28-12-10, 01:21
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
Re: My KYS !!
de copiat..oricine va copia ce e frumos si de bun gust. important va ramane cine a facut primul
Chiar nu mai am nici o problema cu aceasta"copiere" pentru ca stiu sigur ca o alta masina ca a mea , cu atatea idei noi si cu toate laolalta nu va mai avea nimeni!
Pana la urma si eu ma inspir de la lume si tot asa. nimeni nu s-a nascut designer auto
Farurile vor mai suferi mici modificari pana a ajunge la un produs finit!! Sper sa fie de bine!!
|
|
|
29-12-10, 14:34
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
de copiat..oricine va copia ce e frumos si de bun gust. important va ramane cine a facut primul
Chiar nu mai am nici o problema cu aceasta"copiere" pentru ca stiu sigur ca o alta masina ca a mea , cu atatea idei noi si cu toate laolalta nu va mai avea nimeni!
Pana la urma si eu ma inspir de la lume si tot asa. nimeni nu s-a nascut designer auto
Farurile vor mai suferi mici modificari pana a ajunge la un produs finit!! Sper sa fie de bine!!
|
Am pus si-o lupa....asa de proba
|
|
|
29-12-10, 14:36
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Am pus si-o lupa....asa de proba
|
harnic mai esti...are si angel lupa sau vad eu aiurea?
|
|
|
29-12-10, 14:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
harnic mai esti...are si angel lupa sau vad eu aiurea?
|
da..are...varianta pe alb- xenon!!
|
|
|
29-12-10, 15:03
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Parerea mea este sa vopsesti interiorul de la far rosu...
|
|
|
29-12-10, 15:17
|
|
Stage 5
|
M-am gandit la varianta asta insa problema devenea nasoala atunci cand vopseam masina: in mod sigur era o diferenta foarte mare de nuanta intre una si alta !
In schimb , am ales o alta varianta. Sunt sigur c-o sa placa si e ceva putin mai diferit!!
|
|
|
29-12-10, 15:20
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
M-am gandit la varianta asta insa problema devenea nasoala atunci cand vopseam masina: in mod sigur era o diferenta foarte mare de nuanta intre una si alta !
In schimb , am ales o alta varianta. Sunt sigur c-o sa placa si e ceva putin mai diferit!!
|
deci nu e negru, oricum cred ca o sa fie tare, daca ai angel presupun ca renunti la pozitia de sub semnal nu...?
|
|
|
29-12-10, 18:18
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
deci nu e negru, oricum cred ca o sa fie tare, daca ai angel presupun ca renunti la pozitia de sub semnal nu...?
|
Ori renunt la ea ori o fac sa se aprinda cand am angelul inchis! ceva de genu
CUlorea va fi tot negru..dar mai simpatic )
|
|
|
29-12-10, 18:22
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Ori renunt la ea ori o fac sa se aprinda cand am angelul inchis! ceva de genu
CUlorea va fi tot negru..dar mai simpatic )
|
Aloo , domnu ! Lasa forumul , cu zapada aia pe masina ce faci ? Pai , ori dam zapada ori n o mai dam Ti pup
|
|
|
29-12-10, 22:18
|
|
Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [SEAT] [4Tuning International]
|
A iesit bine cosmine Spor la treaba si la al 2 lea
|
|
|
29-12-10, 22:25
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
1.kysule poti da o gaura in oglinda si sa montezi pozitia sub lupa astfel vei lumina tot farul ... partea cu semnalul ... taiata si dupa pana in pozitie ... si facut un semnal intreg ...
2. un sfat ar fi sa matuiesti foarte foarte bine farurile oglinzile ... ca altfel vei avea de furca ca nu sta negrul ... matuite dar cu fuller sau primer .. si vopsite negru
sper sa nu te superi pe mine ca ti-am dat aceste sfaturi ... dar poate intr-un fel eee mai bine .
- Fitment ( reglaje ale suspensiei + modificari ale jantelor sa pice cat ai bine pe masina )
- Modificari Fibra
|
|
|
30-12-10, 16:14
|
|
Stage 5
|
Multumesc tuturor pentru idei. am analizat problema , iar pe partea cu gaura in oglinda , o idee f buna dar destul de greu de realizat , fara alte complicatii!
Am ramas la "clasic" !
Poze cu primul far terminat. Mai trebuiesc polisate si..cam asta e !!
|
|
|
30-12-10, 16:19
|
|
Stage 3
|
A iesit bine farul, acum sa le vedem pe masina(tare sunt curios sa vad cu arata)
|
|
|
30-12-10, 16:28
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
ce urate sunt, damile mie
|
|
|
30-12-10, 17:15
|
|
KATANA TEAM Member
Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
Originally Posted by ynp_46
ce urate sunt, damile mie
|
Cosmine, ca sa nu se vada galben cand e stinsa pozitia , vezi ca sunt becuri crom care lumineaza galben ..ar fi dark dark semnalizarea, n-ar mai fi acel galben ...in rest , arata foarte bine !
Succesuri
|
|
|
|
|