Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 03-01-11, 20:43   #391
games_bond

Stage 5

games_bond's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Tico GR 26 ALE

Am trecut si eu azi pe langa masina ta si am facut niste poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografie0662.jpg
Views:	220
Size:	914.2 KB
ID:	1806357   Click image for larger version

Name:	Fotografie0663.jpg
Views:	216
Size:	949.9 KB
ID:	1806358   Click image for larger version

Name:	Fotografie0664.jpg
Views:	174
Size:	807.1 KB
ID:	1806360  

Name:	Fotografie0665.jpg
Views:	123
Size:	773.2 KB
ID:	1806361  
games_bond is offline   Reply With Quote
Old 03-01-11, 20:47   #392
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by games_bond View Post
Am trecut si eu azi pe langa masina ta si am facut niste poze :)
=)) Super tare :)) Nici nu am avut habar :))
aXXo is offline   Reply With Quote
Old 03-01-11, 21:43   #393
opia
Daewoo Driver

Stage 5

opia's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Am fost cam acum vreo luna prin Giurgiu, exact cand a nins si am ramas uimit de strazile de acolo...nu era nimic dezapezit ...se mergea bara la bara ...si prin pozele astea mi s-a confirmat ca asa e tot timpul pe acolo) nu se da cu nimic pe strazi...Nu am multe idei despre filtrele sport dar stiu ca nu prea e recomandat sa il pui iarna...La spoiler ce vrei sa ii faci? Bafta incontinuare
Old 03-01-11, 22:00   #394
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by opia View Post
Am fost cam acum vreo luna prin Giurgiu, exact cand a nins si am ramas uimit de strazile de acolo...nu era nimic dezapezit ...se mergea bara la bara ...si prin pozele astea mi s-a confirmat ca asa e tot timpul pe acolo) nu se da cu nimic pe strazi...Nu am multe idei despre filtrele sport dar stiu ca nu prea e recomandat sa il pui iarna...La spoiler ce vrei sa ii faci? Bafta incontinuare
) Strazile iarna in Giurgiu sunt un calvar, abia dupa ce incepe sa curga streasina de pe casele oamenilor, abia atunci conducerea orasului nostru... se gandeste sa mai curete strazile... Dupa o ninsoare, trec doua-trei saptamani ca sa se curete... mai mare rusinea. Bine barem ca nu se intampla acelasi lucru si cu drumul "european" Giurgiu-Bucuresti, care acela este curatat/curat cand trebuie!
Partea buna a lucrurilor e ca ne "jucam" mai mult cu frana de mana :-"
Legat de filtru, eu nu ma refeream sa il montez acum... ci cum scapam de frig. Voiam sa stiu diferentele, daca se merita sa il modific... performata (sesizabila), consum... etc.
La spoiler o sa incerc sa ma joc cu fibra de sticla nitel , am gasit niste proiectoare de vectra (model paralelogram) si vreau sa le implementez.
Ex => Familie Ford Fiesta MK6 Blue Devil !
Ex => Familie Daewoo Tico SL Sleepy Beauty!
Old 03-01-11, 22:38   #395
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Quote:
Originally Posted by aXXo View Post
Legat de filtru, eu nu ma refeream sa il montez acum... ci cum scapam de frig. Voiam sa stiu diferentele, daca se merita sa il modific... performata (sesizabila), consum... etc.
Performanta - absolut nimic in plus, motorul are capacitate prea mica pentru a castiga ceva.
Consum - identic, nu ajuta cu nimic.

Castiguri - sunet si doar sunet, strict pe Tico, iar asta se obtine din anularea traseului care se duce in aripa, prin care trage aer si care functioneaza ca un silencer. Sunetul agresiv apare cand scoti acel traseu, iar singurul rol al filtrului "sport" este ca filtreaza aerul care intra direct.
Eu voiam sa scot filtrul undeva in grila fata, dar banuiesc ca facandu-i alt traseu, cat mai lung, devine din nou un fel de silencer. E doar o banuiala.

Deci ca sa vezi cum va suna cu filtrul sport, doar scoti furtunul care se duce in aripa, iar filtrul doar va proteja sa nu intre gunoaie.
SKR* is offline   Reply With Quote
Old 03-01-11, 22:50   #396
games_bond

Stage 5

games_bond's Avatar

Member of:
[Opel]

Poate ne intalnim intr-o zi sa o auzi pe a mea. Eu am doar carcasa filtrului de aer si se aude cum se auzea Opelul meu cu filtru sport. Oricum la Tico e destul de greu de montat pentru ca nu prea ai cum sa prinzi teava pe admisie.
Old 09-01-11, 19:06   #397
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by SKR* View Post
Performanta - absolut nimic in plus, motorul are capacitate prea mica pentru a castiga ceva.
Consum - identic, nu ajuta cu nimic.....
Quote:
Originally Posted by games_bond View Post
Poate ne intalnim intr-o zi sa o auzi pe a mea. Eu am doar carcasa filtrului de aer si se aude cum se auzea Opelul meu cu filtru sport. Oricum la Tico e destul de greu de montat pentru ca nu prea ai cum sa prinzi teava pe admisie.
Chiar vreau! Știți pe cineva care vinde un filtru de aer sport, ce se potrivește la tico?:D

Astăzi am făcut rost de pistol (cu aer cald) am pus folia pe spate... face minuni un astfel de pistol. Păi, ca să nu mai zic de frigul de afară, impecabil mi-a ieșit... turile trecute (pe timp de vară)... ieșeau la cute de înnebuneam. Super Black !
Attached Thumbnails

Name:	090120112971.jpg
Views:	103
Size:	127.2 KB
ID:	1815123   Click image for larger version

Name:	090120112972.jpg
Views:	116
Size:	131.1 KB
ID:	1815124  
Old 10-01-11, 10:22   #398
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Chiar ma gandeam cand ne-am intalnit, cand ai de gand sa pui iar folia.... mai ales ca s-ar fi vazut trist stickerul Acum arata bine
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 10-01-11, 20:23   #399
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
Chiar ma gandeam cand ne-am intalnit...
Ușurel....:D... lumea poate înțelege altceva...:))
Glumesc... hai domne, pune-ți mașina la punct că peste câteva luni, poate nu ne însoțești pe TF... că să vezi atunci război :))

PS. De efect mp3-ul tău: la început m-a păcălit, puteam jura ca ți-ai luat DVD :D
Old 10-01-11, 21:41   #400
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

Arata bine folia pe haion nu are nici cea mai mica bula de aer Felicitari !
valitataye is offline   Reply With Quote
Old 10-01-11, 22:55   #401
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

lasa'l naibii de filtru SPORT, mentine motorul in parametrii de fabrica, reglat bine, si da-i sa pape ulei si benzina de calitate,schimba'i filtrele si distributia la timp, si la 1.000.000 km deschizi o sampanie in cinstea mea. Vei fi uimit ca ajunge la kilometrii astia daca ai grija de el si nu iti intra in cap ca poti bate SLR McLaren la semafoare
Old 11-01-11, 08:22   #402
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by valitataye View Post
Arata bine folia pe haion nu are nici cea mai mica bula de aer:-) Felicitari !
O singură cută îmi ieșise, dar insesizabilă... în rest repet, foarte bun la casa omului (cu mașină) acel pistol. Mulțam Vali !
Aveți idee de unde cumpăr și eu unul?:D
Quote:
Originally Posted by TM32CIP View Post
lasa'l naibii de filtru SPORT, mentine motorul in parametrii de fabrica, reglat bine, si da-i sa pape ulei si benzina de calitate,schimba'i filtrele si distributia la timp, si la 1.000.000 km deschizi o sampanie in cinstea mea. Vei fi uimit ca ajunge la kilometrii astia daca ai grija de el si nu iti intra in cap ca poti bate SLR McLaren la semafoare :-)
Mersi Guashe, ai dreptate... așa trebuie făcut de către fiecare din noi însă legat de benzină... eu am non-euro, și când am băgat benzină de "calitate" (adică 99+) mi-a supt-o mult mai repede de cât pe asta "normală" și ca să fiu sincer, motorul se comporta la fel. De ce nu se mai găseste cu plumb ??? :(( (întrebare idioată :D, că știu că e impus de UE)
Respect !
Old 11-01-11, 12:09   #403
TM32CIP

Stage 5

TM32CIP's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by aXXo View Post
O singură cută îmi ieșise, dar insesizabilă... în rest repet, foarte bun la casa omului (cu mașină) acel pistol. Mulțam Vali !
Aveți idee de unde cumpăr și eu unul?

Mersi Guashe, ai dreptate... așa trebuie făcut de către fiecare din noi însă legat de benzină... eu am non-euro, și când am băgat benzină de "calitate" (adică 99+) mi-a supt-o mult mai repede de cât pe asta "normală" și ca să fiu sincer, motorul se comporta la fel. De ce nu se mai găseste cu plumb ??? ( (întrebare idioată , că știu că e impus de UE)
Respect !
eu in amandoua pompam Efix de rrompetrol si sughitzau exact cum trebuie
SPE in continuare aia primeste, la CIP schimbam placa
TM32CIP is offline   Reply With Quote
Old 11-01-11, 12:48   #404
TheEnZo

Stage 5

TheEnZo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu se mai produce benzina cu plumb dintr-un motiv demn de neglijat , tetraetilul de plumb face gauri in ozon !

Guashe esti rau ! Si un Tico poate sa fuga , ce vremuri cand imi aduc aminte cum pe bucuresti pitesti fugaream loganuri de 1.4 - 1.6 de le sareau impresiile ... oricum nu cu filtru sport din asta din comert la 80-150 ron care este un "How to fuck the engine !", carb'uri de moto, pompa de benzina electrica, supape mai mari si alte acareturi fara sens .

Culoarea visiniu arata mult mai bine cu folie fata de alte nuante ! Imi place cum se vede .

Date de contact dezmembrari skoda :
0764 616 000 / adybadguy@yahoo.com

Schimb o multitudine de piese ramase in urma dezmembrari a trei skoda octavia 2 1.9tdi cu o masina de cilindrie mica . ( Gen Fiat Seicento, Punto, Opel Corsa B ... etc.)
TheEnZo is offline   Reply With Quote
Old 11-01-11, 14:20   #405
aXXo

Stage 5

aXXo's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by TM32CIP View Post
eu in amandoua pompam Efix de rrompetrol si sughitzau exact cum trebuie :-)
SPE in continuare aia primeste, la CIP schimbam placa :twisted:
SPE-ul tau e stock, nu? (ma refer la motor)
De fel, bag benzina de la Petrom... si fie ca alimentam de acolo, sau de la oricare alta benzinarie, nu simteam diferente aparent la performanta. Poate ca diferentele se vor simti in timp, la integritatea (functionarea/fiabilitatea) componentelor motorului. Nu sunt inginer in domeniu, habar nu am :D
Matale nu faci un efort financiar sa te prezinti, in vara, pe TF?
Quote:
Originally Posted by TheEnZo View Post
Nu se mai produce benzina cu plumb dintr-un motiv demn de neglijat , tetraetilul de plumb face gauri in ozon :D !
...
Culoarea visiniu arata mult mai bine cu folie fata de alte nuante ! Imi place cum se vede .
Din cate am inteles, sunt tari care inca mai comercializeaza astfel de benzina cu plumb, dar n-are importanta, asa-i? :))
Si mie imi place cum arata (doar e a mea, puteam sa zic ca nu? :P). O am de 5-6 ani si tot nu m-am saturat de tico... Bine, ca mai e si vorba aia: "prima iubire n-o poti uita niciodata" dar sigur nu sunt singurul care gandeste la fel. Si tu, intr-o oarecare masura, esti mandru de a ta (si ce ai realizat la ea), la fel cum, probabil, este fiecare membru...ce-si prezinta masina pe acest (sau alt) forum. Am dreptate?
Enzo, aceeasi intrebare: facem o caravana pentru la vara pe TF?
- Copyright 2025 4Tuning -