Quote:
Originally Posted by B-61-KYS
Ce de detalii din interior, stii Dany ) Sunt curios la a mea cand s-au uitat ( ca n-au trecut pe la stand decat niste romanasi 1 minut maxim ) . Daca s-au uitat la poze , sa nu se fi uitat la cele de anul trecut sau la cele cu tuningul din Vitan )
Repet , nu am nici o problema , nu sufar dupa diplome ptr ca alea nu-mi dau nici de mancare si nici nu ma ajuta sa fac masina si mai frumoasa !
Mersi nenea Dany ptr sfatul cu bara si sper sa apuc sa o rezolv si pe aceea...
|
Cosmine nici eu nu i-am vazut cand au fost. mi-a zis un coleg din NSL ca a fost la stand cand au trecut ... eu am vazut cand au fost sa faca poze la masini pt unguri si l-am vazut pe neamt cand a venit sa mai vada masina o data ... a venit doar pt a mea, ca nu era 100% convins.
Nici pe mine nu ma incanta o cupa ... am vreo 12 - 13 acasa, plus ca pe asta nu au scris nimik
singuru lucru care conteaza e expozitia in sine, cand sunt toti pe acolo, e atmosfera, etc. cupe si diplome pot sa-mi fac cu sutele.
Am aflat si eu cateva detalii duminica seara dupa ce am plecat de acolo.
Cat despre sfaturi, stii foarte bine ca ti-am dat si pana sa o vopsesti si acum.
@RRedman: conteaza parerea juriului, ca d`aia au venit. asa imi adun si eu 1000 de prieteni, care ii pun sa stea 3 zile lipiti de masina, sa o admire, sa o pozeze si sa o laude si organizatorii sa se ia dupa ei ...
@Andreea13: probabil ca tot aceste kit-uri sunt castigatoare. probabil ca ei cunosc mai bine.
App, neamtu a venit la noi in tara, dupa 2 expozitii, una din Germania. Si-a pus mainile in cap cand a vazut masinile (unele) de la noi.