23-12-07, 02:40
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Quote:
Originally Posted by Most_Wanted
evenimetu de la SELGROS..  .......cum de nu ti-a facut sii tie poza la masina ?
|
Lasa ca nu stau in loc de poza  a aparut in 4tuning (desi masina nu e gata) si oricum, nu asta e scopul meu, sa apara cat mai repede in reviste. Probabil o sa apara cand va fi gata, probabil cu ocazia urmatorului eveniment...
Mi-au facut poza, dar...am aparut doar din greseala  , a fost ceva de genul "hai sa-ti facem SI TIE o poza" (dar poza aia oricum nu a aparut in revista). Nu prea aveam eu ce cauta la evenimentul ala, despre care ei spun "cele mai reprezentative masini din provincie", pentru ca acolo au fost numai masini tari...eu venisem initial sa-mi sustin clubul, parcasem undeva in spate si a fost ideea altcuiva sa expun si eu masina...in fine, nu mai conteaza  poza de mai sus am observat-o intamplator
PS: ei (cei de la COX) au deja un idol cu Tico, e vorba de cel din Oradea
|
|
|
23-12-07, 20:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
Ha ha, am aparut in COX!  (din intamplare, bineinteles....si undeva intr-un coltisor de pagina  ):
|
SUPER, las ca nu e nimica.. intr-un colt...dar o sa apari..pe 2,3 pagini...in 4tuning..  ,
atunci ne auzim pentru alea pe la mijlocul lui ianuarie..  , pana atunci.. iti doresc multa sanatate , .putere de munca.. In anul 2008 ne asteapta....multa munca  ,
bafta cu tico,
|
|
25-12-07, 10:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
e intr-un coltz acolo , dar cand m-am uitat aseara mi-a sarit direct in ochi masina lui
|
|
|
26-12-07, 15:18
|
|
 Stage 5
|
quick.. de unde ai luat revista?
|
|
|
03-01-08, 03:17
|
|
 Stage 5
|
Revista am luat-o din Selgros parca, dar oricum se gaseste peste tot...spre deosebire de 4tuning, care s-a putut gasi intr-un singur loc (ultimul numar ma refer).
@bodyspeed: eu mi-am propus sa ajung la Bucuresti pe 1 aprilie cu masina partial terminata, adica exteriorul (vopsea+jante) si muzica montata...si cred ca am sanse, pentru ca pe partea audio mai am nevoie doar de un set de componente, de instalatie (cabluri) si de antifonare (portiere + NOUA podea  + plafon). Pe partea de exterior, 2 cauciucuri urmeaza sa le primesc in curand, celelalte 2 le comand in scurt timp, iar jantele...am timp sa ma hotarasc, pana le voi putea achita. Vopseaua nu mai e o problema atat de mare...multa bafta, sper sa ne intalnim pe-acolo!
Acum 3 zile am echipat partial masina si mi-au mai venit vreo 2-3 idei, numai ca din pricina vremii nu am cum sa le pun in practica...si mai am si alte impedimente, in fine, e timp (inca). V-am promis ca va tin la curent.
PS: LA MULTI ANI!!!
|
|
|
03-01-08, 17:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
@bodyspeed: eu mi-am propus sa ajung la Bucuresti pe 1 aprilie cu masina partial terminata, adica exteriorul (vopsea+jante) si muzica montata...si cred ca am sanse, pentru ca pe partea audio mai am nevoie doar de un set de componente, de instalatie (cabluri) si de antifonare (portiere + NOUA podea  + plafon). Pe partea de exterior, 2 cauciucuri urmeaza sa le primesc in curand, celelalte 2 le comand in scurt timp, iar jantele...am timp sa ma hotarasc, pana le voi putea achita. Vopseaua nu mai e o problema atat de mare...multa bafta, sper sa ne intalnim pe-acolo!
Acum 3 zile am echipat partial masina si mi-au mai venit vreo 2-3 idei, numai ca din pricina vremii nu am cum sa le pun in practica...si mai am si alte impedimente, in fine, e timp (inca). V-am promis ca va tin la curent.
PS: LA MULTI ANI!!!
|
Atunci ne vedem pe 1 aprilie ... daca o termin si eu vin ca participant..de nu.. ca vizitator ....de bine de rau... la muzica e cam completa la tine ...eu nici nu m-am apucat
Vopseaua te-ai hotarat..  ..ce culoare.., eu astept..sa se termine zapada asta si o bag in dezechipare.. si apoi vopsit....sper sa termin si spoilarul fata pana atunci.,
bafta multa si ne auzim.. pe mess.. sa imi zici de alea..cand vin..
Last edited by bodyspeed; 03-01-08 at 18:02.
|
|
|
06-01-08, 23:48
|
|
 Stage 5
|
Azi am achizitionat un set de difuzoare Ground Zero GZUC 16SQ (doar wooferele, fara filtre si tweetere) - sunt modelul din imaginea atasata si sunt in stare excelenta, au 16.5 cm diametru si 125w RMS.
Sistemul audio este aproape complet, in mare parte Ground Zero:
-amplificator cu 5 canale GZ
-condensator 1.5f GZ
-componente GZ
-subwoofer Pyle
-difuzoare spate Pioneer
-borne Raptor
-baterie Stinger.
Mai am nevoie de un set de filtre si unul de tweetere (sau doar de un set de tweetere pe care sa le amplific separat, pentru ca la woofere am niste filtre LOW). Voi avea si cablurile in scurt timp, asa ca voi putea instala tot (antifonarea mai poate astepta putin).
In paralel, la cealalta masina voi merge pe Hifonics, o sa revin cu mai multe poze.
|
|
|
08-01-08, 18:40
|
|
 Stage 4
Member of: [DAEWOO]
|
Vad ca marca GZ are succes pe piata....suna bine si nici pretu nu e la ceruri!
Masinutza ta este super faina...nici nu ma gandeam ca dintr-un TICO se poate scoate asa un succes. Alta chestie importanta este ca te bagi in fabricarea masinii, in tuning, nu dai bani din buzunar si lasi altii sa iti faca masina....cand zici ca : Eu am facut-o cu mana mea...sau macar am contribuit...atuncea da!!!Altii dau bani grei sa i se faca masina si nici macar nu stie sa explice cum se procedeaza! Oricum SUPER masina...BAFTA...si salutare in numele baietilor din Oradea!

...:::TUNING 4EVER by WOLFI3:::...
|
|
|
08-01-08, 18:46
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
|
|
|
09-01-08, 23:45
|
|
 Stage 5
|
@Snappy: problema nu e ca sunt eu antimanele, problema e ca sunt prea multi manelisti  parca nu mai am loc de manele, unde intorc capu', canta cioara  deja mi-e greata cand aud, recunosc o manea dupa primele 2 note  dar asta e, fiecare cu gusturile lui...probabil multor persoane nu le place muzica pe care o ascult eu.
Ar mai fi de zis ca majoritatea prietenilor mei sunt manelisti si ma straduiesc sa-i aduc pe drumul cel bun, dar slabe sanse...
Ma lupt cu ~20 milioane de romani  sunt ca un bat de chibrit in ploaie
@BLU: Multumesc pentru aprecieri! Salutari baietilor din Oradea!
Succes si tie cu Matizul!
Cat despre GZ, eu de la CIP (TM) am luat "virusul"  ) inca nu stiu sa-ti spun nimic despre marca, nici macar despre produsele pe care le am eu...dar faptul ca amplificatorul meu a participat la competitii de SQ (Sound Quality) si a mai luat si cupe (nu eu, ci fostul proprietar), iar difuzoarele sunt pentru SQ...eu zic ca voi fi multumit de instalatia audio, pentru "uz personal" si-atat  o sa revin cu impresii dupa montaj, iar in jur de 1 aprilie le veti auzi si voi la Bucuresti, la 4tuning Days  probabil
A, de fapt ar fi de zis cate ceva: finisajele produselor sunt foarte bune, iar lumea zice numai de bine despre ele
|
|
|
10-01-08, 17:59
|
|
Stage 2
|
quick_5hifter, buna treaba faceti cu fibra aceea. proiectul este frumos, iar masina arata foarte bine. M-ar interesa si pe mine cat m-ar costa barele "custom made", tinand cont ca e mai usor sa mi le cumpar decat sa bat sute de kilometri pentru a/mi cumpara materialele. In partea asta a tarii nu gasesti nimic (Hunedoara). Am fost pe la policolor si se uitau aia la mine ca la masini straine cand le-am spus de materialele de care am nevoie. Mai mult, o vanzatoare se uita foarte ciudat cand auzit de "fibra de sticla" se gandea ca am luat-o la misto. In fine, sunt sanse foarte mici sa gasesc ceea ce am nevoie pentru a ma apuca de constructia barelor /fata/spate. Asa ca intreb, cat m/ar costa sa mi le faceti voi cei care stai pe langa mare si gasiti tot ce este nevoie.
|
|
|
10-01-08, 18:03
|
|
Stage 2
|
Am vazut in posturile anterioare ca nu faceti decat pentru voi. Toptusi am zis ca daca intreb, nu dau nimanui in cap. Poate v-ati razgandit si intrati in productie de masa, mai recuperati din chletuieli, mai ales ca am vazut ca mai sunt doritori.
|
|
|
10-01-08, 18:09
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Cand iti faci o astfel de masina o faci sa fie unica, nu sa aibe inca 10 masini din tara acelasi body kit  nu vei vedea niciodata pe cineva sa puna asha ceva in productie, tunningul nu este o chestie in masa este chiar invers ceva individual ti-l faci dupa personalitatea ta sa te reprezinte nu dupa kituri de pe raft.
|
|
|
10-01-08, 18:11
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by madm3xi
Am vazut in posturile anterioare ca nu faceti decat pentru voi. Toptusi am zis ca daca intreb, nu dau nimanui in cap. Poate v-ati razgandit si intrati in productie de masa, mai recuperati din chletuieli, mai ales ca am vazut ca mai sunt doritori.
|
Daca citeai mai bine vedeai ca masina este facuta la Baia Mare ,ceva mai aproape de tine decat de noi de la malul marii !
Oricum matritele exista, iti mai trebuie si acordul detinatorului dreptului de autor !
BMW E30 Coupe 1989 320i - CT 88 SRH
BMW E30 Sedan 1991 320i - CT 50 AID
Peugeot 306 1994 1.8i - CC 6992 CB
|
|
|
10-01-08, 19:10
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Scoop
Cand iti faci o astfel de masina o faci sa fie unica, nu sa aibe inca 10 masini din tara acelasi body kit  nu vei vedea niciodata pe cineva sa puna asha ceva in productie, tunningul nu este o chestie in masa este chiar invers ceva individual ti-l faci dupa personalitatea ta sa te reprezinte nu dupa kituri de pe raft.
|
Ok. N-am vazut vreo realizare de/a ta. Asa ca nu prea vad de ce-ti dai cu parerea. Nimeni n-a spus ca trebuie sa imite un model prezentat aici. am vorbit doar de realizarea lui <asta inseamna ca modelul il am eu>. deci, mai intai gandeste si apoi vorbeste. 
|
|
|
|
|