30-07-09, 21:42
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Re: My KYS !!
oricum eu am repozitionat proiectoarele si imi cere bara automat alte proiectoare, cele de fabrica imi bat in radiator si imi spun ca vor unele mai slim apropos uite o chestie care o sa o incerc si eu, te-ai gandit sa scoti bandourile si sa le acoperi cu fibra? ma refer sa faci usa dreapta fara bandouri si santuri
|
30-07-09, 22:40
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [Ghetto Cult]
|
da..m-am gandit la multe, inclusiv la asta , dar tre sa ma gandesc la costuri suplimentare ptr revopsirea integrala a usilor..sa vad c modalitate voi gasi
- m-am mai gandit la manere astupate, dar o sa am probleme la iarna....
Ps. Mersi tweety . si cand te gandesti ca e nespalata de 3 saptamani....Dar maine seara va face baita si va iesi la plimbare
Mersi Dog incerc si eu sa fac ce pot....
Last edited by B-61-KYS; 30-07-09 at 22:43.
|
|
|
30-07-09, 22:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
Azi i-am pus si eu barile, nu mai e atat de sexy !! Calitatea vopselei si a mainii de lucru lasa muuuult de dorit. Momentan o las asa sa vad in timp alte efecte ( daca vor fi) daca nu, doar se vor revopsi la un alt nea Gigel care sper ca va face treaba buna. Imi place ca masina , cu barile vopsite, parca a capatat un nou look.
Pozne....
|
grav,arata foarte grav.felicitari
|
|
|
30-07-09, 23:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Pozne....
|
Numai cuvinte de lauda... Nici macar diferenta de culoare cu usa soferului nu se mai vede.
Cel putin in poze ca live nu am vazut-o, masina arata foarte bine din orice unghi. Poate doar stickul ala cu logan club incepe sa fie in plus la aspectul actual al masinii.
31-07-09, 00:18
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by =Virus=
Numai cuvinte de lauda... Nici macar diferenta de culoare cu usa soferului nu se mai vede.
Cel putin in poze ca live nu am vazut-o, masina arata foarte bine din orice unghi. Poate doar stickul ala cu logan club incepe sa fie in plus la aspectul actual al masinii.
|
Cred că te înşeli am văzut-o live şi nu e nici un fel de diferenţă de culoare,crezi că dacă ar fi fost ne-ar fi reţinut ceva să nu îi spunem?Îţi spun eu nu,de aceea suntem aici să ne ajutăm între noi cu sfaturi,sper să nu devii flame dar nu are cam nici un defect la aspect dpmdv !
|
|
|
31-07-09, 00:43
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Cred că te înşeli am văzut-o live şi nu e nici un fel de diferenţă de culoare,crezi că dacă ar fi fost ne-ar fi reţinut ceva să nu îi spunem?Îţi spun eu nu,de aceea suntem aici să ne ajutăm între noi cu sfaturi,sper să nu devii flame dar nu are cam nici un defect la aspect dpmdv !
|
pai si de ce nu citesti atent ce a scris Virus...ca el tocmai asta a spus, ca din poze nu se vede nicio diferenta
|
|
|
31-07-09, 01:26
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
pai si de ce nu citesti atent ce a scris Virus...ca el tocmai asta a spus, ca din poze nu se vede nicio diferenta
|
Oboseală îşi spune cuvântul,mă scuzaţi !
|
|
|
31-07-09, 12:36
|
|
Stage 5
|
intr-adevar , nici in realitate nu se mai vede diferenta atat de mult . sunt mai fixist asa...in general si nu-mi place cand iese aiurea . De ex, nu-s multumit de cum au iesit barile ( care ptr unii..sunt ok ). Imediat dupa concediu , le bag la revopsit la un nene mai meserias !
|
|
|
31-07-09, 12:39
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
intr-adevar , nici in realitate nu se mai vede diferenta atat de mult . sunt mai fixist asa...in general si nu-mi place cand iese aiurea . De ex, nu-s multumit de cum au iesit barile ( care ptr unii..sunt ok ). Imediat dupa concediu , le bag la revopsit la un nene mai meserias !
|
barele in poza par ok...dar cu totii stim ca pozele nu reflecta realitatea intotdeauna ...care iti este nemultumirea la bare? ce a facut, sau nu a facut "meseriasul" ?
|
|
|
31-07-09, 13:06
|
|
Stage 5
|
nu au luciul ala...perfect , si-n plus am mici zgarieturi la bara fata care n-au fost acoperite inainte. A dat cu vopsea peste ele, fara sa le finiseze ! ( cu toate ca i-am zis de ele..)
Nici in realitate nu se prea vad, dar eu care le stiu imi stau pe creier !
|
|
|
31-07-09, 17:55
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
eu zic sa astupi doar pe spate manerele
pregates ceva frumos la a mea in partea de la stergatoare ma enerveaza tabla aia si urechile alea de pe margine
spor in continuare KYS-ule
|
|
|
31-07-09, 19:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
imi stau pe creier !
|
Cunosc senzatia, si e foarte naspa. Cineva care merge cu tine in masina poate sa nu observe acea imperfectiune multa vreme, dar tu o stii ca e acolo si involuntar numai la ea te uiti
|
|
|
31-07-09, 19:12
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Da şi devii obsedat,te roade ceva la ea şi dacă o laşi aşa parcă îţi vine să te laşi de ea...ştiu că am prieteni care au păţit-o !
|
|
|
01-08-09, 05:33
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Da,esti genul de om perfectionist.
masina a iesit foarte ok.felicitari !
|
|
|
01-08-09, 22:00
|
|
Stock
|
sal!! imi poti spune si mie daca te rog cine ti-a facut grila fata?
|
|
|
|
|