21-07-10, 02:01
|
|
|
Daewoo Driver
Stage 2
Member of: [DAEWOO]
|
Re: Tico GR 26 ALE
uitandu-ma la poze am inteles ce vrei sa faci.Vrei o imagine animata .gif
te ajut dar maine, ca in seara asta :-" cam greu
|
|
|
21-07-10, 10:02
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Arată foarte cochetă maşinuţa dar nu îmi place buziţa aia de la bară pentru că este în altă culoare.
Trage-i un negru!
|
Multam.
Mie-mi place asa cum este, d-aia am si vopsit-o astfel :D
Insa, ca si pana acum, parerea majoritara conteaza, deci: restul ce zice, sa o las asa sau sa ii trantesc un negru? :D
Quote:
Originally Posted by SKR*
Super pozele, BRAVO 8)
|
Doar pozele? :(
:)), Da, sunt facute absolut toate cu N95, dar poate te refereai la buburuza :D
Hai ca o ne vedem fiecare, cu masinile noastre, in meeting...
Multumesc!
Quote:
Originally Posted by rebel_one
De ce nu ti-ai vopsit singur oglinzile? te costa in jur de 20-25 de lei spray-ul plastic primer si 20 spray-ul negru si ieseai mai bine si stateai linistit.
|
...de prost. Nu am stiut, din greseli invat... Pe viitor ma bate gandul sa fac oglinzile cu folie-carbon... Mai mult de 50 nu cred ca ma duce... Si cred ca look-ul se va simti...
Quote:
Originally Posted by rebel_one
uitandu-ma la poze am inteles ce vrei sa faci.Vrei o imagine animata .gif
te ajut dar maine, ca in seara asta :-" cam greu
|
Da, un .gif vreau, ca am incercat cateva programe si nu mi-au placut. As vrea sa fac un mic .gif (doua de fapt, atat la 640 cat si la 320) ca sa pun si eu la semnatura, cum ai tu :)
PS. S-a si vorbit pe club tico si eu am spus ca am un consum de 8-9 in oras... Newsflash, am facut in aceste cateva zile consumul. Cu 2.5l am mers 40 km in oras (In giurgiu), ceea ce deduc un consum de 6.5 litrii. Condus normal (2-20km, 3-40km,4-60km,5-80km ; adica la 20km/h schimb in a treapta a doua, samd), jante grele, carburator ok. Asta pe timp de vara.. E prea ok consumul :D Ma declar impacat.
Last edited by aXXo; 21-07-10 at 10:07.
|
|
|
21-07-10, 11:13
|
|
 Stage 5
|
Hai noroc maestre !
1. evita folia, eu acum imi vopsesc masina, si unde am avut folie ( plafon, stalpi, etc ) pana la tabla am rascait mucii aia ce raman dupa ce dai folia jos, si crede-ma am incercat 7000 solutii
2. nu fa oglinzile cu folie carbon, din cauza formei nu se va lipi corect, si va arata nasol. Eu mi-am vopsit oglinzile negru mat acum vreo 2 ani, le-am spalat cu apa si dat cu spray direct, si culmea si in zi de azi sunt ok, nu s-a cojit nimic, doar zgarieturile de rigoare
Bafta in continuare cu masinutza, vad ca te tii de treaba 
Sper ca nu te-au deranjat "sfaturile" mele
|
|
|
21-07-10, 12:01
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TM32CIP
Hai noroc maestre !
1. evita folia, eu acum imi vopsesc masina, si unde am avut folie ( plafon, stalpi, etc ) pana la tabla am rascait mucii aia ce raman dupa ce dai folia jos, si crede-ma am incercat 7000 solutii
|
Salutare Mihai!
In primul rand vreau sa iti multumesc ca ai scris pe acest thread, iar in al doilea, cand am pus "simularea" de stalp pe masina, am pus doar pe unul, ulterior l-am dat jos si a ramas destula mazga d-aia... Cred ca renunt la stalpi si o sa ramana asa cum e. Pentru mine e superba astfel.
Quote:
2. nu fa oglinzile cu folie carbon, din cauza formei nu se va lipi corect, si va arata nasol. Eu mi-am vopsit oglinzile negru mat acum vreo 2 ani, le-am spalat cu apa si dat cu spray direct, si culmea si in zi de azi sunt ok, nu s-a cojit nimic, doar zgarieturile de rigoare
|
Dupa ce se vor exfolia astea pana la nesimtire, iau sfatul tau: vopsire negru mat si asa vor zace :D, pana la batranete.
Quote:
Bafta in continuare cu masinutza, vad ca te tii de treaba 8) Sper ca nu te-au deranjat "sfaturile" mele :-)
|
Chiar voiam si de la tine o parere, avand in vedere ca pana astazi nu ai postat nimic, si intotdeauna ma voi lega de sfaturile celor mai cu experienta...
Multumesc frumos... Si sunt binevenite oricand !!!
|
|
|
21-07-10, 12:12
|
|
 Stage 5
|
Daca asa pui problema, here we go :
- dai o tranteala neaparat, poti linistit sa tai arcurile si sa le indrepti incalzite cu lampa ( autogen ) ca nu afecteaza cu nimic stabilitatea masinii
- fa toata bara fata neagra, inclusiv semnalizarile
- macina bine posibilitatile, de asa natura sa combini visiniul cu negru si neaparat ALB !!! eu demult mi-am dorit un tico visiniu, sa pot face ceva cu aceste 3 culori
"secret" : fa-ti steagul koreean pe plafon si cu ocazia asta imbini ideal alb si visiniu
|
|
|
25-07-10, 22:36
|
|
 Stage 5
|
Asa am sa fac Guashe... Multam !:D
Și câteva poze de la mare :D
(o cutie de chibrit visiniu, un ou verde, o corabie bleu-marin si-un accent)
PS: Oare a cui este a buburuza albastra?
|
|
|
25-07-10, 22:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
frumoase buburuze  ...sa fie al lui 99-SAA ?
|
|
|
26-07-10, 08:39
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by NXdev
frumoase buburuze  ...sa fie al lui 99-SAA ? 
|
Nu-i a lu Liviu, sigur nu...  a lui are folie si eleron, si merge mai aproape de sol...  Dar sunt curios al cui e, am vazut mai demult niste poze cu el, dar nu mai tin minte daca era pe Club sau pe topic... Rugam proprietaru sa se prezinte aici
|
|
|
26-07-10, 10:51
|
|
 Stage 5
|
Un pont: întâlnirea a avut loc în Constanţa. :D
(Singurele tico din România cu astfel de jante...)
|
|
|
26-07-10, 11:39
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Nu-i a lu Liviu, sigur nu...  a lui are folie si eleron, si merge mai aproape de sol...  Dar sunt curios al cui e, am vazut mai demult niste poze cu el, dar nu mai tin minte daca era pe Club sau pe topic... Rugam proprietaru sa se prezinte aici 
|
Eu sunt inculpatul, pe club sunt pozele cu masina mea, puse acum aproape 2 ani  .
Noroc cu Alex, ca i-am vazut buburuza, m-a ambitionat sa o fac si pe a mea mai de doamne ajuta, am cam neglijat-o in ultima vreme (bani cheltuiti in alte directii, binenteles cu rost  - constantean, marea la 3 minute de mine, beri, gratare, plaja, etc...), dar luna viitoare neaparat ii trag o folie pe geamuri, si alte acareturi, sa fiu si eu in rand cu lumea.
Gata cu prezentarea mea, poluez topicul omului
|
|
|
26-07-10, 12:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TheNillah
Eu sunt inculpatul, pe club sunt pozele cu masina mea, puse acum aproape 2 ani  .
Noroc cu Alex, ca i-am vazut buburuza, m-a ambitionat sa o fac si pe a mea mai de doamne ajuta, am cam neglijat-o in ultima vreme (bani cheltuiti in alte directii, binenteles cu rost  - constantean, marea la 3 minute de mine, beri, gratare, plaja, etc...), dar luna viitoare neaparat ii trag o folie pe geamuri, si alte acareturi, sa fiu si eu in rand cu lumea.
Gata cu prezentarea mea, poluez topicul omului 
|
Hai, apuca-te si poate nu te prezinti si tu la meeting... c-ar fi tare pacat...
Alte poze:
https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...ml#post3542333
|
|
|
15-08-10, 18:53
|
|
 Stage 5
|
Ca să nu mai poluez clubul Tico, postez aici o serie de poze din excursia mea, care de fapt ar fi trebuit să fie meeting-ul... :(
(Momentan pun pozele de pe telefonul meu, mai târziu pun și din aparate)
Pentru experiența unuia care nu a mai fost pe Transfăgărășan, consider această excursie SUPERBĂ, și din care rezultă pentru următoarea:
- Haine groase nene, pentru seara, noaptea și dimineața (nu două flețe de tricouri ce ne-am luat noi de-am degerat :)) )
- Grila de grătar
- Mai multe pături (am folosit doar două și chiar și cu atâtea ne-am rupt mijlocurile noaptea, în cort :)) )
- Mulți nervi de oțel pentru aglomerațiile de weekend
- Aaaa și plăcuțe de frână noi :D
|
|
|
15-08-10, 19:09
|
|
 Stage 5
|
De cand zic ca trag si eu o excursie deasta... Dar ce aglomeratie putea sa fie acolo... Poza cu lacul unde e facuta?
Felicitari pt excursie si ... la mai mare!
|
|
|
15-08-10, 19:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by banzay
De cand zic ca trag si eu o excursie deasta... Dar ce aglomeratie putea sa fie acolo... Poza cu lacul unde e facuta?
Felicitari pt excursie si ... la mai mare! :)
|
Pfff... cică așa e în fiecare weekend, până să urci stai bară la bară, pentru ca sus (unde am făcut camping, lacul Bâlea) e foarte aglomerat. Și da.. mulțumesc, ca toți alții, am rămas fără cuvinte... cere încă una :))
Lacul, este exact in punctul de sus al muntelui, la o altitudine de 2043m, dacă nu mă înșel... dar, pe viitor mă aventurez și mai pe munte (fără mașină) și în varful extrem al muntelui cică mai e un lac (Lacul Capra)... Să mă corecteze careva care știe mai bine :D
Însă nu a fost timp, că vizitam mai muuuulte... 8->
PS. Am traversat transfăgărășanul și am continuat până aproape de Sibiu apoi am făcut dreapta spre Brasov și m-am oprit acolo în Piața Sfatului, la o bere (fără alcool, bineînțeles), apoi mi-am continuat drumul spre casă... Am făcut circa 800Km și, overall, mașina mi-a tras un consum de 6l. Este o cifra realistă, unde:
- jante grele,
- mașina grea,
- aglomerație pe drum unde se circula numai cu a întâia și a doua,
- pe A1 (dus) și DN1 (intors), fugit cu 120-130 km/h.
PS2. Nu m-am gândit să refac plinul la Curtea de Arges, și eram în vârful muntelui cu mai puțin de sfert de rezervor... iar când mi-au confirmat toți că urmatoarea bezinărie e tocmai în nu-știu-care sat/comună... deja îmi rodeam unghiile :)). Mi-a ajuns la fix, pfiu... dar pe viitor să-mi fie învățătură de minte :D
Repet, îmi pare rău că s-a amânat meeting-ul pentru că distracția de care am avut parte putea fi înzecită...
Last edited by aXXo; 15-08-10 at 19:29.
|
|
|
15-08-10, 22:19
|
|
 Stage 5
|
E chiar frumos pe Transfagarasan, am fost acum trei saptamani si am facut portiunea de la lacu Balea la Balea cascada de doua ori ca ma prins ploaia sus si am fugit dupa care in 10 min s-a inseninat si m-am intors  E chiar frumos si acum il inteleg pe Jeremy Clarkson cand spunea ca e ca si cum D-zeu ar fi adunat toate curbele superbe din toate circuitele intr-o singura sosea !!! 
Frumoase poze!
PS: Masina sa ai sa te bucuri de tot ce poate drumul acesta!
|
|
|
|
|