Ms ptr vorbele frumoase funny bunny
De multe ori am fost dezamagit de masinile unora care arata intr-un fel in poze iar in realitate ......valea plangerii. Dorinta mea ar fi ca sa refac micile/marile imperfectiuni pe care masina mea le are astfel ca in realitate sa arate identic ca in poze.
Stiu ca : barile trebuiesc revopsite si finisate, grila fata..la fel , imi trebuiesc cauciucuri..folie omologata..revopsire oglinzi , geamurile farurilor smirgheluite si refacute , in interior am mult de lucrat ( prin repozitionarea tweeterelor , montarea inelelor mdf si izolatia fonica.)
In concluzie , nu ca ma laud , dar in afara de mici imperfectiuni, masina arata ca-n poze. Boooonnn. Trecand la alta fila din poveste :
- azi am achizitionat bece cu leduri rosii ptr semnalizari , prelata ( ptr protejarea vopselei de zgarieturile trecatorilor in timpul saptamanii atunci cand masina nu este miscata) si am vopsit negru mat chestiile dintre scaunele fata ( nu stiu cum se numesc
)
Va postez niste poze si un filmulet cu becele ( din pacate nu e calitativa imaginea
)