Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 11-05-08, 12:24   #211
LUCI BV 89 WRC

Stage 5

LUCI BV 89 WRC's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[DAEWOO]
[RENAULT]
[Old School Cars]
[Dacia Rally Team]
Default Re: Ag-88-pva

Frate nu te supara ti-am mai zis acu ceva timp chiar nu are farmec masina asta ...si acum e chiar naspa rau cu plasele alea in bot ! ! ! ! !
masina asta ce ar avea asa mai "special"este turometru ala din bord pe bord de 1300
Nu te supara frate dar mie unuia chiar nu imi place ! ! ! bafta in continuare
Old 11-05-08, 13:22   #212
Gipsy

Stage 1

Gipsy's Avatar

fiecare cu iideile lui, eu unu il sustin in tot ce face si financiar dar si moral,
tineo tot asa bai.
Gipsy is offline   Reply With Quote
Old 11-05-08, 13:53   #213
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

in primul rand ABg-ule bieleta nu a ramas asa legata cu sarma ci sarma a fost o solutie de moment fiindca ma lasase in strada si ce ai fii vrut sa-i fac?am legat-o cu sarma pana la service unde am sudat-o.
in al doilea rand eu zic ca plasa pe semnalizari vine foarte bine deoarece bara fiind nichelata mascheaza semnalele,care dadeau ca un *** in bara.
in al treilea rand va urma si spoiler sub bara.
in al patrulea rand imi fac masina sa-mi placa mie nu voua.daca si voua va place ma bucur,daca nu treaba voastra...................................multumes c celor care m-au apreciat.............
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 11-05-08, 19:38   #214
aditzu_adx

Stage 5

aditzu_adx's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]

man de unde ai luat ideea cu plasa pe semnalizari...de la mn nu..chiar e super marfa da foarte bine cu bara...in schimb nu imi plc plasa de pe grila...parerea mea vopsete-o neagra...bafta..;D
aditzu_adx is offline   Reply With Quote
Old 12-05-08, 01:15   #215
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by aditzu_adx View Post
man de unde ai luat ideea cu plasa pe semnalizari...de la mn nu..chiar e super marfa da foarte bine cu bara...in schimb nu imi plc plasa de pe grila...parerea mea vopsete-o neagra...bafta..;D
ma bucur ADY ca iti plac semnalele mele,dar nu de la tine am luat ideea.de mult ma gandeam dar nu am avut timp de ele.......
Old 19-05-08, 00:28   #216
IndyGG

Stage 4

IndyGG's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[MERCEDES]

din toate stilizariile si modificariile la sistemu audio si etc...iai facut ceva la motor?ca la motor tot o dacie ramane ...from 0-100 km/h....mult
IndyGG is offline   Reply With Quote
Old 19-05-08, 01:27   #217
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

deocamdata motorul este stock dar la vara voi umbla un pic in el.vreau sa ii palnez chiulasa si sa ii pun carburator dublu corp de nova.
Old 19-05-08, 20:36   #218
Ja_Rule

Stage 5

Ja_Rule's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Midnight Racers]
[Oltcit]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[Dacia Rally Team]
[VW]

Quote:
Originally Posted by B-11-AYG View Post
ba nu mai scrie cu multe litere de aceelasi fel sau multe semne de punctuatie ca iar te penalizeaza prietenul tau JA RULE
gresit, aici e topicul lui si are dreptu sa scrie si de la dreapta la stanga (in limitele bunului simt) .. e problema lui ce face ... aici ceilalti sunt penalizati (daca e cazu`) .. BTW.. eu n`am prieteni
on topic: din poze arata ok masina, dar vad ca ai mici indoituri.. e pacat sa nu le repari

"Suntem atât de răi incât ne ardem si intre noi"

Funerare auto (tractari)

0765.324.707 / 0765.948.147

Last edited by Ja_Rule; 19-05-08 at 20:39.
Ja_Rule is offline   Reply With Quote
Old 20-05-08, 01:36   #219
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

stiu si eu ca mai sunt defecte pe ici pe colea dar sti cum sunt meseriasii astia.........(...."LASA MA CA E DACIE!!!"............mama lor de "meseriasi"
abea am vopsit-o asta vara si nu ma tine buzunarul sa o mai vopsesc inca odata doar ca nu si-a dat unu sau altu silintza.oricum am dus-o la cel mai bun vopsitor din zona de la mine.daca ala a scso-o asa altii cred ca faceau mai varza..........bine ca a fost si vina mea k nu am luat piese noi ci din dezmembrari(aripa,capota).asta e .........oricum va invit sa o vedeti pe VIU ,mai ales dupa ce o spal.........multi imi zic ca o polishez atunci cand o spal dar nu e asa.
week-endul asta am retusat pe unde mai era nevoie.
sapt asta vor urma jantele superbalon mult asteptate.....abea astept

Last edited by bolidu'; 20-05-08 at 01:40.
Old 20-05-08, 13:04   #220
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

arata bine plasa aia pe semnalizari...in schimb masca e cam uratica...ar trebui sa dai plasa aia jos...sa decupezi frumos nervurile de pe mijloc si sa pui plasa pe centru ,pe interior

scuze de ''vt''-ul facut da sunt la munca si nu am photoshopu
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografii-0129.jpg
Views:	376
Size:	51.6 KB
ID:	541867  
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 20-05-08, 16:17   #221
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

giubau ma bucur ca iti place plasa de pe semnale!
nu trebuia sa te muncesti degeaba cu VT-ul ala(ms oricum!).orice ati spune masina e a mea si o fac cum vreau eu nu cum vrea forumul.am mai spus asta de multe ori.mie imi place cu plasa peste..........de cate ori sa spun.....mai cititi si voi in paginile anterioare(masca pe care o am nu imbraca ochelarii cum ar trebui,vine exact in buza lor.am cautat in toate magazinele si toate mastile sunt ca asta de pe masina,adica scurte.asa ca am hotarat sa pun plasa peste si mie mi-a placut ceea ce a iesit si nu o mai dau jos!).
toata lumea are plasa pe interior la mastile astea.io vreau sa o am pe ext......e vreo problema?!nu cred!!!asa imi place mie si gata!!!
Old 20-05-08, 17:29   #222
B-61-KYS

Stage 5

B-61-KYS's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Ghetto Cult]

daca nu ii dai si una in gura..tot degeaba !
B-61-KYS is offline   Reply With Quote
Old 20-05-08, 17:31   #223
5inci
Peugeot Driver

Stage 5

5inci's Avatar

Member of:
[DACIA]
[PEUGEOT]

))) mijo masina daca ii faci jentile albe si folie pe geamuri cum e in poza aia.....asa ca hai odata...hai la munca sa fie bani sa bagam in dacii
5inci is offline   Reply With Quote
Old 20-05-08, 21:03   #224
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

sambata vor fii pe masina jantele. ,dar nu stiu daca mai apuc sa le fac si albe.
Old 20-05-08, 22:04   #225
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]

eu veneam doar cu o parere nu dadeam cu paru...daca o consideri folositoare ok daca nu tot ok......si eu am la dacia mea plasa peste masca si nu imi place...da mi-a fost mila sa tai grila gen r12.....
succes in continuare
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -