p.s. weekendul viitor cred ca trec prin giurgiu poate apuc sa o vad si pe lumina naturala :P :-)
Multumesc !
Dacă vii în weekend-ul 4-5 Decembrie, o să fiu plecat la Călărași, dacă vii în celălalt... te aștept. :) Facem o sedință foto la lumina zilei... în port.
Astăzi am echipat mașina cu o pereche de lanțuri adecvate și un set de stergătoare, calitate net superioară față de ce aveam.
Prețuri:
- lanțuri - ofertă în kaufland: 45 lei setul !!!
- ștergătoare - 15 lei/bucată. (Nu scârțaie, silicon pur, sterg perfect momentan) Sunt foarte mulțumit.
Te dezamagesc si contrazic in ambele aspecte.... stergatoarele alea sunt cele mai triste, si in afara de aspect nu ajuta cu nimic! Si am incercat 3 seturi, locuri diferite, acelasi rezultat! Apropo, si ale mele stergeau bine in primele zile, dupaia canci! Iar lanturi... of of of...! Strici anevlopele, si directia! Noi mergem linistiti cu alea de vara pe polei, si tu.... aiurea... mai bine vinde-le cuiva care chiar are nevoie.... serios....
Te dezamagesc si contrazic in ambele aspecte.... stergatoarele alea sunt cele mai triste, si in afara de aspect nu ajuta cu nimic! Si am incercat 3 seturi, locuri diferite, acelasi rezultat! Apropo, si ale mele stergeau bine in primele zile, dupaia canci! Iar lanturi... of of of...! Strici anevlopele, si directia! Noi mergem linistiti cu alea de vara pe polei, si tu.... aiurea... mai bine vinde-le cuiva care chiar are nevoie.... serios.... :sad:
Liviu, astfel de stergătoare am avut timp de doi ani pe cealaltă și am fost foarte mulțumit de ele. Cât despre lanțuri, eu plec la munte și nu vreau să folosesc lanțurile decât pe drumuri exclusiv cu zapadă multă (să nu rămân împotmolit). Nu-s nebun să le montez când asfaltul e curat și să merg cu 30 la oră, NU ! Dar la munte, nu știi de ce dai peste noapte... Le am să fie acolo ! :D
Astăzi am echipat mașina cu o pereche de lanțuri adecvate și un set de stergătoare, calitate net superioară față de ce aveam.
Prețuri:
- lanțuri - ofertă în kaufland: 45 lei setul !!!
- ștergătoare - 15 lei/bucată. (Nu scârțaie, silicon pur, sterg perfect momentan) Sunt foarte mulțumit.
scoate din ambalaj sa vad si eu cum arata ca dalea am si eu...dar nu's asa de multumit...ca nu sta perfect pe parbriz...mai scapa prin 2 locushoare ...
App de jentzi...cand le vinzi ???
Liviu, astfel de stergătoare am avut timp de doi ani pe cealaltă și am fost foarte mulțumit de ele. Cât despre lanțuri, eu plec la munte și nu vreau să folosesc lanțurile decât pe drumuri exclusiv cu zapadă multă (să nu rămân împotmolit). Nu-s nebun să le montez când asfaltul e curat și să merg cu 30 la oră, NU ! Dar la munte, nu știi de ce dai peste noapte... Le am să fie acolo !
Aaaa.... pai zi mosule asa Daca zici ca pleci la munte, spor la pus lanturi pe masina Stergatoarele mi-am luat fix de 1 decembrie unele noi, alea era praf, exact cum zice Razvan, scapa prin 2 locuri (cam mari...), si am pus d-alea clasice, sunt perfecte! Dupa ce ingheata le scutur putin si merg perfect
Te dezamagesc si contrazic in ambele aspecte.... stergatoarele alea sunt cele mai triste, si in afara de aspect nu ajuta cu nimic! Si am incercat 3 seturi, locuri diferite, acelasi rezultat! Apropo, si ale mele stergeau bine in primele zile, dupaia canci! Iar lanturi... of of of...! Strici anevlopele, si directia! Noi mergem linistiti cu alea de vara pe polei, si tu.... aiurea... mai bine vinde-le cuiva care chiar are nevoie.... serios....
Oooo salut Domnu Liviu... da domne..eu am avut dalea de 5 lei bucata din carfur...ca sa nu scriu corect sa zica lumea ca e reclama... :P asa si am trecut iarna perfect cu ele...si au mers...primavara iarna...toamna...no problem... asta pe forduletz... scuze axxooo......nu e vb de reclama..dar ne dam si noi cu parerea...invatam unii de la altzii :P
Razvan, ai o poza acolo si cu una, direct pe parbriz, insa repet: sunt super siliconate (daca este corect sintactic) si sterg perfect. Daca ploua si maine (azi a plouat la giurgiu, toata ziua) am sa filmez nitel... daca nu ploua, am sa folosesc "scuipatoarea" si tot am sa va arat :D. Ideea e sa nu cumperi stergatoare ieftine de 5 lei bucata, ca va inteleg si eu ca sunt praf... Am avut si d-astea de 7 lei... 7 lei au costat, 7 lei au durat... Am mai multi prieteni care au cumparat d-astea la 15 lei, acelasi model, si le au de mai bine de un an (au trecut printr-o iarna) si inca nu au probleme... astfel nu m-as fi aruncat la un "fleac" de 30 de lei :D degeaba. La fel am facut si cu ledurile pentru pozitii... Am amici care le-au avut de luni bune inainte sa le cumpar si eu, iar in acest moment, carora dintre voi vi s-au ars ledurile? Nu-i asa ca inca functioneaza? Analizez mai intai pe "proba" altuia si apoi cumpar si eu:D
Hmmm...De fel sunt putin zgarcit (recunosc) si "economisez" cu brio investitiile, niciodata nu mi-a parut rau de alegerile facute :)... Sper sa nu ma insel nici de tura asta...:D
La mine ledurile din prima transha merg si acum perfect imi lumineaza....bordul lu albastrita celalalte..nici acum nu le-am montat =)) le am...dar cine stie cand le-oi baga si palea in functiune...le pastrez ca un zgarcit...dar tre sa le schimb pe alea de la pozitii ca sunt albastre.. =))
Te dezamagesc si contrazic in ambele aspecte.... stergatoarele alea sunt cele mai triste, si in afara de aspect nu ajuta cu nimic! Si am incercat 3 seturi, locuri diferite, acelasi rezultat! Apropo, si ale mele stergeau bine in primele zile, dupaia canci!
Încă sunt geniale :D Nu scârțâie, nu fâsâie, nu lasă urme, perfecte... nota 10 (so far), recomand tuturor !
Ce se mai aude de masinuta? Nimic nou?...La Multi Ani!
In principiu... mai nimic, decât foarte mulți kilometrii parcurși cu dânsa prin țară.
Cu noul job, rămân cu foarte puțin timp liber... însă, îmi iau eu concediu curând :) și o să vreau să îmi modific spoilerul de pe față... dar văd eu atunci.
Întrebare: dacă montez filtru de aer sport în schimbul celui stock, (dintre cei care au făcut manevra asta) ce avantaje și dezavantaje aduce acest lucru?
Și mă rezum doar la tico... nu la alte mașini.