Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 16-11-09, 00:05   #1111
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]
Default Re: AG 88 PVA

O masina care te face sa iti fie "pofta" de un T(L)X.
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 16-11-09, 00:08   #1112
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Quote:
Originally Posted by tmkrf View Post
paraca pe zi ce trece tot mai frumoasa e masina .... ce tot ii faci de mi se pare ca de la post la post arata mai bine ? ai grija de ea ma
la ext nu am facut nimic altceva decat sa o mai spal ca saraca zacea jegu de multa vreme pe ea,spre rusinea mea!s-a bibilit un pic pe la motor si cutie in sensul ca am schimbat delcoul,reglat ,motorul cap coada,strans traversa cutie,schimbate niste coliere si pus aerisitor din metal la circuitul de racire!
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
O masina care te face sa iti fie "pofta" de un T(L)X.
Multumesc!cam asta e si ideea.....sunt putine!
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 16-11-09, 11:13   #1113
b08ygs
Dacia Driver

Stage 5

b08ygs's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
Multumesc!cam asta e si ideea.....sunt putine!
din potriva ca sunt destul de raspandite, dar nu asa ingrijite adevarat dat tlx sunt o gramada
b08ygs is offline   Reply With Quote
Old 17-11-09, 00:21   #1114
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

ingrijite ma refeream si eu!prea au luat amploare babele astea.....las sa mai fie si TLX-uri!
Old 20-11-09, 03:10   #1115
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]

Iti garantez eu ca niciun inspector ITP nu are curajul sa treaca vreo Dacia in 4 prezoane.

pariezi pt ce spui?
sir_sanjei is offline   Reply With Quote
Old 20-11-09, 08:51   #1116
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by sir_sanjei View Post
Iti garantez eu ca niciun inspector ITP nu are curajul sa treaca vreo Dacia in 4 prezoane.

pariezi pt ce spui?
Ai fi putut sa dai "quote" si stergeai ce nu era relevant...asta ca sa se inteleaga reply-ul tau.

As putea face si pariu, dar la ce bun?
Legal nu este posibil, asa ca mai mult nu imi bat capul.
Old 20-11-09, 13:22   #1117
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Fratilor traim in Roamania!nu va mai certati aiurea!aici totul e posibil.........
Old 20-11-09, 14:46   #1118
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
Fratilor traim in Roamania!nu va mai certati aiurea!aici totul e posibil.........
Stai linistit ca nu ne certam...probabil Sanjei are o zi mai proasta astazi sau avea aseara la miezul noptii, pentru ca am vazut ca a avut cateva comment-uri mai acide.

Nu contest faptul ca inspectorul ITP iti poate valida Inspectia Tehnica Periodica avand trecere in 4 prezoane. Orice este posibil, am fii copii daca nu am crede asta (doar si permisele se iau/se luau pe "ochi frumosi"), dar din punct de vedere legal nu are cum...spun asta pentru ca m-am confruntat eu insumi cu problema asta.

Dar stau acum si ma gandesc...daca Dacia a mai scos de pe poarta uzinei modelul Diesel si inainte modelul injectie cu roti in 5 prezoane...stau si ma gandesc ca este posibila trecerea macar la 5 prezoane la fel ca utilitare produse. Ar trebui!...Gresesc?
Old 20-11-09, 15:20   #1119
AG_XX_VLO

Stage 5

AG_XX_VLO's Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

Traim in Roamania si de pe poarta uzinei au fost scoase modele de dacie 1310 in 4 prezoane cu discuri ventilate fata si butuci de nova spate asa ca se poate trece itp fara probleme
AG_XX_VLO is offline   Reply With Quote
Old 23-11-09, 22:46   #1120
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by AG_XX_VLO View Post
Traim in Roamania si de pe poarta uzinei au fost scoase modele de dacie 1310 in 4 prezoane cu discuri ventilate fata si butuci de nova spate asa ca se poate trece itp fara probleme
Ai exemple?
Old 23-11-09, 22:49   #1121
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

au fost intradevar masini scoase pe poarta uzinei in 4 prezoane dar tot cu jante pe 13.erau cele de nova.dar va rog sa nu mai poluam topicul cu discutii care nu sunt legate de masina mea!pt altceva exista PM,mess,etc..Multumesc!
Old 24-11-09, 21:39   #1122
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Stai linistit ca nu ne certam...probabil Sanjei are o zi mai proasta astazi sau avea aseara la miezul noptii, pentru ca am vazut ca a avut cateva comment-uri mai acide.

Nu contest faptul ca inspectorul ITP iti poate valida Inspectia Tehnica Periodica avand trecere in 4 prezoane. Orice este posibil, am fii copii daca nu am crede asta (doar si permisele se iau/se luau pe "ochi frumosi"), dar din punct de vedere legal nu are cum...spun asta pentru ca m-am confruntat eu insumi cu problema asta.

Dar stau acum si ma gandesc...daca Dacia a mai scos de pe poarta uzinei modelul Diesel si inainte modelul injectie cu roti in 5 prezoane...stau si ma gandesc ca este posibila trecerea macar la 5 prezoane la fel ca utilitare produse. Ar trebui!...Gresesc?

stiu sa dau un quote si te intreb pe tine ca vad ca esti ft priceput ce conteaza nr de prezoane sau dimensiunile rotilor? ia uitate in cartea masinii sa vezi daca e trecut nr de prezoane... nu mai vb da nu sti sau angajeazate la o statie itp si ai sa vezi.

chiar eu am rezolvat un oltcit cu roti 195/45/15 in 4 prezoane, fara interior. credema ca nu intereseaza nici macar RAR cate prezoane ai pe masina atat timp cat se respecta dimensiunile jantei si a anvelopelor

cat despre zilele mele si aciditatea posturilor mele nu cred ca ai ce comenta. numai bine.
bolidu scuze de off topic, care nu e chiar off pt ca se pot face itp-uri si cu 10 prezoane fara omologare(aia care nu fac itp-uri din cauza asta sunt dinaia care vor bani mai multi. nu ca nu se poate.)

Last edited by sir_sanjei; 24-11-09 at 21:41.
sir_sanjei is offline   Reply With Quote
Old 24-11-09, 22:47   #1123
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]

legat de prezoane am pus la vanzare jantele de pe masina! 6j,et45,fara gume ....500 ron!
Old 24-11-09, 22:49   #1124
ynp_46
Dacia Driver

Stage 5

ynp_46's Avatar

Member of:
[DACIA]

ah, ce vrei tu sa iti cumper borbet)
ynp_46 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-09, 22:59   #1125