24-10-10, 02:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO] [VW]
|
Re: Tico GR 26 ALE
Schema nu am.....dar se poate face. Nu mai tin minte exact ce rezistente am folosit la leduri dar se pot calcula la loc :P
|
|
|
25-10-10, 08:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by georulz
Schema nu am.....dar se poate face. Nu mai tin minte exact ce rezistente am folosit la leduri dar se pot calcula la loc :P
|
Am inteles...deci ne ajuti... e de bine...  crede-am ca te dai la fund...sa ramai unicat  
|
|
|
04-11-10, 21:38
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [FORD]
|
Quote:
Originally Posted by aXXo
2. Am fost şi la automarcu's şi am reglat carbu' Toată stima !
|
Deci, marca AUTOMARCU's se afla in Pantelimon, exact lângă Cora. I-am spus buba mașinii, acelui tip (meseriaș) și a zis că se rezolvă. Mai întâi mi-a desfăcut carburatorul în fiecare piesă și le-a curățaț cu 0.5l benzină (de la mine din rezervor :D). Apoi, a pus carburatorul pe carbotest-ul efectiv (un aparat special) și în baza valorilor date de acea mașinărie mi l-a reglat cum trebuie, cică. Ideea e că mi-a spus că a fost dereglat/defect și am avut acel mic filtru infundat ce are rol de a evita înecarea carburatorului cu benzină.
Concluzia mea aparentă:
(Înainte de reglaj) Giurgiu - Pantelimon = mi-a supt jumate din cât am băgat (pe centură, drum întins)
(După reglaj) Pantelimon - Regie - Giurgiu = mi-a supt mai puțin de jumătate din cât am băgat (trafic București)
În weekend fac plinul și fac consumul la 100 de km :D, în fapt, cifre reale.
Overall, nu pot să spun prețul omului aici, însă vi-l recomand și eu c-a fost mai mult decât fairplay cu mine.
Altceva, îmi pare rău că nu ați venit la o pizza de 7lei în 21, cu noi...
PS. Am bagat benzină de 70lei și acum mai am de circa 15lei în rezervor, rămași...
Last edited by aXXo; 04-11-10 at 21:44.
|
|
|
04-11-10, 23:23
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
cred ca o sa dau si eu pe la automarcu's. ms de informatii
|
|
|
05-11-10, 14:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Deci, marca AUTOMARCU's se afla in Pantelimon, exact lângă Cora. I-am spus buba mașinii, acelui tip (meseriaș) și a zis că se rezolvă. Mai întâi mi-a desfăcut carburatorul în fiecare piesă și le-a curățaț cu 0.5l benzină (de la mine din rezervor  ). Apoi, a pus carburatorul pe carbotest-ul efectiv (un aparat special) și în baza valorilor date de acea mașinărie mi l-a reglat cum trebuie, cică. Ideea e că mi-a spus că a fost dereglat/defect și am avut acel mic filtru infundat ce are rol de a evita înecarea carburatorului cu benzină.
Concluzia mea aparentă:
(Înainte de reglaj) Giurgiu - Pantelimon = mi-a supt jumate din cât am băgat (pe centură, drum întins)
(După reglaj) Pantelimon - Regie - Giurgiu = mi-a supt mai puțin de jumătate din cât am băgat (trafic București)
În weekend fac plinul și fac consumul la 100 de km  , în fapt, cifre reale.
Overall, nu pot să spun prețul omului aici, însă vi-l recomand și eu c-a fost mai mult decât fairplay cu mine.
PS. Am bagat benzină de 70lei și acum mai am de circa 15lei în rezervor, rămași...
|
Ce baterie ai pe ea??? Vad ca este daia mare....
P.S cine imi face si mie o poza clara cu fishele de la motor la capacul de delcou....vreau sa vad si eu ordinea.... multumesc anticipat
|
|
05-11-10, 15:05
|
|
  Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [SEAT] [4Tuning International]
|
din ce vad in poze cred ca este baterie ROMBAT 55Ah...daca nu gresesc
|
|
|
05-11-10, 16:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valitataye
din ce vad in poze cred ca este baterie ROMBAT 55Ah...daca nu gresesc:D
|
Bateria este de 65A, o am de 2 ani si inca e perfect functionala:D
Quote:
Originally Posted by bojtemoc
Mi-au luat talonul baietii de la RAR, dupa ce am fost oprit pt o verificare de rutina.
Motive: 1.farurile mele n-au lupe, spalator, si reglare automata a inaltimii.
2. jante pe 13, ce nu sunt omologate pe Tico.
Pt jante am incercat sa fac rost de o adeverinta de la Daewoo Romania, dar mi s-a zis, ca nu se poate.
Am discutat si cu un domn' politist, care m-a lamurit, ca ei nu pot sa faca absolut nimic impotriva xenoanelor, dar daca vad RAR-ul la marginea drumului, sa trag la dreapta si sa fumez o tigara, pana ce pleaca :D
Asa ca am pus becuri normale, jante de tabla, am recuperat talonul, si acum ma duc sa remontez jantele de 13 si xenoanele.
|
Observ ca esti din Balan, poate aici nu-s atat de exigenti :d dar imi pare rau pentru tine :(
Mama lor... de oameni!
|
|
|
05-11-10, 20:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by yneedlove
Daca unu din voi , imi arata mie un topic legat de tico , care sa se mentina doar pe tema/subiect....eu singur imi inchid contu...ca sa nu o mai ardetzi voi aiurea....;)
|
Offline: Răzvan, într-adevăr, colegii de pe forum cam au dreptate și oricum când va vedea Snapy_xxl offline-urile, le va sterge automat :)
Online: Zilele astea dau comanda de două discuri de frână BREMBO :D, două amortizoare pe ulei și fise. Bag iar 5 milioane în buburuză.
PS. Guashe, cum se prezintă discurile astea pe tico? (țin minte că ai/avut și tu identice)
Last edited by aXXo; 05-11-10 at 20:40.
|
|
|
05-11-10, 23:17
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Brembo?omulee  te pregatesti de curse deja kred  )
Last edited by DjGeooo; 05-11-10 at 23:20.
|
|
|
06-11-10, 08:14
|
|
Stock
|
Si eu am pus discuri Brembo, si se simte diferenta
|
|
|
06-11-10, 18:34
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO] [VW]
|
Quote:
Deci, marca AUTOMARCU's se afla in Pantelimon, exact lângă Cora. I-am spus buba mașinii, acelui tip (meseriaș) și a zis că se rezolvă. Mai întâi mi-a desfăcut carburatorul în fiecare piesă și le-a curățaț cu 0.5l benzină (de la mine din rezervor  ). Apoi, a pus carburatorul pe carbotest-ul efectiv (un aparat special) și în baza valorilor date de acea mașinărie mi l-a reglat cum trebuie, cică. Ideea e că mi-a spus că a fost dereglat/defect și am avut acel mic filtru infundat ce are rol de a evita înecarea carburatorului cu benzină.
Concluzia mea aparentă:
În weekend fac plinul și fac consumul la 100 de km  , în fapt, cifre reale.
|
Ti-am spus ca tipu e meserias  altfel nu ti-l recomandam :P Acelasi lucru mi l-a facut si mie, doar ca mie mi-a desfacut carbu de 3 ori in bucatele  )
Ma bucur ca iti consuma mult mai bine. Acelasi lucru ar trebui sa il faca si cei care mai au probleme de consum.
|
|
|
07-11-10, 00:57
|
|
 Stage 5
|
Poze înainte de permis, făcute cu noul tel (Vivaz) :D împreuna cu DJG...
|
|
|
07-11-10, 01:03
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Te mai astept la mine la "spalatorie"  ai vazut am de toate  )
|
|
|
07-11-10, 15:09
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Poze înainte de permis, făcute cu noul tel (Vivaz)  împreuna cu DJG...
|
si o poza de la mine facuta cu nokia e63 
|
|
|
07-11-10, 15:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by STREET
si o poza de la mine facuta cu nokia e63:lol::lol:
|
Si eu cand ti-am zis ca vei gasi doar E63, tu BATMAN BATMAN... E72 vroiai direct :)) Si de ce ma ataci cu slabiciunea mea? :)) Oricum o sa iti stearga admin-ul postul tau :)) (drept razbunarea mea)
Ah, maine ridic permisul... 8->
Last edited by aXXo; 07-11-10 at 15:21.
|
|
|
|
|