumari si ajutor. Asta si intrebasem eu si asteptam un raspuns de la cineva azivat cu esti tu, si care a pus pasiune (si bani) in constructie. Din pacate au sarit "colegii" sa-mi sparga capul, doar pentru ca sunt nou pe forum. Nu conteaza asta. Dorinta mea nu este sa fie identica cu a ta, atunci n-am facut nimic. Oricum, recunosc ca nu-mi permit sa cheltuiesc atat pe transformarea masinii. Ma interesa doar bara fata/spate si per ansamblu sa pastreze matrita ta, apoi vin detaliile mele, pentru ca detaliile fac diferenta si acolo se schimba totul. Ticozaurul tau este exceptional de frumos. Sa stii ca ai facut treaba buna la fel si baietii, si sigur din respect pentru efortul depus si pentru imaginatie (nopti nedormite etc..) nu/si va face cineva masina la fel. Multa bafta si la viitoarele proiecte, lispa de imaginatie vad ca nu duci (poate de bani), dar pasiunea merita orice sacrificiu. Merci!
Nu ai pentru ce sa-mi multumesti! Toti am fost noi pe forum la un moment dat, iar uneori cei cu vechime mai uita asta...in fine, te asigur ca toti sunt baieti de treaba si ca, din solidaritate fata de mine (cred), nu au inteles exact intrebarile tale si au incercat sa-mi ia apararea acum nu mai e cazul, ne intelegem foarte bine, iar pe acest topic chiar nu-si au rostul contradictiile, parerea mea.
Multumesc pentru aprecieri!!

3.O sa va arat totusi despre ce jante e vorba, eu zic ca e un model cu totul deosebit (si am senzatia ca nu se fabrica decat cu 5 prezoane, dar asta e...):
(daca stie cineva janta asta -pe 16 inci - pe stoc undeva, oriunde, il rog sa ma contacteze)
Attached Thumbnails

Name:	735.jpg
Views:	86
Size:	69.9 KB
ID:	423450  
quick_5hifter is offline  
Old 11-01-08, 11:30   #1589
aikman

Stage 5

aikman's Avatar

Member of: